31 dec, ha en bra kväll alla, skriver inget mer idag, men ni får bilder imorgon:)

Provde en ny sminkning, får se om den håller hela kvällen. Men vi ska inte göra något speciellt, smälla raketer ifall hehe :D


Tänkte göra ett tidsinlägg men glömde det och stängde av datfan

Philip hann somna, vi sa inte 1 ord på 20 min kanske och han somnade. Nu ligger jag här och glor på en usel film. Natti. Sen orkar jag inte ha ramila i sängen när det redan ligger 2 elefanter i 1.20 säng, haha.


Säger godnatt nu!

Har varit hos min bror ( han ville inte ha med mig dit) Men jag gjorde en kväll för de som var lite roligare än vanligt. haha. Nä men vi kom nyss hem och på hem vägen så sa jag något åt några randoms, typ baaaaaa och hopppa.? haha?

aja hörs imorgon på nyåååååår!


hELA året igenom, lite bara, haha.

1. Jag umgicks med Erika så mycket, så roligt i hade det. Men nu träffas vi inte alls, har inte förlorat henne, men sanden rinner ut någon gång :(

2. Jag pratade mer och mer med Philip, det var julafton varje morgon jag såg sms från honom och träffade honom och vart kär och kärare! 5 dec, första gången och den här bilden vart tagen i feb någongång.

3. Kämpade stenhårt i skolan, allt var så jobbigt eftersom jag hade börjat i en specialklass, men började inse att det inte var nå fel med det.  7st i en klass har vart det skönaste i skolan, fyfan.

4. Jag och Gustaf skicka in ett brev och sökte pengar till skolresa (klassen var speciell och vägrade hjälpa till) Så vi fick 7 tusen, sen samlade jag och han i 3000 sjävla, och det blev till stockholm.

5. Jag vart så kär så jag var helt fast i philip, vi var med varandra hela tiden, hade/har hittat min andra halva.

6. Vart skolavsluting, och jag var hur nöjd som helst. Men vi satt i kyrkan och så ropar dom upp mig och gustaf, trodde jag skulle bajsa på mig. Men allafall så fick vi 2 presentkort. mina betyg var bra, och jag mådde helt enkelt bra. Det roliga är ju att jag och gustaf vart bra vänner osv, var han och ilkka jag var jämt med.

(har bakåtsträckta ben, ser ut som jag har värsta kaggen) xD

7. Sommaren var skit bra, hade inte mått bättre och hände flera saker. Vi åkte till Helsingborg, norrköping osv.

 

Tog lite bilder ifrån sommaren

 

8. Började gymnasiet, trodde det skulle bli en mardröm. Men det vart hur bra som helst, har en skit bra klass. Kommer överens med alla, vissa pratar jag inte med, men försöker ifallD: Började även inse att jag var rätt bra i skolan när jag försökte.

:)))


Att se ljuset, att ha hopp om att det är värt att kämpa.


178, 43kg, finnfri, fast hud, självförtroende, personlighet. Ett måste.

Har sätt länge nog att det kommer ''Topmodel Sverige'' snart på tv. Undar om man ska ansöka dit till nästa säsong? Man får väl hoppas på att de är lika snälla som Tyrabaaanks. Men antagligen inte.


Fan blir bra det här!!!

halva Sverige tycker jag är en idiot som tycker att vara pinnsmal är snyggt, benen ska synas. Jaja, ni får tycka vad ni vill, för alla tycker väl om olika. T.ex finns hur många killar och tjejer som helst som gillar feta människor, och det är lika farligt att vara fet som smal.

 

Men den hära protein saken jag köpte, den är bäst. Jag har ingen hunger alls! Hur lätt blir inte det här då? Haha, och nej, jag ska inte svälta mig själv. Åt nyss fett mycket men kan tilllägga att de var det ända jag har käkat idag förutom 5godisar. Man glömmer ju bort att käka om man inte har någon hunger? Men allafall, nu kommer jag rasa i vikt och få min drömkropp jag alltid har drömt om. hihihi. Men a, ska inte skaffa på mig massa skit. :))

Jag är besatt av angelina, precis som alla tjejer i justinbieber.

Jag vet att hon har ätstörningar, men hon har en snygg kropp? Sen är det fel att ha de, man kan ju dö av ätstörningar, så det är väl inget man rekomenderar, men tränar man så, då kommer den underbara kroppen fram :D

 


Vaknade för 20 min sen???

Fan vad länge jag sov. Men philip och jag somnade aldrig igår, vi låg fan vaken till 4, sen somnade vi en stund, typ som 5min. Så vaknar vi och kl är 06:55 och jag gick och kissa sen sa jag tiden till philip för han skulle upp halv 9, för han skulle till sin farmor och farfar. Det vart så tomt utan han, hur ska jag klara mig när han åker till thailand i 8dagar?

 

Aja, jag och mamma ska gå till länsförsäkringar, ska fixa ett sparkonto till mig, ska föra över 1800 till de, jag är alltid as fattig på sommaren, så blir lite pengar där.

 

Sen kommenterade jag en blogg igår att ett shampoo som vi alla köper och tror att de är bra. Det är bra för stunden, sen förstör det håret. Visst man kanske inte märker själv om håret blir risigare, men man tappar det med. Det börjar lite smått, jag använde det i 6månader och jag tappade hår och fattade aldrig varför. Jag berättade de till min frisör och det såg ut som hon skulle döda mig. Haha, hon berättade om en kund. Hon skulle bleka håret och så när hon tar färg i det, så ramlade håret bara av, utan att hon knappt drog i det? Och hon sa även att hon använde tresemmé. Sen är det väl svårt att övertala folk att det är bara en bluff '' om hur bra det är'' Men dagen kommer när ni börjar inse varför ni tappar mer hår än vanligt osv.

Ni får väl göra som ni vill, men jag vet hur rädd vi är om vårt hår hoss oss tjejer. ;o


Är elak mot er :(

Har städat hela dagen hos philip, as tråkigt. Men vart lite knas där iemellan så jag drog hem och jag och philip var väl inte halft sura på varandra. Sen nu knackade han på dörren,hur söt är han inte då. Hade inte en aning om att han skulle komma. Men var iväg och köpte chips innan han kom och det dög inte för han velade ha dipp med, så nu är han och köper det. Men kommer kanske upp ett inlägg senare.

 

Och lovar att det kommer bli bättre, när skolan börjar och när philip åker utomlands, sen 3. Kommer bara vara för mig själv då, så jag har tid att blogga då. Men mitt liv kommer suga utan philip i en heeeeeeeeeeeeel vecka..


Protein pulver och en tröja

Har verklingen protein brist, suger sten hårt. Hoppas det blir bättre. Har vart ute i i skuuugen i harkskär hos philps mormor. De har nyss käpt en pudel gud så söt. Men jag hittade en tröja för 50 spänn ;-) philip hittade även en tröja:)


Hehe, här får ni bilderna

image description

image description

image description

image description

Ni får det andra imrogon, kommmmmmm inte med nu


Inlägget från philips tele har inte kommmmmmit upp -.-

Aja godnatt på er, blir väl inge mer inlägg.. FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFörlåt, hhe, ska kolla på ensam hemma 1-4 nu.

Droger fixar det mesta, men inte ansiktet..


förlåt för den dåliga bloggningen

Var och köpte lite lite saker igår, vart en cardigan, earcuff, byxor, en vanlig tröja och torrshampoo. Ni får bilderna sen men kan ju säga att det var den dåligaste redan eeeever. Hittade ingenting nästan, på HM var det så fula kläder så man svimma nästan. Men ska fixa till mig lite nu sen får ni höra av mig lite mer senare.

 

Juste, jag och mamma gick på stig-helmer igår, ensak. Gå inte på den. LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG tråkig.


sså jävla arg

helt glömt bort victoria s show, hur arg tror ni att jag är?


The girl with the dragon tattoo..


Hos philip nu!

Vart så mätt så det kändes att jag skulle spy. Men har tagit med mat ifrån där så jag kan njuta mer ikväll. Men just nu sitter vi i garaget -.-


Vart knas igår med bilderna..

Men jag fick parymen, väskan, presentkortet och strumporna, philip fick det andra. :) Fattar ni hur mycket jag vela ha dom dära grejorna? han är så söööt. Parfymen går bara att köpa på internett nu för tiden men är borta där med typ? Helt sjukt. Den som luktar hur jävla gott som helst slutar de med? Störd forreal..

Såg nyss att allt har stängt idag så blir inget att bränna pengar. Men ska snart till farmor och kurt, ska äta där. Så gör vi varje gången dagen efter jul så kan ej missa sen är bajs god mat med. Men ska ner och hjälpa Philip med disken nu och tar halv 1bussen, bloggar när jag kommer tilbaks till philp så ni vet. :)

I april


Mina och philips julklappa :-)

Dom 3 första fick jag av älsklingen och av hans mamma fick jag 1 presentkort på ginatricot som var på 300 och 2 par varma mysiga strumpor:-)

Sen är det älsklingens som han fick av mig:-)

Och nu ligger vi helt nakna i sängen och ska bara mysa, mer än det säger jag inte...... godnatt :-)

 

 

 

 

 

 

 

 


part 2, hemma. Fick även 1200 på kontot av mormor

hur bäst är inte mamma då?

bäst <3

asså min mormor är ju störd..

tacck alla!


Part 1, hos farmor och kurt.

resten kommer snart


Nu får ni se hur jag seeeer ut.

till er alla som säger att jag rediigerar mina bilder, här får ni en som jag bara har ändrat ton i.

Haha, var inte beräädd på bild fan här, ser as kul ut ;D

Ha en bra jul!


tack för kommentarerna. :))

Nu är jul, har fått öppnat 1julklapp, brukar alltid få göra det på morgonen men, det vart skal till min tele (som mamma har nu) och till hennes som jag har nu. Hade önskat mig de så vart happyy :))

 

Men kl 1 ska vi äta hos oss, blir bara vi i familjen + elina, eller hon är i familjen men hon bor i linköping.

Sen ska vi till farmor och kurt och få julklappar där osv.

Sen hem till oss, kolla på kalle anka? Vetinte. Menm öppna julklappar ifall

Sen drar jag till Philip och snor mina julklappar, hehe. :D

Blir nog inte mycket blogging idag, men det förstår ni väl :D

GOOOOOOdjul.

Fick inte med alla kommentarer

Fint Philip, ;D


Nu är det juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulafton :D:D:D:D:D:D

God jul älskling älskar dig, Puss// philip <3


shake your butt, show them you don't give a fuck

Där sitter mi babe och snackar med mig ;)

Nä men nu ska jag sova, nattti gossssiiisar

 


Min fina bitchiga hund <3

Finaste hunden jag har haft, men den tråkigaste. Men hon har sina fina stunder med, när hon är glad visar hon tänderna (mammalärde henne som liten) Sen tar hon tassarna i ansiktet när hon är kissis, hur söt är man inte då? Sen tar hon sitt ansikte så nära hon kan mot ens ansikte när hon vill gosa. men det är inte ofta ;D


Min feta åsikt om invandrare och allt det dära..

Jag har inget emot invandringen osv, tycker det är helt okej. Men det som inte är okej är att vi måste alltid rätta oss efter dom och dom aldrig till oss? Blir så jävla fel. För allt vi gör tydligen gör är rasism.. Samma där när ni vill att vi ska ha respekt till er och ni visar ingen tillbaka? Sverigedemokraterna har rätt på vissa sätt. Alla kan hålla med om att det har blivit för mycket, ibland känns det som det är mer invandrare än svenskar som bor i Sverige, Men gör inget för mig. Men de tar våra jobb, våra pengar från sos, a ni fattar? Sen vet jag att det kan vara svårt att få jobb här när man är invandrare och de har flytt ifrån deras land för att känna trygghet och måste ha hjälp av sos. Inge fel med det.

 

Sen att när någonting händer så skyller vi på turkarna, arberna osv. Det där är någonting båda ni och vi ska förstå, man fattar att ni invandrare försöker skapa något för att vara med i ''gänget'' Men allt blir fel t.ex om ni snor saker och sånt. gad, men ni fattar vad jag meeeeeeeeenar.

 

Men till er alla invandrare, hur hade ni kännt om halva sverige kom till erat land? (Överdriver som vanligt) men ni hade reagerat exakt lika mot oss som vissa gör mot er. Ni måste tänka åt både hållen ibland och inte kalla oss för rasister när vi inte ens är närheten av det.

 

Nu kommer alla ta det här fel, men som sagt, gillar alla för hur ni är inte för vilken jävla färg ni har på eran hud.



Nyårslöften nudå..

Sluta helt och hållet med godis, chips, dricka.

Vara gluten fri i 2månader

Få minst  A eller B i medicin 1 (har C nu)

Försöka ut och gå minst 1 gång i veckan

Att få ett modelljobb innan 2012 är slut.

 


Aldrig att man kan hitta en sån som dig.

finaste jag har! <3


Mat och julgran

haha, vi lyckas alltid attt göra den så otroligt ful..

Men iår känns det okej, inte så överdrivigt med julklappar. Mamma brukade alltid ge mig julklappar på morgonen innnan alla hade vaknat så de inte skulle bli sura över att jag skulle ha fått mer. Haha, ni ser ju. En jul, den glömmer jag aldrig. Aldrig sett så mycket paket i mitt liv, haha. Var typ 7årsen, när vi bodde i vallhov, det var fan galet. Nu har det blivit normalt, som alla andra har. Haha. Brukar ni också få för mycket julklappar ? ;D

 


Är halv depp..

Philip drar utomlands den 3, och vill inte vara ensam. Jag kommer bli så att jag kommer ligga inne och vara vara hur deppig som helst. Inte vilja göra någonting, sååå ni kan väl vara snäälla och försöka få ut mig, för jag kommer antagligen inte höra av mig för jag kommer bara ligga inne och tycka synd om mig själv-.-

 

Sov när jag kom hem för jag var haaalft ledsen, haha. Är typ som han ska flytta till afrika eller något. Men vi har hittat alla julklappar och sånt nu och julgranen är klar. Ni får se den sen, ska snart lägga in på min andra data. Mina öögon dödar mig själv nu så ska lägga mig i soffan och bara glo på tv. Hörs om en timma eller halv timme.< 3


Maaaaat <33333333


Far till vaaaaaaaalbo nu, eller snart om30 min kanske.


Philips nya håååååårfärg.

Vart rätt bra, vart inge grönt eller rött :D

Fick ingen bra bild på den här, men ni alla har nog sätt en sån här. ;d

2 bilder ifrån tisdags. :)

Natttti - Imorgon far vi till valbo och handlar lite.


Lite fjortisbilder hittar man alltid när man går igenom hårddisken..

lägger upp bilderna på philips hårfärg senare för nu ska jag kolla på fråga olle dokumenteärrrren :)


Blir bra det här

Fått julklapp av jonnnnaaaaaa:) nu ska vi hem till mig och köpa hårfärg åt philip,han ska bli brunett :d nu ska jag få en slinga :)


Let's get retarded

Brokencyde – Rockstar

Brokencyde – Dis iz a Rager Dude

Brokencyde – Freaxxx


älskling lilla, älska dig ja.

feb - maaar


TJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJÖÖTt

Tog en jävla bra tid innan jag kom upp idag, philip var på mig rätt mycket, tillslut så orka jag. Vi har inte käkat något eller någonting, vi sitter bara i hans rum, han ska klippa sig senare ifall sen ska vi hem itll mig och baka epparkakor, hehe.

fett vek i pannan, hehe


27 maj 2011


Kuk inlägget har inte kommit upp

Vi har gjort peparkakashus och philip osv, men det har inte lagts upp? Ajaa..

liggger och kollar på julkalandern fån 2002 nu, awesome. .d

image description

image description


Soopoooorry

Somnade när jag kom hem från skolan och det var ungefär 11. Valnade kl 2 och drog till philip i gävle.ligger och kollarpå greys och är trättich omt i magen.


jag är hemma och är döötrött.

Vi hade party i bilen fan, ne men skönt att vara hemma nu. Vi for till norrtälje eller vad det heter? Långt var det. Men nu ska jag sova och får lov imorgon, funderar på att skita att gå till skolan eftersom vi bara ska fika.. aja visar sig imorgon.

 

Kan inte ladda upp en bild ehller...................


Muuumma, och om du verkligen har tagit ur ditt snikebite ska jag hacka dig i bitar.

Han har ett äkta babyface, och hans låtar suger, hatar att han kör typ galen hårdrock? haha.


Tänk mycket på detta.

Folk tycker att folk ser annorlunda ut på bilder och fulare i verkligheten. Det är sant, men jag vet inte vad det tror men allt handlar om att man är fotogenisk. Spelar ingen roll hur ful man är, kameran älskar än ändå. Man vill gärna ha modeller som är fotogeniska, för de vill att det ska se bättre ut på bild. Fattar ni? Förklarar uselt.

 

Alexandra C

Underbart fint.


Åker snarrrrt, eller typ om 45m'in?

Haha. Har kollar på teen mon 3, så underbart program. Men har lagt på lite mascara och ser glad ut. Käkade med men mår bara illa av maten. Något som går eller? Aja ska väl sitta här tills hedkvistarna kommer. :)

black and white

 


Sitter här nu och väntar på julpyssel

Vi fick reda på imorse att vi inte had enågon idrott när vi satt i idrotts hallen. Men hon körde med oss ändå, och hon dödar oss varje gång.. Haha. Men kanske ska någonstans idag med Philip och hans pappa, inte säkert. Men isåfall bloggar jag ifrån philips tele. Hinner nog göra ett till innan jag åker. :)

 


En intresaaant kväll

Säg vad du vill Johanna, säg att jag är ful, fet,värdelös, allt sånt man anvvänder för att såra någon. Ligg och tryck bakom din data skärm, hoppas du har kul :)

 

Alla började helt plötsligt skriva om invandre. Alla blev insane och blabla. Har inget emot det där har flera invandrare i min klass och de är awesome. Men jaja. Ska försöka sova lite, nattti <3


Den svåraste tiden för mig var 2009 - 2010

Om någon jag kände dog, så skulle alla förstå hur jag mår. Hur ont det kan göra. Men när det väl kommer, när dagen slår in när jag inte kommer förbi mina egna tankar, det är då jag blir rädd för mig själv. Jag har förklarat, men alla säger eller tror att jag hittar på. Folk kan prata med mig, men jag hör mig bara, alla sjuka saker man kan göra mot sig själv. Jag vet att jag aldrig kommer förbi det här, det kommer förfölja med mig i hela livet. När jag är 80år kommer jag fortfarande tänka på självmord. utan min medicin skulle jag ha legat i min säng just nu, med ätstörningar, utan vänner, allt jag har är mig själv. Att känna känslan av tabltterna så starkt som jag gör, det gör allt bara värre. Skuldkänslorna, så besviken jag var när jag insåg att jag fortfarande levde. Alla besök på sjukhuset, psykologen, att folk faktiskt brydde sig om mig. Kanske var värd något ändå. Klarar inte av folk säger att de förstår hur jag känner, det är det äckligaste som jag kan höra. Ingen vet hur jag känner/kände mig, vill inte höra på massa skit, gör mig frisk istället.

 

Nä, nu räcker det :D

Tycker det är helt okej att skriva det, men jag har inte de problemen nu, det var för 1 årsen jag skrev detta. Men som sagt, jag är inte utan det än. Men jag mår bra, som fan. Skrattar som aldrig någonting har hänt, har den bästa pojkvännen, bästa vännerna. Just nu skulle jag inte vilja dö. Finns inte med i framtiden längre.

 


MEN TJENA, JAG HAR FUCKING ASPBERGER

Sista dagen i helsingborg som spenderades med Jonathan, fuck så fun vi hade.

tecken på att jag har det.

* Jag får damp när någon rör mina kuddar, de ska alltid ligga på en speciell plats. Fråga philip xD

* Hatar när folk rör mig i vissa tillfällen. Slog till viktor i min klass på käften inne på riksdagen, hahha.

* Säger allt rakt ut, finns ingen stop grej i hjärnan på mig själv. Gad så mycket skit jag har fått för det när jag bara har vart ärlig.. Haha, men det är så jävla fel.

* Har 0 empati, fast den blir bättre. Dör din mor så kan jag skratta för du är ful när du grinar. Typ så. Men skulle aldrig göra det idag.

* Fattar inte läsförstålse, inte ironi. Sitter där som ett klappmongo och fattar inte det roliga.

* Och gör det här mig till speciell?, eller johanna? xD

Aja, hade jag aldrig börjat på special klassen på murgården så hade ni aldrig märkt att jag har det. Och det här har vart min största fiende, menar hur jävla dåligt jag har inte mått? Blä. Men ni ser, man behöver inte se helt jävla sär ut, eller vara som honom i ''rymden finns inga känslor''.  men de har överdrivit så jävla mycket i den filmen, men kan säga att så blir man om man inte tränar en, eller ja dom värsta ifall. Hehe, kul.


Du lovade, men det har gått snart en veckan igen, jag vet att du inte vill förändras och att du inte orkar bry dig.

Även om jag känner mig tom, så känner jag mig glad. Jag är glad för det jag har och jag kan leva utan dig. Vill skrika åt dig, igen. Jag vill bara berätta hur jävla dålig person du är och att du är fortfarande en 14åring fast du är snart 50. Hur kan man lämna någon som man lovade att man alltid skulle stanna. Ord betyder ingenting längre för vissa. Finns inte ord för dig.


Stackars människor som är så missnöjd med sina liv..

Johanna Karlsson om 20 sanningar om mig själv:

Sluta ljug och sluta gör om dina bilder och visa hur ful du är. Du har visst druckit och varit full, Har massa vittnen som sagt det. Så snälla sluta lek fin och speciell. Du hade ändå ingen kille innan den du har nu för du är så ful och ingen ville ha dig

 

har redan gått ut med hur ful jag egentligen är, du kanske har missat det? ;) Men lägger upp videon åt dig ;D

 

Tog bort resten, kändes rätt omoget och vill inte vara lika omogen som henne..

 


Alltid, du och jag. Spelar ingen roll, vad, hur, vart. Alltid vi.

Mina friends tycker även om dig, fast de säger bara det ismyg


Alla svaren

hur lång är du?:) - jag är 1.68 lång.. :( Vill så gärna vara 1.79..

 

när började du blogga? - Började 09 men har tagit bort bloggarna flera gånger..

 

vad fick dig att börja blogga? - Började få brist på saker att göra på datorn och velade någonstans skriva av mig inför människor som är intresserade.

 

varför är du så otroligt fin? man blir ju avundsjuk:(
älskar din blogg, och du är världens finaste!!!!:D
- haha tack gullis! Du får aska min mamma ;D

 

vad lyssnar du på för musik? - Jag lyssnar verklingen på all musik, kan inte hålla mig till en musikstill..  mammaaaas lista, min lista på spotify, fast mamma hade den först sen tog jag den..

 

Gillar du att ta den i tvåan? :D - Jo, men jag älskar det, love it när philip får bajs på kuken ;)

 

vart bor din pojkvän och hur gammal är han? - Han bor i villa staden i Gävle och på stan i Gävle. Han är 17år, 94.

 

Hur träffades ni? - har skrivit det i några inlägg neråt :)

 

vilka bloggar läser du? - Alla storbloggare nästan, typ som kissie, dessie, paow, isabells, gossips. Sen äre alla småbloggare som bor i lilla sandviken, storvik och gävle. Ni får höra de sen.

 

Tror du att du kommer bli modell? - Jag vill tro det, men det är svårt att jag har någon chans. Ingen vill ha en kort modell, isåfall så måste man ha ren talang som fixar varje bildman tar.

 

Gillar du godis? ;D - Loveit, men har tröttnat på det som fan.

 

Vilka brukar du vara med i din klass och vilken linje går du? :) - Jadu, Ida, Linnéa, mikalea typ. sen är det några mer, men de kommer till skolan när de känner för det ;D Och jag går på vård och omsorg

 

visst är jag bäst? puss - Ja, det är du gummiluppan <3


Hela helgen i bilder

Köpte nya jeans. Mina första svarta par.

Örhänge från JC

Nagellack från JC

Fulaste strumporna jag har sätt så jag lärade. Från Stadium

Hihih fjåååårtizzz

uffeeepuffe

Var och firade deras morfar och glömde kameran ibilen, sen var på på bio, nice idag faktiskt. Men helgen har vart lugn och skööön.

Svarar på frågorna om 1halv timme ungefär.


Min värld fungerar inte utan dig, för i min framtid är det du och jag.

 

 

 

 

 


Kör på en frågestund under helgen.

Tänker inte blogga på hela helgen så nu får ni ställa massa fråååågor är ni snälla`? Så har jag något att göra på söndagen.. Så snälla nurå ställ frågor.

Gud jag orkar fan inte


Gör ett undantag med att jag gillar många på fb

 

Thanks dude


20 sanningar om mig själv

1. Jag älskar hästar

2. Jag hatar fötter så jag får panik.

3. jag väger fucking 59kilo, för mycket.

4. jag fick B på medicin provet, måste få skryta (a)

5. Jag hatar när folk säger åt mig att smink mig eller att sluta avvända träningsbyxor, så därför går jag jämt med de eller så sminkar jag mig aldrig. Typ payback för att reta de eller något liknade.

6. Gillar att vara ful, rätt kul.

7. Skämms aldrig för något, kan prata om precis allt. Kan berätta alla min problem med mig själv för vem som helst, vill jag få ut det, då berättar jag de. Inte det smartaste kanske men tycker inte man ska vara tyst om hur man mår eller om sina problem, man lär få skriva utan att folk tycker att man överdriver eller uppmärksamhet.

8. Jag och min pappa snackar efter 6-7år, men jag lär fortfarande läxa upp honom eftersom han beter sig 13 och kan inte lita på han heller för den delen.

9. Hela min släkt är läskig. Jag menar det, har 1normal från pappas sida, men det är för hon inte växte upp med de.

10. Jag är autistisk, märks ej. Men min mamma har tränat bort precis allting.

11. Jag älskar att vara ensam, skulle kunna vara ensam för livet om jag var halft tvungen eller om alla lämnade mig. Har liksom ingen ''lust'', bara på helger. Fast vill bara vara med Philip, hehe käääär.

12. När jag var liten var jag den elakste ungen, alla var rädd för mig, slog allt och alla och stirrade på alla så det vart rädd. haha.

13. Min älsta bror har kapat kontakten med mig och alla, varför måste alla vara så sär ihuvudet? Inte ens jag skulle kunna göra det -.-

14. Skulle inte kunna leva utan min mamma.

15. Jag vill bli modell, men det vet ju typ.. Alla.

16. Jag har skrivit till bingo rimer, eller igår. Typ om jag kan vara modell fast hur kort och halvtjock jag är. Haha.

17. Tycker det är skit kul att ha så mycket folk jag har på fb. Kan vara jobbbigt med. Har en annan som är skit boooring.

18. Jag har aldrig drukigt, eller jo. Men har smakat inte direkt vart på en fest och tagit en hel öl eller något sånt skit. Töntigt. Inte min grej bara.

19. Är den dåligaste på höra av mig. Om inte någon hör av sig, så ligger jag bara inne och mår allmät dåligt. Haha, not fun.

20. Jag tar 3tabletter varje dag. och skiter ide ibland för jag vill prova, sätter mitt liv spel om man säger så.


Thanks gad, inget F, ännu ett år utan underkänt. Lär påpeka att jag är duktig i skolan.. ;D


Mina finingar har kooooooommit.

Kommer inte våga gå ut i dessa på ett tag, all is får fan försvinna först innan jag tar med dom här utanför dörren!

Tagit på¨mig en tröja jag har ingen aning hur den kom in i min gaderrob, aja. Skön sovtröja ifall.

Och tack för kommentarer pehr.. :(


Pehr kommer senare men nu ska jag ta en powernap

Fixade matten idag och gick bra på EUprovet, fick nog mer en E hoppas jag, hehe. Men natti :D

Kännt han över i 1år nu och kan fortfarande inte utala hans efternman eller skriva :((


Happy or not

Olika hårfärger, olika längder. Just nu, kort och brunt. Men det förändrar inget.


Tvekar, men kör ändå, för det är min dröm.

Drömmar är inte verklighet, så fattar inte varför jag slösar tid på drömmar..


Har fått ett tagentbord av älsklingen

KUl liv


Tiger of sweden. Vissa är från 2012, rätt nice för er som gillar sådna här kläder.

Helt maaaaaaaaaaagiskt. Själv gillar jag inte klädern, men gillar hur dom tänker. :D

På modeveckorna så kan en modell tjäna upp tpp 150 000 dollar. Sjukt.


11månader, den 16 december. Jag går alltid tillbaka till Januari.

Tog de här bilderna den 29 dec, snart ett år sedan. Var mer än ett år sedan jag såg dig och hela jag rös till när du satt där borta och kollade emot mig och erika.

Den här dagen så fanns du i mitt huvud hela tiden, tänk om jag fick träffa honom igen, tänk om jag kunde få honom att le. Väntade varje morgon efter ett sms från dig,varje gång jag fick ett så hade jag det största leende som känndes över hela kroppen. Väntade på den dagen att jag skulle få se dig igen, orkade inte kolla på dina bilder mer, var dags för en verklig bild av dig. Att få se dig lee och skratta. Jag vart nästan kär i dig när jag såg dig första gången, som att jag redan visste att du skulle bli min. Träffade andra killar för någonstans där inne känndes det som jag aldrig skulle lyckas att vinna över dig till mitt hjärta. Men alla jag träffade var inget för mig, var helt ointressrad. Brukade få sms från dig när jag var med dom, hjärtat stannade för jag visste att den andra killen kollade och jag var nästan helt jävla förtrollad av dig. Jag kunde inte stå ut dagarna som gick utan dig, jag dumpade och kom närmre dig på något sätt.

 

Dagen kom, den 29dec, jag tog massa kort på mig själv. Tänkte lite och visste att du läste min blogg så jag la ut bilderna där. Och sa lite fult att jag hade tagit kort på mig själv och blabla. Du var i kungsberget (som vanligt) Ohc du kollade. Sen säger du att jag är snygg och den 7bilden skulle kunna vara med i slitz, haha. Tror jag dog ett tag då. Jag ville möta dig på halva vägen, men du velade inte eller visste inte. För mig var det så. Sa alltid lite fult att du skulle träffa mig osv, men blev aldrig av.

 

Satt en dag, helt vanlig enligt mig. 5december. Visste inte att den här dagen skulle förändra hela mitt liv. Men jag fick hem min hund, vart glad över det. Du var inne på msn, och jag skrev att jag hade tråkigt. Jag hade skrivit en gång för att locka dig, typ som godis på bloggen. Att jag velade ha en pojkvän från gävle osv. Åh du sa, det låter nice. Men jag tvingade och du tvingade mig. Jag vågade inte, du vågade inte. Men tillslut efter ett lång drygt samtal så säger du, jag tar 18:00 bussen. Och jag flög upp ur stolen, skrek gjorde jag med. Var det verklingen sant? kommer han? Vet hur killar gör ju, säger en sak och gör en annan. När jag sminkade mig och tänkte, fan måste se bra ut för honom. Asså, vi fattar inte vilken värld jag levde i, allt stannade varje gång jag såg eller skrev med han. Vi hade köpt mat, MC, jag kunde inte äta. Kändes som allt var påväg upp igen. Jag brukar aldrig vara nervös när jag ska träffa killar. Men det här var läskigt, kunde knappt gå var så jävla nervös.

 

Jag gick till rese, sen bussen komma in, men ingen Philip. Jag tänker fan, han lura mig. Men jag sätter mig på rese och ser att det ska komma en buss 18:40. Var insane då. Vart nervösare, tänkte dra. Men jag har ju väntat på det här och nu var stunden inne. Buss jävel kommer och jag ser han, men tänker. Tänk om jag tar fel person. Men jag visste att det var han, fast jag knappt har sätt han, eller vad han har för jacka. Han gick där, allt stannade. Tänkte om jag skulle gå emot han eller stå still, men kompå att vi ska åt det hållet han kom ifrån.. Så jag gick emot han. Jag kramade han, men han var inte berädd på det. Jag tänke, vadfan håller jag på med. Vi går och jag pratar mer än någonsin. Jag pratade, och pratde, munnen stannade inte. Han skrattade och gick. Tillslut när vi var hemma hos mig, kunde inte sluta titta på honom när han tog av sig skona. LIvet stannade för en stund och jag kännde att här hör jag hemma, med honom. Vi gick in på mitt rum och han är så söt, han sätter sig längst ut påsängkanten, restan av kvällen. Han satt bara där och bet på sin skanktröja som ligger i min låda hemma. Fattar ni? det här är sjukt.

 

Han sa, måste dra hem med 11 bussen ''min pappa är dum ihuvudet''. skrattade till och fattade precis vilken typ han var. Han var inte den som stannade ute för länge, söp inte. Jag hade helt enkelt hittat min drömkille. Jag visste väl att jag skulle få kämpa, det hade jag redan gjort. Så jag tänker kämpa hela vägen till han blir min på riktigt. Jag satt nära han, jag flytte iväg, jag låg nära han, jag låg långt bort. Jag visste inte vart jag skulle sitta, var helt inne i hans värld, jag velade inte göra någontng. Bara liksom glo på han, haha. Men stunden kom och han lära gå till bussen, följer med han och vi pratar, han pratar med. GAAAAAAAAAd så glad jag blev. Hade jag lyckats? Tror det. Men ifall, hade kallat han plutten jämt, men engentligen är han 190 nästan. Kommer aldrig glömma det här, det sitter verkligen fast. Jag säger något med plutten, och han börjar skratta, med hela han. WWWAH, tänkte hur fin kan man vara? Det här går inte. Men jag sa hejdå till honom och han gick på bussen.

 

Han smsade mig direkt, känslan som kommer går inte att beskriva. Jag stod och skulle värma maten, Så ser jag smset:Vi kanske kan ses igen? NU lovar jag. Jag hoppade och skrek, mamma frågade var det var och jag sa att jag bara var glad. Sen var det inget mer med det. vi såg dagen efter, han kom hit igen. Varså glad. Vi ligger i sängen ochkollar på filmer. Han vågade faktiskt lägga sig brevid mig nu. För varje film som slutade vart jag besviken för jag undrade när det ''hela'' skulle komma. tittade påfilm efter film, fortfarande inget. Jag flyttade mig så nära som möjligt och  låg och titta på honom så drar han ner ansiktet '' Vill du ha en puss eller'' Det var så kaxigt, började skratta och frågade, vill du? Så säger han ja. Min lycka assså. Vart inte den bästa om man säger så. Han började skratta och jag var nöjd.  Han sa även, ska jag säga till pappa att jag missade bussen? Jag bah JAJAJAJAJJA gör det. Sen när vi går tillbussen till rese så ser jag på honom, utan att han vet såklart. Tänker, händer det här verkligen? Men så kom bussen och jag får tillome en hejdå kyss. Hjärtat slog 45gånger snabbare.

 

Dagarna gick jag vi träffades mer och mer, älskade hans lukt, älskade hans kläder. Kände verkligen att jag hade hittat rätt. Det är menningen att jag ska stanna här. Man vågade inte göra så mycket ibörjan,men älskar när det är så. Man har miljoner fjärliar i magen och man får 300miljoner fjärilar när man får pussar av han. Mitt hjärta mådde verkligen bra. Jag mådde bra att vara med honom. Sov hemma hos Erika en fredag, får ett sms av honom vid 2tiden, '' Ska vi ses imorgon sötnos?'' Vart direkt. Jaa, som jag skulle gifta mig.

 

Efter allt, så är vi här, vi står här nu. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta min rätta kille, men nu står jag med honom idag. Mitt liv har förändrats, du har förändrat mitt liv. Jag älskar dig min fina pojke, du är värd allt för mig. Snart har det gått 1år, ett år med lycka. Ett helt år med dig. Varje dag tänker jag om någonting har hänt dig. För om du skulle dö, skulle hela min värld rasa. Det är bara dig jag spenderar tiden med. Dig jag får gråta med, skratta, bara vara mig själv. Du tar alltid hand om mig, ser alltid till att jag har det bra. Finns inte många som dig, jag ska vara så glad för jag har hittat dig. Du ska  vara glad för jag tvingade dig till mig. Haha. Jag älskar dig över hela mitt hjärta PhilipHedkvist. ♥

Sorry om jag har skrivit fel någonstans eller att det är konstigt.


filmen var as bra, bästa jag har sett!

Ett jävla bra tips er alla, och jag hoppas då att ni glor på den! Haha, allahar nog sätt den, men jag är lite efter jag med. The Notebook. Gad, kollade halft på den förut med Philip men den var kass då, fast jag fokuserade bara på han, såklart att filmen var tråkig då..

kände verkligen hur rädd jag är att förlora min underbara pojke, kan fan inte tänka mitt liv utan honom nu. När jag fann honom så hittade jag äntligen hem efter många års letande. Jag ska se till att jag kommer dö brevid honom, tänker inte vara utan honom en sekund i mitt liv.


En snutt ur min dagbok..



Alla känslor kommer på samma gång, allt blir snurrigt och jag tappar bort mig själv. Mitt liv och andras är svårt och man kan inte beskriva smärtan man har inom sig, det skär och man tapper luften ett tag. Jag vet inte när bägaren rinner över, igen. Jag vill inte skrämma alla i min närhet, igen. Blir svagare för varje dag men jag växer ändå. Inom empati blir jag svagare och svagare. Jag känner känslor och det gör allt svårare. Frågar mig själv flera gånger, tusen gånger. Vem har jag blivit? Varför känner jag såhär? Känner alla såhär? Och tydligen så gör alla det, jag bryr mig, om alla andra som jag aldrig har gjort förut.

Jag och mammi ska bli glutenfriiia efter nyår!

Både hon och jag är trött på våra magar haha. Så man brukar oftast gå ner i vikt när man slutar käka mjöl och sånt skit. Så ska prova det i 1 månad sen fortsätter det väl. Sen ska jag sluta (försöka) äta chips, min största finende. Jag har verkligen tröttnat på läsk och godis, har inget sug om det. Men chips är det som gäller nu. Sen kakor, haha. Blir väl lite mycket över jul, men det kommer nog gå bra. :) Nu ska jag och mamma kolla på en gråtfilm, Dagboken, ingen av oss har sätt den heller.


Datan är klar men är arg!

alla mina arbetern är borta fast han sa att han skulle göra så att dom inte skulle tas bort. Menmen..Lägger till bloggar och allt det där nu, så vill ni att jag ska läsa eran blogg, så skicka en kommentar med din blaaaaaaaagg. Men philip kommer idag och ihop om att han ska sova kvar, behöver honom vääldigt mycket idag. Har mina dagar som kan vara lite farliga dååå. Men hoppas att han fixar allt på min data, vågar inte ladda ner saker och maassa sånt igen. Hade 30 virus saker, 20 av dom var trojjan hourse.. Haha. Hörs senare och ska försöka få in lite bilder på denna data!

Beställda!


kan knappt vänt tills jag får mina darlingar!
Sitter vid mammas data nu och blir inge mer bloggande tills imorgon, min data är klar men den vart klar när jag hade gått ifrån skolan, så han får vila i skolan nu. Men kika in imorgon :D


Fanny sitter och kliar sig i röven.

Hallå, världens bästa Ida här!
Fanny kan tyvärr inte sitta här och skriva några rader i sin stora blogg eftersom hon var tvungen att lämna in sin dator, hon har porrsurfat lite för mycket så det blev virus på hela skiten.

För övrigt så tycker jag att Fanny är bäst men även världens jobbigaste människa som ibland är det drygaste som någonsin satt sin fot på denna jord, men hon har sina ljusa stunder där hon är lite smårolig och har sås på hakan i brist på annat. Och nu är det så att detta sög så jag bjuder på en bild på Fanny i sina bästa dagar då hon fetat som mest, som i helgen t.ex. HÖRS.


Kanske blir att jag köper både skona och byxorna..

Beror på hur mycket jag får efter jag har köpt sista julklappen. Men det löser sig, det gör det alltid ;D

 

Men tänkte ta och bada nu sen glo på en film mamma har hyrt, så ska väl passa på att titta på den. Tydligen en skräckfilm, får väl se om den är bra eller förmycket :D

skulle vara helt okej att ha det där hemma..

den med, haha


wanna beeeeee´s? Men det gör inget, för nu har jag råd D;

 

Haha, ser nästan lika dana ut? Men fan vad glad jag blev. Satt och kollade på nelly och såg deessa, börjde skratta först. Men skulle vilja ha dessa i svart men var toooog slut, fast i ormskim men bara i 36or, det sög.

 

Så äre någon av er som har de har bootsen från nelly som inte vilja ha dom mer i 39/40? Gud beeer er.


Asså fuck, haha. Hade fått upp besökare och nu har jag tappat de över helgen ;D

Men man glömmer bort att blogga totalt under helgerna, men finns inget att skriva om heller. Men matchen igår var insane, i mitt huvud. Fick damp varje gång frölunda gjorde mål sen när inte ett av brynäs mål gilldes eller hur det stavas. Men det var en bra match ifall :D

 

Sen så handade vi på stan och köpte coola åt gubben och 2cheeeeeese och 1mc chikkkkkken. Jag har även slutat dricka läsk? Vet inte hur men är beroende i vatten, och jag hatade verkligen vatten förrut.. Har inte blivit så jäättte onytting denna helg, rätt bra. Men har även gottat i mig för mycket ändå, haha. Men ska ringa mamma och fråga henne när hon kommer hem, så dryg när hon inte är hemmma när jag kommer hem :((


Dösnyggaaaaaaaaaaaaaaa..

Ska man köpa deessssa snygga jävlaaaaaaaa byxor? 36$ 250kr i svenska, rätt värt det va?

Men jag är ju så jävla snåååål haha..

 


Brynäs mot frölunda

Kollade på hockey och brynäs vann med 4-3. Sen var det slut sålt, 8079 var det inne i arean och nu ska vi äta har laddat upp med popcorn:)
Juste sen fick jag C på naturkunskpprovet igår så jävla glad :D


Nattar er nu och hoppas på att jag kan sova, antagligen inte

Annars går får ni ett inlägg inatt..

typ när philip sover


Beställt en till julklapp åt älsklingen och har skrivit ett sammadrag till min samhällskunskap lärare

Fyfan vad illa det är för ekonomin för världen, hur kommer det gå när allt rsar, för pengar kommer inte ha något värde. Ne, vad händer egentlien, blir små rädd. Men ifall skrev rätt mycket kollade på ödesmötet i bryssel för EU, och har grävft lite i Grekland, vad de har gjort för fel och det var ju en hel del. Men ska bli ruligt om det här höjer mitt betyg, låg på gränsen till D ifall. Ska göra ett prov till så om jag gör bra iffrån mig där får jag nog C :D

Tror att det här är EUs chef, fatta vilken press hon lär haaaa, gad.

sen tog bilden för 2timmar sen när hon hade anlänt till mötet i Bryssel, nä nu kan jag för mycket.

 


I look in to your eyes and rewind

you are the proof that love is beautiful. You are the truth something unusual. You are my fire, you're burning like the sun. You are the only one.

 

Någon låt jag ska ha på min begravning är den här, ni måste lova att någon av er sjunger den. :(


Skoja, det var 77st hehe

Tog en powernap, skönt som fan. Men får ni också ont i ögonen och näsan? ;o haha

Men innan det var jag i skolan som vanlig osv, men sen drog jag, Linnéa och Ida till selmas och åt, jag tog glass, linnea tog sin gummimacka(Gluten) haha. Ida tog en 4del av sin macka. Sen åt jag citroner. Sen var det bara att knalla hem och sova. Kollade även på O.C men det var så gamla avsnitt så jag somnade.

 

Ni får alla bilder jag taar någon annan gång, eftersom jag har mammas tele så har jag inte överför sladden och hon är ute och käkar med några....

Mikaela, jag vill ha gröt

Ida, i sina vanliga dagar + jag är hungrig..

våran humor i skolan????


OH YEAH. Besökrekord, assså shiet, har 57 st som kollar min blogg. POPPIS

 


Hatar smink, så är det bara. Och jag är en dryg jävel


Svar till den som undrar hur jag fixar mina bilder

Har inget program eller så. Jag har fortfarande windos vista på min stora data och sen när man klickar på bilderna så ser man bilden osv. Sen så uppe i kanten så står det rätta till. Och där finns magin. Jag är inte den bästa på att förklara, kan inte visa heller. Mitt tagent bord har svikit mig så jag inte kommer in på den.. :(


Kate moss, 1.60.

Och hon vart supermodell, lär väl jag också kunna bli, someday


Skulle jag vara gammal som han, skulle jag ha tagit han. Skulle jag ha vart lebb i hennes ålder, hade snott henne direkt.

Mumma

Snyggast i L.A. Men tur att jag har den snyggaste killen i Sverige!!!!!!!!!!

Sjukt att de är par med, fatta hur fula ungar dom kommer få.

Snygga föräldrar = fula ungar

Fula föräldrar = snugga ungar

 

 

 


Trött, hejsan där

NYss taaagit farväl, haha nej men philip sitter på bussen nu till Gävle och jag i skolan, suger bög när jag kan vara med honom. Men såhär söt var han när han vägrade gå upp ur sängen ;D

Och sen slutar jag klockan 4 med, det sög ännu hådare.


Nu trivs man

Ligger brevid älskling och vi kollar på Svenskars hemliga liv. Vi har nyss käkat mackor, har inte ätit det på skit länge. Men går upp imorgon och min älskling, sen ses vi inte förs på freeeeeeeeeeeeeedag :(


Min fucking önskalista

Ögonbrynspenna, typ brun.

Mascara.

Snikebite.

Badhuskort.

A, det var allt. haha.

jag bestämmde i år att jag inte velade ha så mycket, för i alla år har jag fått mängder i julklappar, alltid fått mest. Så ger mig i år, behöver inte miljoner saker. Använder inte allt jag får heller,så varför slösa på pengar som jag knappt vill ha. :))))))))))))))))))))))


trött, vaknade 5:50

Och kunde inte somna om, kul? Gick upp och städade sen kollade jag på tv. Men är ändå trött, fattar inte varför jag måste vara så jävla trött jämt. Ätit har jag med, sjuk? haha men ska idrott nu, ska gå om 2minuter. puss hej ni får ett inlägg senare idag för jag slutar kl 4. :(


Surar, surar mer och allmänt jävla sur.

Varför vann hon? Hon hade inte ens den drömmen eller intresset? Varför ge sig in på något hon inte vet någonting om eller ha förställt sig? JÄVLA KUK OLLON. Näe, ska vinna nästa års modelljakten, hoppas jag aldrig ser den dära julia s från Gävle. BLä så avundsjuk jag är. Men Elak var hon mot alla andra eftersom det var deras dröm.

Tyckte att Linnea skulle vinna och är glad att inte Gabriella vann, jävla tur.

Kunde inte göra bort mig mer än vad jag gjorde där, fattar varför de inte tog med mig, sen glad för hade bara åkt ut ifall för min längd och kropp, hatar att man måste vara lika lång som ett träd och lika smal som en pinne.


If I lose myself, do I lose all around me?


Dåliga på att kommentera? Eh, ja.

Förlåt för inga inlägg idag, men så trött i skolan. Kändes som jag skulle somna sittandes. Men gick hem på sista lektionen, fick så jävla ont i magen. andra gången på kort tid, hade jämt så förr. Men gick och simmade, var inga folk där så var riktigt skönt och mag onten gick över, brukar göra det av vatten. Men bastade så länge så jag nästan somnade. Men gick hem och somnade direkt jag la mig isoffan med gofisarna (hundarna) A, så var min dag, åt med mamma och kollade på tv och nu har jag beställt julklappen till älsklingen, fast har en till grej att köpa :)

 

Sen förlåt till alla som jag har vart arg eller elak mot, har verkligen inte alls dåligt samvete.......Jaja, börjar med medcinen igen så jag slipper det här och ni alla med. :)


Min fina gosse! En riktig bra bild på hur han ser ut när man blir tvingad att vara med kort ;D

Att vara en bra person, har jag haft problem med alla dessa ååååååår, men försöker ifall.


Ska övertala mamma med detta, hur det kommer gå? Hm, blir nej, nej NEJ direkt typ.

Snikebite..

Så jävla snyggt så det är sjuuuukt..

Det är väl emostämplat typ, men det skiter jag i.

Sen en sån häär

Hahha, mamma har sagt att jag får om jag skriver ''mamma någonting'' Och har faktiskt funderat på deet, för allt hon har gjort för mig så är hon värd det.


Blä på henne helg asså

Har ätit för mycket, är fan besviken på mig själv. Fick nästan panik när jag stog i spegeln nyss, fyfan vad jag har lagt på mig.. :( Ska dra och simma imorgon efter skolan, ungefär vid 20 över 3 då, lätt värt det. Väntar på att jag ska på ett riktigt simkort så jag kan ha vattenträning, jävlar vad jag lär rasa i vikt då. Blir perfekt till sommaren. Men blir hård banting denna vecka( inte svälta mig själv xD) Ajaaaa. haha


Gjort saker hela dagen

Är super trött nu, för trött. Bloggarifrån philips telemed. Men firade engla, hon fick ett hollokitty paket, massa grejer i. Sen gick vi oh köpte julklappar, hittade åt mamma och stefan, nu är detbara philips och alexs kvar :)
Sen åkte vi till jonna och åt max, godis och glass. Nu putar magen allstå, haha. Men skaväl sova snart puss gisnatt :)))))))))
Visst är bröderna lik varann???Not haha


Myskväll med älskling

Laddat upp med massa godsaker nu!!!!!
Gjort prov idg gick väl bra. Sen drog jag mamma och engla på stan och fika, sen köpte jag en present åt henne eftersom hon fyller 7år imorgon så vi åker till henne vid halv 1. Ska kika på topmodel nu:)


Jag som blondast och när mitt hår var som längst..

Trivdes riktigt bra i blondt, hade nog fortsatt vart blond om mitt hår hade klarat av det.. :(

Förstört mitt hår för allframtid, men det blev konsekvensen när plattången var ens bästavän i 2år.


We stand her together

Satt och tänkte på jullovet förra året, jag undrar när min kille kommer som kan lösa alla mina problem genom att bara le?

Du gör min lyckligare än någonsin, även fast jag inte alltid visar det. Jag älskar dig.


Förlåt, jag är bitter och sur, kanske samma sak?Men kunde fan inte hålla mig.

Men jag har fan rätt


Hela dagen har varit kaos

Massa saker har snurrat omkring i mitt huvud, vart galen. Jag vart dryg, drygare än någonsin. Tur att dagen är över och far över till pluggarnas land.

 


Every teardrop is a waterfall

I can't change you.

För du har gjort ditt val


RSS 2.0