Every daaaaaaaaaaaaaay

everyting kills me


WIHo, fick B!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

På engelska, vetinte om de vart ett prov eller test, men iallafall jag var kung. HEHEHEH.

Idag så vaknade jag inte ens när Philip gick, jävla bajs. Men tur att jag ska träna med honom sen iallafall. Tar typ 3bussen tror jag sen tar jag 6bussen hem med mamsen. Aja ska skicka in en grej nu på engelska, hejsvens

FUCK


Städat upp hela dagen

Har inte haft en födelsedag idag precis, har flyttat idag så, är nästan klar med mitt rum. Sen fick jag och Philip MC, nam nam och sen flydde Philip till affärn och köpte godis, sen decka vi med brynäs matchen. 2-0 till DOM, YYYEES! Men fick klänningen av Philip, som jag velade ha, så jävla snyggggggggggg. Sen fick jag största koppen utav Philips mamma, som jag alltid velat haft. Men Sen har jag fått pengar med av mormor, men vet ej hur mycket, ska kolla det imorgn. men ska göra en grej på svenska nu med älskling sen Greys. Och älskling sovvver ööööööööööööver! :D


Dagens vill ha.!!!!!!!!!!!

Suger att spara pengaaaaaaaaaaaar -.-

_________________________________________________________________________________________________


Idag fyller jag och Lady gaga ååååååååår

Fast vet ej hur gammal hon blir, hehe.

Men firar min födelsedag på lördag, ska flytta imorgon så. Just nu är det tomt i hus och snart fullt i ett annat. Aja, ska sova. Natttti


Tycker fortfarande synd om er

Ni är helt lost, helt ärligt. Hur man man inbilla sig så sjukt mycket. jag säger såhär ja

Vill du ha långt hår. SLUTA PLATT-LOCKA DET!!!!!!!!!!!!!! Håret blir totalt förstört av era 180 200grader som ni utsätter håret för. Jaja, fortsätt använd bajsolja i håret om det känns bra. :))))))


brynäs maaatch ikväll <3

Hoppas jag, man vet aldrig vad min mamma gör när hon vill träffa mig. xD

Aja, ska skynda mig hem och packa fort som fan och sen dra till Gävle fort som fan.!


Plutten min.

Stackars Philip som kom hem halv 6 söndagsmorgon, han fick bara sova 4 timmar ungefär. Men det var en as skön dag igår, varm och soligt. Var ute precis hela dagen sen, vi hade rätt roligt med, hehe. Sen typ 7 drog vi hem till Adam sen och tränade, guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud så skönt. Haha, asså jag orkade springa i 30 min xDDDDDDDD

Nu ska jag äta klart sen ska jag nog pussa på älsklingen och sen dra till bussen. :)


Helt slut och ensam

Nu drog Philip till jobbet och kommer hem kl 3. Kul jag kommer ha då. Men sitter och pluggar lite engelska så jag kan klara skiten. Men ska dra till långsand imorgon med sen ska jag sova hos Philip tills på onsdag. Gissa vad som händer dÅ? jo, jag blir ju faktiskt 17år. Känns det, nej. Sån jävla onördig siffra. hejjjjjjs


Nu är de hårdkörning på gymnet


Fruuukost


jag ser allvarligt förjävlig ut.

mina finnar och allt det där försvann typ i 5månader, men nu jävlar kom de tillbaka. Orkar inte hålla på att smörja in mig jämt, as jobbigt. Menmen

Vi ha demns i 4timmar idag sen drar jag till Philip och sen till långsand. Men vi hörs nog ikväll för det kommer bli stressigt idag -.-

Kuligt


Ligger och dör

Var på gymmet i en timme ungefär. Sen fick jag skjuts av mamma, så skönt för jag var verklingen helt slut i benen. Men ska kolla på reavenge nu kl 21 sen sova, tror jag skiter i bb, är fööör trött.

 

Och Taylor Momsen, vad hände med dig?

Skådespelerit har verkligen förstört lilla tjejen, syns på hela henne att hon mår skit


Drar till Gävle

Ska till polhem på någon jobbsommar sak men älskling, SEN ska jag träna, wiho. Men skriver när jag kommer hem och det blir typ 7 efter jag duschat och sånt, kanske 8 tillomed. :)


Taggad till tusen

Tränade i 1 timme och 15min typ. Fyfan vad det rann och det kändes så jävla bra. Att om 2månader kanske jag nöjd med min kropp. Men har gymkort till sista augusti, fatta vad jag kommer gå ner. Och har världens träningsvärk, så jävla dum att jag inte stretcha. Men ska gymma varanan dag nu, i någon vecka sen kör jag varje dag. Fan, är stolt över mig själv.

Bästa du!


Haha, han gör såna äckligt fula låtar, menar njuter ni av denna låt?

Även om oliver är snygg så gör han kassa låtar och nee, haha.

________________________________________________________________

Gulligt skit

Drar til Gävle halv 4.


perfect

Vi bråkar, vi skrattar, vi gör precis allting tillsammans. Hur ska jag kunna beskriva min lycka genom ord till dig? Kommer aldrig kunna beskriva hur mycket jag älskar dig i pengar, eller massa ord. Det ända sättet att visa det är att jag är med dig, skrattar, är sur och myser med dig. Känslan när jag såg dig, och känslan jag har nu. Jag är överlycklig, för jag fick min kille, den killen jag såg, som jag inte hade någon aning om vem det var. Och helt plötsligt så satt du på min sängkant och nu är du den rätta killen för mig. Den jag alltid vill vara med. Ett liv utan dig nu skulle bli jordens undergång. Jag försöker tänka mig igenom allt om du skulle lämna mig, eller dö Vad som helst för att jag ska bli ensam igen. Jag kan inte hitta någon väg. För det verkar som det är menat, du och jag.

 

Att jag surar och vill bara ligga i sängen och glo på tv och orkar inte pussas, klart det är en del av mig. Jag är inte den som vill ligga och kyssas precis hela tiden, det blir jobbigt för mig. Men det skulle aldrig betyda att jag inte älskar dig, för jag älskar dig av hela mitt hjärta. Jag brukar alltid vara vaken när du sover, för du är en sömntuta på kvällarna. Men alltid när jag kollar på film så blir det att jag bara vänder mig och kollar på dig en stund. För du är den sötaste som finns när du sover och älskar när du pratar i sömnen. Vet att du inte tror på mig när jag säger allt du har sagt på natten när jag berättar det för dig, du får alltid ett stort leende på läpparna och viftar på armarna och säger: Nej, det har jag inte sagt, jag kommer inte ihåg det. Man bah, KLAPP IPANNAN!

 

Du ler jämt, du är alltid glad. En sån jävla stor personlighet, du är galen, rolig, glad och störd. Precis så som jag behöver, någon som är alltid glad emot mig. Och jag hatar när du aldrig vill ta kort, du är den finaste som står på jorden, så varför visar du inte upp ditt fina ansikte till världen? Och när jag får kort på honom, jag lovar. Jag fick kämpa. Jag kan knappt vänta på att börja mitt liv med honom, själva. Jag vill bara gå klart skolan, börja jobba, flytta tillsammans med honom och SKAFFA UNG JÄVLAR. Bara leva tillsammans med dig, dag in och ut. Allt utan dig är så jävla tråkigt, när jag är med folk så längtar jag alltid efter dig. Närjag var i Helsingborg i 4dar så låg jag på soffan och bara var så ledsen som man kan bli för jag saknade dig enormt mycket. Livet blir fan tungt när du inte finns nära. Telefon räcker inte men jag älskar att höra ditt hej. Dina morgon SMS och kvälls. Ibland ringer du bara för att säga godnatt och säger jag älskar dig tusen gånger innan vi lägger på. Vem trodde att du någonsin skulle älska mig?

 

Jag visste, jag var så säker att jag inte hade någon chans på dig. Kände på mig att du hade en flickvän, och vart så nervös varje gång jag såg dig. Jag vände bort huvudet, tog på mig luvan. För jag hade ingen aning om vad du tycket om mig den dagen, och nu vet jag, haha. Men när du gick förbi där, så fastande jag alltid och hörde ingen säga något när de pratade till mig. Hur kunde du fånga mig så otroligt? Att jag hoppade och skrek varje gång jag fick sms av dig. Hade inte en aning om du smsade med andra eller bara med mig. Men vart så jävla besatt av dig, tänkte på dig hela tiden, kollade på dina bilder på fb hela tiden och allt du hade skrivit. Jag vart så jävla sur när du hade åkt utomlands, men såklart. jag gillade dina statusar, om allt du skrev. Du borde ha märkt det? Haha. Varför tog det 4månader för oss att ta första steget? Vi var sådna fegisar som bara låg och smsade varandra och på något sätt hoppades på att någon vågade.

 

När du kom och gick, stannade allt upp, igen.. Var så nervös, skulle jag krama dig eller inte? Hade ju fan längtat att göra det. Jag fick de, hur bra kändes det`? Det är också en grej jag aldrig kommer kunna beskriva. När vi låg där i sängen, dag in och dag ut, när du tog stegt att hålla om mig. Mitt hjärta stannade, och vart helt varm och kändes alltid att här hör jag hemma. Han kommer bli mitt liv, han får mig mer levande än någonsin. Jag var så rädd och osäker. Jag gick varjedag och undrade när kommer dagen han lämnar mig? Kommer han göra det eller vill han bara sex kanske? jag var så jävla rädd, eftersom jag hade hittat den killen jag var helt förtrollad i. Bästa minnet.. Måste ha vart när vi brottades i snön, i februari förra året. Vi kastade varandra och tanten som stod och glodde på oss. Kunde inte ha vart mer levande.

 

Jag är fortfarande rädd, att du ska hitta någon bättre. Eller att du lämnar mig för att du tröttat på mig, på mig eller mina humör. Eller att det ringer och säger att du är död. Min luft skulle försvinna ur mina lugnor, att tänka tanken gör mig alltid tårögd. För min värld skulle rasa, mina dagar skulle vara sommar dagar året om med dig, men skulle bli förstörda och mörka. Tårar skulle rinna hela dagen och natten. Jag skulle aldrig klara av att förlora dig helt, att du skulle dö, åhnje. Det finns inte med i min framtid. för jag vara så försiktg, för du är mitt allt.

 

Jag är lycklig, med dig. Finns ingen annan skulle vilja vara med. Alla jävla killar ser och är ointressanta för mig, spelar ingen roll hur mycket det slicker röv så finns det bara du i min hjärna. För jag kämpade för dig, jag släpper dig inte i första taget. Jag älskar dig, plutten.

Så söööt!


Men kan någon snälla köpa skiten?

1. 150kr. stl 40

2. 100kr stl 39

3. 200kr stl 38

4. 350, bud? stl 39

Har andvänt alla skor 1gång.

I neeed some money!!!


Varit med älskling hela dagen

slutade 12 idag, och väntade på Philip. Sen kom han, så hjälpte han mig att packa ner grejor i lådor osv. Men vi har ätit, vart ute och segat. Haha. Men ska mysa ner med honom innan han drar ifrån mig.

Och juste, han är bäääst. Fick en tidig födelsedagspresent, fick mitt gymkort på 3månader. YES. Börjar imorgon. Sååååååå gullig är han. pussssssss, nu blire topmodel.

Love you!


överdrivigt roligt


Jävla skit

Nu blir jag galen, nu vill jag ha måndag igen. Måste se mer av 30grader i februari, så jävla bra!

Nu ska jag ta och glo på gossipgirl, utan text. Tur att man har lärt sig lite engelska då TJLOLOGOOGGIIII, natti!

Imorgon hoppas jag på att jag får träffa mitt hjärta.


HEJ

Tror jag blir blond igen

Blir nog denna hårfärg :D

trivs verkligen inte i brunt håååååår


Tar och pluggar lite..

Är inte efter i något, gjorde en grej som ajg var efter i för jag har vart för lat osv, ahha. Men Höll på somna i sofffan men sket i det och tog modet att plugga, har 3pprov typ? Aja, det fixar jag lätt :d

rolig bild


Fan vad stolt jag blir, du..


Älskar tattuerade killar, gaaash så snygggt.

 

Först kommer Kyle Loza..............................

Så fina, sen är han en grym crossåkare med

Sen nu kommer min favorit <3<33<

Kan ju bara drömma om att Philip gör sådna här fina saker, hehe. Men han är fin som han är och jag älskar honom, natti!


Sitter och käkar maasssa skit

Ätit upp cheezballzen sen i fredags, var inte mycket kvar sen gårdagens godis. haha. Men har eldat hela dagen och stank verkligen rök. Men fick vara med älskling. Men ligger och glor på BB nu, Rodney ska ut, tycker jag. heheheheh

Sen måste jag börja använda cp skenan eftersom jag hr fått en fet glugg mellan framtändera, FAN.


söt däääääär. Ska upp tidigt imorgon och måla ute i långsand, hoppas vi blir klara imorgon :D


bananer i pyjamas!!!!

somnade i soffan efter pizzan, åt typ en fjärdedel av den. Men så väckte Philipmig och vi knallade upp till hans rum. Nu laddar vi ner Four lions, han tror den är bra så haf litar på honom. Puss på er!


14månader är alltid något

haha, älskar dig plutten min. Satt och kollde igenom alla hans bilder, var lite smp kul. Innan jag hade träffat honom hade jag kollat igenom hans bilder typ 100 gånger. Hehe. Men har matte nu och har ingen ork alls. Så sitter här och längtar till min Philllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip.

Haha, skit i killen åt höger, haha.


få min fallskärm att vecklas ut

Lyssna på texten, underbar.

 

Går man igenom sin själ, försöker runda hjärnan men när man kommer tillslutet så tar det stopp och lär börja om från början. Man hittar aldrig svaret, varför man är så, tycker så, känner så. Allt är en gåta och att tycka om sig själv är nog svårast på hela jorden. Varför kretsar allt runt om hur man ser ut, varför måste man vara smal och no fet på kroppen för att vara ''sexig''? Jag kan se på mig själv tusen gånger och hittar aldrig något bra, inget som ser någolunda bra.

 

Jag har tappat bort mig tootalt. Jag hittar mig själv ingenstans, man trasslar bort sig i alla tankar. Jag försvinner i min egna blick, jag drunknar i allt jag hör. Jag vet inte, vet fan ingenting. Jag blir arg/irriterad så lätt, jag flippar ur totalt. Jag blir bitchig för ingenting, jag kan känna själv hur min blick ser ut. Även om jag är glad, även när jag tror det själv så är det fortfarande ihåligt. Det slår mig flera gånger, att jag inte är ensam om skiten, men varför lämnar den aldrig mig. Det är som den ska sitta i mitt huvud hela livet och påpeka allt jag gör.

 

Jag lämnar inte livet, min själ lämnar hela världen för något som jag inte vet varför. Vet ingen annan som isolerar sig mer än vad jag gör. Jag kan sitta och glo på en tv jävel utan att den är på mer än 1timme och tänka undra hur den skulle se ut om den är svart? Ni fattar. Jag är total lost.

Ska ta och ringa min psykolog och börja gå där varje vecka igen, så blir allt bra. D;


Perfekt.

Hittade en fining i Rörberg och det var en som skulle prov rida men om den inte velade så fick jag komma, wiiiho. Men oooooooooorkar inte köpa skor, byxor osv. Varför slängade jag all skit? Jag som måste spara masssa pengaaaaar. -.-


Sitter och letar

Nu börjar jag få panik, vill ha en häst. Men vill bara vara medryttare för egen häst har jag verkligen inte tid med. Men alla är i Gävle eller långt åt helvete. Men kan tänka mig i Gävle, nä fyfan. Behöver en häääääääääääääst, nu på en gång...............


Eftersom det är jäävligt härligt väder så drar jag på mig träningskläderna och tar en sväng.


överlycklig

HITTADE 5de SÄSONGEN PÅ GOSSIP GIRL.

mitt liv är räddat tills den första april när säsong 6 kommer. Oh yes.

 

Nog med det, ligger i sängen nu och drömmer om min Q7a, min favorit bil, när jag ser bilen stannar fan världen upp och jag skriker attt jag vill ha den. -.-

kostar sisodär 1.3 miljoner, fuck my life säger jag bara

R8an är jävligt snygg med men slår inte min QQQQQQa


Philip, jag älskar dig.


Vaknade nyss och spelar lite. haha

Ja, igår var jag knappt med Philip, han gjorde massa andra saker, kul? Nej. Och nu är han i skolan och jag gör ingenting alls, kuuuul liv.

Bajs


Tisdag idag, onsdag = ledig

Jo, sötare var han

_________________________________________________________________________________________________________________

Hade idrott, hinderbanna. var funnit de. Fick mens imorse och jag har en svig mensväääääääääääääärk.. Men jag ska till Philip med halv 4bussen och mysa med pojken min. Sover kvar och ser vad som händer imorgon. Men är lite trött, inte så jäääävla mycket. Men jaja. Ska ha hälsosamtal och medicin och vård och omsorg, sen får jag gå hem :D

Lite fula saker.

haha, tog bilderna på lovet, här var nog kl 4-5. Kunde aldrig sova, var alltid vaken till halv 7 - 7. Nätterna är jag som piggast och dagarna som tröttast. Kul liv. FULT


smälter när jag ser dessa två, varför kan ni inte vara tillsammans på riktigt fööör..

gullhjärtan!

E.D, dumpa Jessica (vanessa i gossip) Och ta denna fina flicka istället!


Forget about the past, cause it's never coming back


alla tråkiga svar

1. hur gammal är du & vilken linje ska/går du på i gymnasiet? :)
- Jag är 16, fyller 17 om någon vecka och går vård&omsorg :)


2. Vart bor din pojkvän?

-Min pojkvän bor i Gävle, villa staden och på stan :)

 


3. tar du någon medicin?

-Ja, 1 på morgonen och 2st på kvällen.

 

4. Brukar du vara med hans kompisar och kommer du överens med dem?
- Ja, det brukar jag. Men händer inte ofta, för när vi är med varandra så vill vi bara vara med varann, hah. Men ja, hans vänner är sjuka, lite som mig. Så jAAAA

 

5. vad älskar du att göra?

- Att vara med min älskade pojke!

 

6. var är tvålen?

- hm, Ida. Tror den finns i fängelset med massa bögar!!!



8. fanny, älskar du tvålar och janne ? :O
- hm, Linnea. Jaaaa, både och <333


9 .Vad har du för kamera? :)

- jadu, det undrar jag med :o - en nikon ifall, har ingen jävla aning om vad den heter :ooo

 


10. Brukar du prata mycket med philips föräldrar? Isåfall har du några tips på det då? =)
- Skrattade för mig själv när jag såg denna kommentar!
För nästan alla har problem att snacka med deras föräldrar osv. Jo, det gör jag. Brukar slå och brottas med Philips pappa, så tror det xD Nä, men försök att umgås mer med de, blir lättare att öppna munnen då. Sen att lägga en kommentar när vi pratar om något. vet faktiskt inte :(


11. Inget illa menat, men har du jättestora påsar under ögonen eller ser du alltid ut så? Eller sover du dåligt?
- Haha, hej du. Näe, det är såhär att jag är född med mina thepåsar under ögonen. Tänkte ett tag operara bort de, men vad vore jag utan de? Haha. Och jag sover jävligt dåligt med, men har ingenting med att göra med påsarna och ända sen jag var liten så sa alla att jag såg trött ut hela tiden, jag är en jävla tröttis helt enkelt.


12. Varför åkte du 11an förr? bor du där eller
- Haha, helvete heller, hellre döööööör jag. Nä, var på praktik där i 5veckor.


13. berätta om din asperger?=D
och hur vågade du berätta det?


- Vad ska jag berätta då? Att den förstör ens liv ganska lätt och finns nästan inget positivt med den? Jag känner, upplever, allt annorlunda med de som inte har det. när någon bryter ''reglerna'' så kan jag bli helt galen, blir kaos. Kan inte ens förklara. Men kommer alltid ha problem med det sociala och isolera sig själv, för det är jag jätte bra på :D
Sen hur jag vågade berätta de. Jag vågade knappt berätta för Philip, jag trodde han skulle lämna mig. Men vart så bra så. Men förr fick jag alltid en halv hjärtattck när någon pratar om de, för de pratar så feeeeeeeeel om den. Alla tror att man är cp som han i rymmden har inga känslor. De var lite överdrivigt i den filmen. Sen vågade jag egentligen inte, men jag pallade inte med skiten.


14. dina närmaste vänner?


- ida slida, Linnea



15. vad brukar du göra om dagen?
- skola, hem, sova, tv, duscha, data och sova, typ så?


16. Varför dricker du inte eller något sånt?
- för när man sätter en lag så finns det en anledning till det med.
Och jag tycker det är otroligt töntigt


17. dina favorit serier?


Greys anatomy, 30grader i februari, gossip girl, the river, teen mom.


18. vad längatar du mest till sommaren?


- Vara ute och gå med Philip, sola och bara ha en stor tröja på sig och fortfarande svettas. haha


19. ad har du för sommarplaner?

- Ingen aning, kanske följer med Philip till turiket? Han vill de och allt. Men mamma pratade om göteborg och Norrköping till släkten min.


20. vilken bh stolek har du?
jadu, har ett par jävla silikontuttar ja. 80 B, men den är förstor runt om men där framme är den perfekt ;D


21. vilken roll har du i klassen?
- typ, idiot, dryga, fula?


22. hur gjorde du med ditt hår så det växte så mycket? använde du ricinoljan? :)
- HAHASAHAHHAAHHAHAHAHAHAJASGHDJKSD
jag dör hellre än att ha bajs medel i mitt fina hår. + bara påhitt att de funkar, man inbillar sig så nå sjukt. Sen sket jag i att platta de, locka de och allt. Då jävlar ska du få se att håret växer!

Här var nog det som längst!

 

23. färgar du håret hemme eller hos frisör?
- förr gjorde jag det hemma, men mitt hår vart helt förstört och sen dess har jag färgat hos frisör.


24. vad ska du göra i sommar? :D
kom till skååååååååååååååååååne

- Skulle vara härligt att komma till skåne, fyfan vad man trivdes.



25. hur många har du legat med?


- Philip.
Varför skulle jag säga det -.-


26. har du twitter?
- Nej, funderar inte på att skaffa heller :D



27. varför bloggar du?
älskar din humor och ja allt shit med dig asså ;) hehe!

- gullis! För jag inte har något vettigare för mig tror jag. Gillar att skriva av mig och sådär, vill lägga upp bilderna jag tar och sånt :)


28. saknar du inte din syster ?

- Saknar tiden, ja. Men vi är helt annorlunda personer nu.

Skulle inte sitta dåligt att vara där


jag är fin ja, tycker jag. ja

Såhär går det när man är hungrig och trött


Du är mitt allt <3

älskling, du är bäääst och jag kommer aldrig sluta älska dig mitt hjärta, du betyder allt för mig<3 PUSS <3<3'








Älskar dig mest <3<3<3

































Ska gå och göra någon macka och varm chocklad :D

done


This is the part of me that you're never gonna ever take away from me

I just wanna throw my phone away
Find out who is really there for me


totalt 1642kr



hm - 299

gina tricot - 199

vera moda - 199

gina tricot - 199


gina tricot - 99

bikbok - 149

bikbok - 249

gina tricot -249

Hittade nästan igenting

Haha, vart lite för länge

Fyfan vad ont jag har. Brukar aldrig bränna mig men efter 23 min dog min hud lite grann. Kan knappt sitta på en stol jävel


Även om natten är kort så känns den som evigheter

3 samma jävalr poser och allt i ansiktet, blääääääääääääääääää


RSS 2.0