inväntar min finaste

pojkvän. Hna kommer väl om en halvtimma och jag ligger och glor på revange, sååå bra. Fan men de suger för de är sista avsnittet. men somnade efter skolan, hade så ont i huvudet. Men får se om jag kommer kunna somna ikväll då. Men börjar kvart i 10 imorgon eftersom vi inte har någon maattematik. WIHO. men puss på er.

Vad skulle jag göra utan dig, älskade du. <3


Turkiet den 14 juli

Blä vad jag längtar, får åka med min älskade pojkvän. Äntligen.

om 44dagar, ehhe skönt


please be dead

 

 


stay strong

even if its hard


viiiiktväktarna

var på det igår och vart rätt insperirad och hatar alla dieter, så ska du äta och inte så. De här kör med PP, prepoints typ. Mamma ska käka 26pp och jag ska ha 40pp, kul? haha. Man ska äta som vanligt men man måste vara exakt med de man äter. Man får vad alla matsaker är värda typ, en macka på 35g är 2pp. Man måste väga och allt. Men man får en vecko bonus på 49pp. Och de har man som godis på lördagen eller något. Så de gör allt för att de inte ska kännas så man bantar. Sen om man tränar får man också extra bonus.

 

Känns bra nu, för jag vill inte sluta med godis och alla som går på det här har gått ner typ 36, 19, 10 klio typ. Man fattar fan inte hur det funkar egentligen. man ska gå ner 0-5hg per vecka. Nice bajsva? NUska jg till skolan.


Känns som jag ska dö

För mycket uppgifter på samma gång. Smäller av snart........


BAJSAN, jag har fått sommarjobb!

De ringde mig och jag missade samtalet, hur dum.. Men 3veckor sen cash. WOOOPWPPPPPWWWWWWWWWWWOOOOP


solat i 5timmar, från 11 till 4.

Åkte hem tidigt ifrån philip eftersomhan ska städa sitt hus. Igår åkte vi till hans friends och snacka lite, åt lite osv. Men sen såg i på tv och jag somnade.

Men solade gick in och ut hela tiden för det var så varmt, sen vid halv 3 drog jag och mamma till alex(minbror) och solade där. Sen hjälpte vi till med städning och jag klippte hans gräsmatta, haha. Sen gick han och jag till sibylla och åt glass, pratade lite och nu sitter jag här. Ska äta lite, vrålhungrig.

Nu är jag jätte bruuuuuuuun, eller jätte och jätte...


Har precis gjort mat

Stekte potatis och lövbiff &&& sås. Fan jag är ju proffs. Men har lång tråkigt för jag har inte sätt Philip sen 10 imorse och jag sitter hemma hos honom och gjort de i 2timmar nu :(

Har ridit, hästen blev blöt och vi gick bara. Måste ha vart super varmt för honom eftersom han svettades sååå mycket. Men Jag och philip ska väl äta när han kommer sen kanske gå ut, kanske skulle till några. Menmen


satan vad varmt det är

Fick E på mitt matte prov idaag, glad,glad,glad. Sen redovisade jag om asperger och autism, gick bra tror jag. Men pratar för fortoch var skit nerövs. Men sen drog jag hem och solade och jag håller på dö, brukar inte klaga. Men det här är nästan för varmt för att ligga på balkongen, haha. vill till stranden, :d Men väntar på philip så vi kan dra till pollen osv, sen åker vi väl till gävle. hej


Shorts och linne

Nu är det varmt, skönt som fan. Men ska till skolan snart och ha matte. Sen ska jag redovisa, börjar bli lite nervös nudå. Men ska iväg och rida sen hade jag tänk, puss på er. Har fan mascara på mig med, wiiiiiired


random

Kul attt kolla på mig? hah


Nu blir jag stressad.......

Ska skirva uppsats oom autsim nu, från psykologin, har ingen lust. Sen har jag ett helt sv häfte som ska göras, läsa ut en bok som jag inte ens har öppnat, som ska vara klart nästa vecka... göra medicin prov. Ne, varför sätter skol fan allt i sista månaden? VARFÖR.


Black and white


Dreams comes and takes you away

Fan vad nervös jag var i båtfan, skrek på Linnea och hade mig, haha. Men det gick brabra. Sen åt vi där och solade, skönt vare. Sen åkte vi tillbaka och solade i gräset istället, äntligen är väääääärmen här. Sen satt jagoch solade väntan på bussen, stan, utanför mig och balkongen. Nu jävlar har jag fått färg. Mina ben var de vitaste jag har sätt. Men nu är de röda istället ;s

HEHEHEH


Nu ska vi paaaaaaaaaadddla, kommer antagligen dö

Nä bussen går om en halvtimme ungefär och jag sitter här klar, blir klar på 5minuter, skit kul. Men jag ska sitta i samma båt, eller båt vad fan heter det? Men med linnea ifall och hon har aldrig gjort det här? kul. Jag höll på rammla i förra året och vi måste ha alla grejor med oss i båtfan. Tar en timme och paddla tid så kommer ta en halvtimme extra för oss. xD Nä, men de ska bli ruuuuuligt tror jag. Hoppas på sol för jag ska fan sola där borta:D

Svar Till dig som kommenterade: Jo, jag ska färga håret blondt igen. Hatar att se mig i brunt, passar inte längre i det. Men blir nog under soommaren jag färgar. Ska låta det gå 8-9månder innnan jag färgar igen.

Sen visst kan jag lägga upp bilder, men har ett problem. De är virus på hårddisken......... Vågar inte starta den, orkar inte få virus igen på denna data. Men vi får se. och tack :D

 


Var fan längesen man fick en kommentar xD

Sitter och väntar på attt tiden ska gå lite snabbare för att jag ska med bussen kl 2 till gävle och få träffa min underbaraste. Träffat han alla dagar men nu får jag en heldag, hehe. Vet icke vad vi ska göra med men höres senare.


confused


massor av blooooooood

Även fast jag ''hatar'' mina 2 andra hundar, men älskar dom ändå. Men de är mer dryga än min gölleplutt.

Men allafall. Cindy sa ifrån till ramila och ramila tål inte sånt, ni vet, biiiiitch. Och där small det och ramlia flög på Cindy och där vare lite kört. Jag vart rädd som fan för de har aldrig bråkat såhär mycket. Kunde fan ha vart slutet för Cindy. Asså de va täckt av blod, och ramila låste käken så vi slog på hennes käke bara så hon skulle släpppa. Men inte fan släppper hon heller. Fuck så rädd jag blev, tycker så synd om Cindy för hon är så mycket mindre än bög Ramila. Ne, nu ligger jag här med bitchen som är blöt och sticker. Seen har jag träningsvärk med, sprang 4km, orkade inte 5, haha. men jaja.

min glöööööeeeee <3

 


Jag älskar dig.


lettting go forever.


Kunde inte hålla mig.......


Im doing it for me.

från sommaren 2010


Suttit i hans tomma garage i några timmar


Nu tar vi helg!

Alla våra lektioner är inställda imorgon, så skönt. Så drar till Philip med 3bussen och köpa en chips påse, hehhe. Men vi kanske kan fiska sen eller något. Men jaja, höres.

Hehe, ulcerös colit. Sår i tjocktarmen, sånt här kul får vi skriva om <3


Min min middddag.

__________________________________________________________________________________________________

Fan vad jag vill ta fina kort på mig och älskling, men blir  bättre till sommaren och när vi åker utomlands, hehe. Kom sommmmmar nudå.


Payphone


Ojdå.

Fredagen var inge kul, vi fiskade lite. Men nä, har inget att säga om den dagen.

Lördagen var mer rolig då, haha. Vi åt och käkade på MC, sen drog vi förbi och hämtade upp philips moppeboys? haha eh. Nä men sen ramla ena, gjorde min dag, för det var i lera. Hahha, var så jävla kul............. Sen satt vi hemma hos de och väntade och väntade på en fucking moppe??? eh igen. Sen kom en till moppe pojke och sen gick jag till affärn, själv. Var jävligt skönt att gå ut där ifrån, hade suttit där i 4timmar ungefär? Kul. Men köpte chips och slutade med halva påsen för mig själv. Inte bara jag som älskar svenska natur, dill&gräslök. Kan inte Willys ha öppet till 2300 istället för 22? Bajs. Aja vi stack väl hem typ 11 eller halv 12, kommer inte ihåg.

Söndag. Hm, vi vaknade, åkte och köpte frukost och kollade på film.  Sen tog vi tag och drog till pollen, var en runda på 1timme så var istallet kanske i 3timmar. Hur skönt? Aja, sen drog philip hem med halv 11bussen, sög lite då.

Aja, had einget vettigt att säga precis då.

Peeeeehris <3


Hahah, så bra.

Väntar på att mamma ska komma hem, så jag får busskortet. Sen åker jag väl i Gävle och så vidare.


Fanny, gör inte mig lycklig, gör dig själv lycklig.


Rösta på SD?

Börjar bli ganska trött på att vi svenskar tar in 5000 invandrare per vecka. När ska vi stoppa, för om vi inte gör så slutar vi som Grekland. Kul liv. Men visst, synd om er som bor i krigland osv, men vafan. Ni snor våra pengar och jobb fan. Sen finns det ur gulliga invandrare och vissa förstör, som slåss, våldtänkt osv.

 

Har inget jävla emot er. Men snart är vi som USA, blandning. Okej, vi är redan det. Är typ 30-40% invandrare i Sverige, känns det som ifall. Jävligt trött på eran jävla attityd om allt. Såhär låter det, '' Ha respekt'' Fan det ända de tjatar om, jo kan visa dig lite respekt om du gör det först. Bitchiga flickor, ni som fixar bråken i Sverige, typ.

Hoppas ni vinner nästa val, eftersom ni bara går uppåt hela tiden. 
och näe, jag är inte rasist. Men nu äre fan nog på alla invandrare och jimmy är så jävla missförstod, men han har så jävla rät.


Set the world om fireeeeeeeeeee

Har tråkigt. Som in i helvete. Vad ska jag göra? vill inte lägga mig och sova även fast jag är skit trött. 1 och halv timme tills ett bra program börjar. GAAAAAAAAH, kanske ska bada? För nu har stortsätt mensen slutat, wiiiho.

En ful bild jag tog i natt


Inte blir jag nå bättre heller

Känns som jag aldrig blir bättre, men imorgon ska jag fan ta mig upp och knalla till skolan. Nu har jag tröttnat på ligga i den dära jävla sängen. Är man aldrig hungrig när man är sjuk? Jag brukar jääämt vara hungrig meen nä, inte nu. Min mage går fan på svält.

 

Ska ta mig ut senare idag och kolla till pollen. Gud så jag saknar honom. Blir ganska mycket bättre när det är sommar för då kommer jag ha tid och vara där mycket mer än vad jag är idag. Men jaja, pussochhej

Haha, han är ju såå söt.


Svar på taaal

Så dom du vart tillsammans med innan philip som han du vart tsm med förr fejka du bara för han, för att såra han ?

(lästa din banan blogg, därför jag vet)

- Förväntade mig en sån häär.

Du har antagligen mått dåligt ellerhur? Du vet hur ensam man känner sig och allt man vill är att någon bryr sig om en.

Det är skillnad på att veta om att man inte är kär och att man tror att man är jäätte käär. Det var så det hände. Han drog upp mig och räddade nästan livet på mig. Han Brydde sig och det kändes som man vart kär. Och jo, var nog kär, för han gjorde mig glad. Men de är ingenting emot vad jag är i Philip. Jag ångrar ingenting, han blev min lärdom nu. Och klart jag uppskattar tiden med honom och jag dumpade honom när jag insåg att jag inte var kär. Så nä, jag fejkade ingenting.

 

Och nej, jag skulle aldrig vela såra någon genom de sättet, har inte stake för det. Jag stor bölade efter jag hade gjort slut med min första kiille. Jag grät i månader för jag hade sådna skuldkänslor. Jag visste knappt var kärlek var, han hade vart med om det tidigare så han förstod mer. Det var liksom 2010. Och jag är inte den som är intresserad utav killar, jag vill bara vara vänner. Många tjejer älskar uppmärksamheten ifrån killar medans jag knappt bryr mig.

 

Sen vet jag inte vad du riktigt syftar på, kan ju vara så att du är en av mina ex? Vad vet jag. Klart jag kan kolla upp vart du bor, men tacksam för ditt namn som du ej gav, kanske har tur nästa gång ;D

Fast nu vet jag ju vem det är.. Jobbigt det dära med ipn..

The one and only


Visste ni aaaaaaaaaaaaaaaaaatt

* Jag sket i skolan totalt i 7an 8an, va knappt där eller när jag var där så lyssnade jag på musik genom hela lektionerna.

*Jag har skit bra tänder, aldrig haft hål. Bara att hörntänderna växte i gommen då.

* Hade aldrig vart kär på riktigt innan jag träffade Philip.

* Älskar att få folk att skratta

* Hatad av hela sandviken typ, haha. Eller jag var i alla fall.

* Jag har automatisk språkstörning, hjärnan och tungan kopplar inte alltid.

* Alla tror att jag är en bitch, :((( surt fan

* Haft eget stall och hästar, var så jävla underbart.


Hemma idag med.

Åkte till skolan för att göra ett prov, sen är inte läraren där så jag fick åka hem igen, men tog med mig sv häftet så jag inte hamnar mil bakom där.

Men jag har varit vaken i 2timmar idag, jag somnade efter 1timme och vaknade 5. Hur skönt är inte detta? Piss dag är det med.

Skka följa med philip vid halv 7och köpa en moppe till, eller ja. Han ska sälja sin fina nu, haha. Sen skaffa sig en skitmoppe? Bra tänkt eller dåligt? Haha.


klart som fan jag skulle bli svartsjuk om någon tjej kramar dig, för hon har hela min värld i hennes armar.


Säljer lite skit

200 + frakt, använd 3gånger typ

Kär i desssa, men passar ej på mig röv , men det är baggy jeans. nypris 1200 och ni får de för 300 + frakt, använda 1gång, storlek 28!

vill ni ha skiten, skicka ett meddelande till mig på fb. fanny banan carlson


Svarar lite

vad skulle du göra om du fick reda på att don pojkvän hade haft sex med en annan tjej?


RÄTT enkelt svar.

Först skulle jag vilja veta varje liten ditalj de gjorde, precis allt. Sen skulle jag ta någon av hans vänner eller någon som han känner och göra exakt likadant. Bara för att han skulle få känna hur det känns + lite värre. Sen vet jag att jag sjunker till hans nivå om jag gjorde det. Men det skulle vara jävligt värt det. Fast sen vet jag inte om jag skulle klara av det.

 

Sen annan grej.

Skulle nog ignorera allt, att vi inte har ett förhållande eller något. Skulle nog ge han en jävla smäll på käften. Haha.

Men nu vet jag att Philip aldrig skullle göra det. Litar på honom till 3234035893 % så är inte orolig för det. Skulle jag förlora honom skulle jag gå under, gömma mig som en grottmänniska. Det som skulle vara jobbigaste utan honom måste vara att man måste börja lära sig att leva utan han i närheten.

 

Han är alla tjejers drömkille, för när man väl börjar umgås med honom själv så inser man att vilken jävla tur man har som fick träffa en sån underbar kille. 1 på miljonen för fan. Våra ungar kommer bli katastof för fan. Nä, lyckligat, det är jag med honom.


Man blir bättre utav att vila? Ne

Vaknade upp idag och har svin ont i halsen och rinner dubblet så mycket i näsan som igår.

Men tänk att jag har en sån bra kille så han tänker komma hit, han är här om 25minuter. Hur bra är inte de? Aja ska vila vidare och dricka te som bara den.


Jag är annorlunda, men inte mindre värd.

för att försöka förstå mig, look at this moooovie.

Allt hon gör, känner, ser på saker, exakt samma för mig. Men jag har lärt mig att ggå ''normalt'', försöka kolla in i folks ögon när man pratar, kan bara i 20-30 sek, ha en rytm när jag pratar, inte som en robort. Ingen förstår heller vilken panik man får, av allt. Hon skriker och lugnar ner sig utav en ko sak, jag lyssnar på musik, förr snurrade jag. I timmar. Tar någon min plats iskolan, jag kan verkligen stor gråta och skrika för det är min plats, och någon sitter på den. Paniken man får, går fan inte att förklara.  Men laadda ner filmen, gör ni inte de, köp eller kolla på youtube. Awesome film.

Natti, är helt slut och vet ej varför jag är upppe nu, kanske för jag kollade på filmen, men, a. natt


Bara för att jag sa att jag aldrig blir sjuk, så fan blir jag det. Just därför.

Det blir bara värre, min hals dödar mig fortfarande, nu börjar rösten bli hes, mitt snor rinner som ett vattenfall, mensvärk (en grävling som försöker gräva sig ut ur magen) den dunkar hela mitt fula huvud. Men vad kul.


Vaknade upp med haaaalsen i magen typ

Har så jävla ont i halsen, kan knappt svälja så mamma sa att jag skulle stanna hemma. Jag lyssnade halft och stack till skolan och gjorde ett prov sen tillbaka hem och somnade. Nu är jag vaken och fortfarande ont, ska väl försöka äta något.

Men dagen går väl ut på att plugga, dricka te och sova ...


tröttaste tjejen

Fyfan, har varit vaken i 30timmar nu ungefär.

Men philip och den andre somnade typ vid 5 och sen jag och den tredje satt och pratade i 4-5timmar om verkligen ingenting. sen råkde jag somna till i 30min sen flyger jag upp, och bah, nNNNNEeej, jag somnade. Aja skit kul. var äckligt varmt och alla 3 låg och fes hela tiden och luktade vidrigt. Varför låter jag så jävla bitter? haha. är sjukt trött, vill bara sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Men sen åkte vi till ett par andra och var jätte kul(fastne) De håller på med skit mopparna hela tiden och fattar inte ett jävla dugg. Men sen åkte vi hem till philip och la oss i sängen och självklart så somnar båda två, sen kommer philips mamma, fanny din buss går om 10minuuter, oohjävlar asså.

 

A, men har inte haft tråkigt iallafall, och nästa helg ska vi fan fiska, stackars fiskar......

Hörs imorgon


sitter hemma hos philip, och vad gör jag?

Sitter och glor på tv medans wille och jimme är här, och vad gör dom? Sitter och spelar, blir en roligt natt!!!!!!!!!hehe

Varit hemma hos jimme hela dagen, inte gjort ett skit, jag tjataade mest om att få bajsa och duscha, heh.


kuligt liv

Hhaha, gah va korta mina ögonfransar va! Nu är de as långa efter xlashen, :D:D:D

Några bilder i september..........

Säg något ni vill see eller jag ska prata om.............


livingroom

HEHE. Njuter när jag sitter i vårt vardagsrum, sååååååååååååååååååå skönt. Ny soffa, hehehehehehehehhe

Aja, ni ska få bilder på hela nya lägenheten, trivs i denna nu ifall :D:D::D:D:D


,mhggggggggggggg

vet inte vad som hände med rubriken, men den får vara kvar.

igår var jag och red med älskling, skönt var det. Var en promenad på 45min, skönt att bara ut och gå. Men konstigt nog var han svettig? Hha,tecken på vart kanske.

Sitter och gäspar sönder och somnade med tokblött hår igår så mitt hår ser ut som en fågelskrämmare, men nöjer mig med ddet. Problemet är mina svarta ringar under ögonen som aldrig försvinner, srt hemskt ut. Men that's make me? typ. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska till älskling ifall, men det visar sig och inget jävla godis eller chips, lovat mig själv de, har sagt så ett antal gånger..........


the vow. Älska mig igen.

Har väntat på den jävla filmen i 4-5månader, och nu äntligen så fick jag se filmen. Hur fin som helst och stor bölade. Den har premiär på fredag, passa fan på att se filmen.

 


Visar bilder på min älskade

Ni har typ aldrig fått sätt han, eftersom han är kamera sygg? heter det så? haha

Världens finaste kille, världens bästa och underbarast

Jag älskar dig.


Jo, vad har jag gjort under dessa dagar som har gott?

Jobbat, hjälpt philip att flyttat grejer, vart med philips vänner, haha.

Men i lördags fick jag reda på att vi skulle jobba på Allstar, kul var det. Men jobbigt, svettigt. Var såååå mycket folk och sen när man skulle plocka alla glas osv, fyfaan. Tappade en öljävel över min hand och byxorna, hah överdrivigt vidrigt. Sen kom vi hem typ 3 -4 kommer inte ihåg, men på hemvägen köpte vi chips, godaste på länge.

 

Sen har vi inte gjort så mycket speciellt, var ute till pollen och tog hand om han lite sen drog vi till Gävle igen a, inget. Sen igår var vi på fullriggan? (skybar) det nya på Gävlestrand. Var inte det bäst och dyrt, haha. Vi satt väl där i 2timmar och träffade min lärare, haha. Sen åkte jag och philip till majbrasan i villastaden och köpte godisrämmar, mumma. Sen åkte vi till willys och träffade på några sen köpte vi lyxshake på max sen drog vi hem till tvilligarna och satt där och spelade och pratade shieeet. Sen när vi drog hem så såg vi brannkåren och följde efter den så var det någon som hade tänt på en moppe.

 

Och idag har vi inte gjort så mycket, vaknade, duschade, drog till adam, ner på stan, gymmade, hem till philip med adam sen till bussen. Och måste tilllägga, fyfan, har gått upp 1 kilo, min dubbelhaka är grym!!! Hhah. Nä men sprang 5km idag, utan aatt stanna :D


RSS 2.0