random

Kan ju säga att jag kan stå och glo på dessa i en hel dag, sötare djur finns det inte

Gullhjärtat


HEHEHEHE BAJS

gillar bajs ja, rätt mycket.

fulare kan man inte bli


Vaknade nu

Philip har varit och fixa en båt jävel så då passar jag på att sova och nu är jag utvilad. Men ska ta 4bussen till mamma snart och va där i någon timme sen far jag tillbaka till Gävle igen. Puss och hej

Ocarsgaaaalan


Screaming in the dark

Gymkort på G snart, ehhehee.


blow up


we danced, and we cried and we laughed and had a really really really good time


förtjänar jag att höra det där?

Själv vet jag inte, vet ingenting längre och tror faktiskt att jag inte bryr mig om någonting längre.


Fan vad jag är trött

Var till uppsala idag till ett badhus. Gick upp 8, och så kom Philips pappa och hämta oss. Men så vart vi 7st och jävlar vad varmt det var i bilen, fyfan. Rann ju nästan om mig. Men iallafall så var det as skönt att vara där, underbart när ingen känner en. Men fanns massor med olika bajs saker där och a. Ska hem snart eftersom Philip ska upp tidigt och jag ska hjälpa mamma imorgon. Så vi blir utan varandra. Men sover hos honom imorgon, hehe. Men ska väl ner och bajsa lite, ahha. Höres senare.


fuck this shit

Ibland undrar jag varför jag ens finns här.


Ge mig, nu

Hehe, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Jag gillar din kommentar Moa Jansson, puss!


bowling sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnare

Sitter och gör nada, kanske gör mat eller något. Vi ska dit kl 20.00 med Philip, hans pappa, Jonna och hennes barn. Ja, puss och hej jag sov till halv 2 idag och sitter sminkad? Varför i hela helvete gör jag det för


vad ska jag säga?


Nu ska vi lägga oss isängen och mysa lite.

Vi har gjort mat till mig, mamma, alex, linda och Philip. Vart super gott och nu sitter vi och tuggar lite godis.. Haha, sista gången nu. Men Har verkligen ingenting att säga, fööööööööööööööörlåt.


Skulle kunna dö för att få se och vara som du.

Älskar hennes leende, gaaaaaaaaad så nsygg.


Haha, jag lever faktiskt.

Har inte haft orken till att blogga, vart vart helt slut denna vecka.

Men igår så var den jobbigaste dagen pålänge, mitt huvud dunkade verkligen sönder, tror jag hade min första migrän. Men satt på 11an i en timme för att tiden skulle gå och orkade inte gå hem och sen till rese för jag skulle träffa mamma där och sen dra vidare till Gävle. Fick en semla av henne, och jävlar så god. Sen gjorde jag och Philip semlor, fick inte i mig en halv ens, mådde verkligen illa. Sen gick jag upp ich la mig i hans underbara säng och somnade. Vet inte hur eller när eller hur länge. Visste inte ens att jag hade somnat. Sen var vi och kolla på en lägenhet osv sen drog jag hem och somnade dirket kan jag lova.

 

Imorgon är det sista dagen för mig på praktiken, kommer sakna stället som fan. Men ändå skönt att det är över. Men ska njuta av varje dag på lovet, fyfan så skönt det kommer bli. Har fan förtjänat det, men blir inget godis eller chips. Philip har börjat tränat så hoppas all sån skit försvinner ut i mitt liv, haha. Har märkt att mina armar har blivit större, nu säger kroppen stopp! haha. Ne nu ska jag nog kolla på lite gossipgirl,eller nä ska fan sova. Natttti!

<3


Inge bloggande ikväll!!!!!!!

jag gav fanny data förbud ikväll för den lilla "nörden" sitter aldeles för mycket framför datorn och tv'n så idag vart det inge bloggande för henne, men imorgon blir det nog. men hare bra allihopa, nästan allihopa ialafall, god natt :D //philip


hey, im chuck bass

snart kollat igenom 2 säsonger med gossip, är helt fast i det. Och chuck är en favorit, älskar hans läppar, ser goa ut. Hahah.

Men har jobbat 6timmar idag ifrån 3 till 9. Vart en helt okej dag förutom att jag sprutade massa vatten på en som jobbar där, hade kul i 5minuter, hehe. Men ska kolla på Big brother nu ja, pusss.


du är den bästa som finns!


Sitter hemma hos Philip


Började nästan böla idag på jobbet, min favorittant dog idag.. Asså, båda mina gullisar har dött nu. Men båda vart i 90 års åldern, ena vart 99år  och den andra som dog idag 95år. Fick ta vara med att ta reda på henne och göra henne ren osv. Men jag stod och kollade bara. Bra slut på veckan? Nej, fyfan. Henne kommer jag verkligen sakna.. :(

Aja, jag ska ta och dyka ner mig i en glassbunk medans philip äter kakor, får se om någon film går eller så. :)

oh please, take me away

Vad vill du att jag ska säga? Att jag tvingar mig själv att sluta äta det jag älskar och ljuga om att jag älskar att se ben på kroppen?  Jo, om det var så enkelt, så visst. Men om jag hade svält mig själv hade jag vart 10kg mindre, och det är jag inte. shut the fuck up.

________________________________________________________________________________________________

Idag är der 13 månader för mig och Philip, den bästa tiden i mitt liv. Han som räddade mitt liv och lämnade mig aldrig när det blev för tufft. Vi alla har våra stunder och dom brukar oftast göra oss starkare. Men jag älskar dig, plutten min!

Lionel Richie – Just For You


5 fucking saker

› 5 saker som gör dig glad just nu: Min pojkvän, snart lov, gossips girl, ingenting mer. 
› 5 saker som du inte klarar dig utan: Min pojkvän, datorn, rakhyvel, parfym, skallertidningar 
› 5 saker som alltid finns i din väska: min plånkbok, telefon, busskortpasserkort, parfym, kläder 
› 5 länder du skulle vilja besöka: Usa, amerika, frankrike, thailand, turkiet 
› 5 närmsta vänner: Måste nog vara Philip, Ida, Linnéa, mamma, pehr. Fast ser aldrig någon av dom, haha. 
› 5 favoritserier: greys anatomy, gossipsgirl, o.c, teen moon, reavenge 

› 5 framtidsdrömmar: Bli modell, bo i L.A, bli så rik så jag slipper bry mig om allt, lägenhet i newyork, klara skolan.


Have nothing to say


När ska man få chansen att träffa de här två då?

Skulle det ta slut mellan dom skulle jag fan nästan gråta


Börjar kl 3

Är super trött för har inte sovit något alls idag och gick upp när Philip gick upp och tog halv 9bussen hem och somnade i soffan i 2timmar. Mår skit, huvudet dunkar och jag har ätit gelehjärtan och har ont i magen. Lägger de här nere så andra käkar upp det åt mig för jag vill ha inte ha det nå mer.

Aja nu dör batterit


3snyggaste och 3snyggaste

1. Angelinga jolie, självklarthet.

2. Megan fox

3. Eva longoria

1. Brad pitt

2. Eric Dane

3. Alexander skarsgård

Den som är finast för mig är självklart Philip.


Sitter och små skrattar

Skriver med 2pers, ruligt har jag.

Men blir ledsen fan, hatar att bo här. Längtar tills jag får fly till stockholm och senare till L.A. Längtar som fan, tänk er. Man får ha på sig vad man vill utan att folk kastar blickar, man känner nästan inge, fan kryllar av folk man aldrig ser igen. Hatar allt folk här, det ska alltid visa vem som bestämmer och vem som är mest skön.

 

Man vill ha all uppmärksamhet ifrån alla. Fan vill bara bort här ifrån, annars vill jag fan dö.

Hatar (älskar) dessa 2, dom har fan fått drömlivet.


Köpt alla hjärtans dag saker åt min älskade

Hittade lite saker och tycker han är så värd allt. Skiter i om det är för mycket osv, men vi ska inte ens ta upp allt han köper åt mig. Men hoppas han blir glad och gillar allt. Men tog mig 2mackor och ångrar det sjukt nu.. Mår illa när jag känner att det är mat imagen, fast det var super gååååtttt. Men sja vänta i 1 timme och 15min nu kanske på min prins, saknar honom reedan och jag stannar här i en natt till!

puss på er och sorry för min bitterhet och elakhet på senaste tiden, ska bättra mig :D


Mamma ringde och väckte mig

Och nu ska jag göra mig i ordning och dra ner på stan och kika lite. Var uppe halva natte för jag letade efter någon klänning och ett par skor, och lovar. det gjorde jag.......... hörs sen

Snyggaste tjejeen i sveg? haha, så ful


Om vi säger såhär då

Om ni vill ha något av dessa kläder så får ni säga till, orkar inte ha någon misslyckad bloppis typ. SSen får ni säga ett pris själva med, puss

 

Har nyss ätit massa banan och lite mer med massa grädde. Nu ska vi bara ligga här och mysa eller något.


Många program att se idag......

Hur jag ska hinna se alla vet jag inte ...

Hörs


bort med skiten

 

STORA FRÅGAN, vad ska jag göra av med allt jag inte vill ha längre?

baggy på 2byxor, har haft kvar dom för jag är kär i dom, men passar ej på mig :@


Love

Jag: Fan, jag vinner fan aldrig något

Philip: Men älskling, du vann mitt hjärta.

Hur gullig är denna underbara pojke, utan honom skulle livet aldrig vara sig likt.

 

Såg på en tjejs blogg att hon gjorde slut med sin pojkvän för dom bråkade så mycket? Vad jag tycker? idiotiskt. Om man hittar en som man är kär i ska man inte släppa taget förs känslorna är borta eller otrohet, sen om ena är elak och slår en. Tycker jag. Menar, vi alla kan inte vara lika, vi kan inte bete oss likadant som alla andra. Vi alla bråkar, bästa vänner och pojk/flickvänner men man blir alltid sams och lever vidare.

 

Om man tittar längre in det här, finns det en sån jätte skilland mellann bästa vän eller förhållande? Man är jämt med sin kille/tjej om man är tillsammans, man berättar saker som man aldrig skulle kunna säga till någon annan. Man har roligare än någonsin och gör allt tillsammans. Det är samma med bästavänner fast man är kär och känner på ett annat sätt. Men ni ger väl inte upp era bästavänner för ni bråkar lite mycket i en period? Ni fattar grejen, så kass på att förklara.. I ett förhållande är man bästavänner, så känner nog alla. Ta inte det här fel nu och jag älskar Philip

 

Aja, ska ta på mig kläder nu och fixa i mitt rum. Mamma velade inte att jag skulle åka till philp eftersom jag hade feber i morse med, men mår bättre nu och ska tjata lite.


Varför är det så fel?

Det är mer okej att vara tjock, ingen bryr sig då typ. Men är man lite smalare än alla andra så blir folk helt insane?

Och nej, man behöver inte ha anorexia för att vara så smal. I såfall ska jag säga direkt till en som är lite tjockare än andra att hon/han har fettma?


Philips bästa poser han sa att jag skulle göra, rätt fina


Now there's no holding back

Ska strax kika på wallander och glömde säga att jag är sjuk, feber som en jävla tupp. Ska vara hemma imorgon med och sen åker jag till philip eftersom jag är ledig på tisdag. Skönt att få vakna upp med honom på alla <3 dag :)


run and be free

Vad jag än gör med tungan så blev bilden fortfarande rolig


3+ ute och var ute och tog lite bilder

Hehe, ni får dom bättre senare. ;D

Och fan vilken dåligt man såg bilderna ;o


Tack gud, jag hittade låten

Florence + The Machine – Howl

visste att det var hon hela tiden, men att hitta låten mellan 234834 låtar är inte lätt


Ska strax kolla på melodifestivalen med älskling och vi har chips, oh fuck..

Okej

Tänk attt det är samma unge som sitter framför skrärmen du verker inte tycka om mig gulleplutt?

Fast det är inte samma person som har kommenterat på båda nu ;d


MEN TJENA JAG ÄR AS AVUNDSJUK

FAST NE, varför ska jag vara avundsjuk på en tjej som har risigare hår än ett träd? Blir lagomt irriterad på människor som gör allt för att lyckas med något så de kan förvärkliga sin andra jävla dröm? Har jag fel med det? och skriv inte en jävla kommentar om att jag är avundsjuk för om jag är det så VET JAG NOG DET REDAN SJÄLV.

 

Hej, förlåt mitt svar till den efterblivna ungen. Men är lagomt sur kan man säga, varför vet jag inte. Men ska kolla på film snart med älskling sen jag upp och jobba imorgon, JAG ORKAR INTE.

kukdag


Det rasar snart, och det gör mig glad. Men måste sluta äta godis -.-


Men tjenre tjejen, är du lite kamera kåt?

Kära Jamilla, hur dum kan man vara? Först går du med idol och det är din stora dröm och musik betyder allt för dig och nu ser man dig i Topmodel och de betyder också allt? Hm, du gör allt för att lyckas eller försöker du bli modell för att lyckas med musiken? Sätter 5veckor till innan hon tappar greppet och åker ut, hoppas jag iallafall.  BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DESSA ***************************************************. Sen tror jag dom inte vill ha en till Rihanna, eller vill ni?


Läs inte, påminner er lite längre ner.

Även om det skär i hjärtat varje gång så lär man ändå sig ingenting. Är det för man inte bryr sig eller för man inte fattar vad man gör för fel. I hela mitt liv har jag fått höra att allt alltid blir mitt fel tillslut. För det var så alla ville ha det. Ni kan tycka att jag tycker synd om mig själv, gör det. För det var jag som allitd tog allt fel, på alla sätt som går. Ibland kändes det som ingen brydde sig, och ibland kändes det rätt. För ingen gjorde. Det skär, så otroligt mycket. För jag gör samma misstag om och om. Jag lägger mig i för jag vill skydda dom jag älskar, men slutar alltid att någon skriker på mig för jag sa något. Egentligen vill jag bara skydda för ingen annan gör det. Men det blir alltid fel, alltid något sätt. Jag kan gråta och gråta, men det spelar faktiskt ingen roll. För det är då jag skriker på uppmärksamhet. Jag är rädd för att gråta, för folk har alltid taget det på att jag vill ha uppmärksamhet, ingen såg hur dåligt jag mådde/mår. Även om jag får bra betyg så räcker det ändå inte, får alltid höra att jag ska kämpa mer. Jag kan inte sitta bland folk när de säger roliga saker för jag fattar inte och då leker jag dum. Precis vad alla tänker, den såkallade blåste tjejen. Jag sårar folk utan att jag vet de, jag har fått ätit upp all de. Har nog ton vis kvar. Föddes som en svår männsika, jag vet. Den jobbiga, som ingen velade umgås med. Jag förstår, jag orkade inte ens själv. Även om vissa saker ligger bakom mig så gör dom fortfarande ont, svider som vanligt. Finns alltid någon som drar kommentarer, eller råkar ta upp det. Hur tar man det, hur fan tar man en kommentar som säger '' vi vill inte att du ska leva''. Hur reagerar man. Klart som fan dom som skrev den vill att man ska gråta, aboslut bland folk för det är då dom kan säga att man vill ha uppmärksamhet. Precis alla jagar mig, för fort.

Och näe, läs inte det här.


Tråkig blogg va?

Somnade och sov till 4 när philip kom hem och väckte mig :( men vi har bakat kladdmuffins och kladdkaka. Mitt recept på kladd muffins sög, dom vart fan äckliga tycker jag. Sen har jag fått mens SUCK jag orkar inte. Men vi ska väl kika på film senare och ska ducsha med, puss.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_188615049.jpg" class="image">


Philip har dragit till skolan för 1 timme sen kanske och jag ligger och dör av trötthet


Stress, här får ni lite fula bilder

Dessa bilder sög, hur fula som helst men hade bara en kvart på mig men nu ska jag till banken med mamma och sen vidare till Gävle och har min helg nu.

 


Gullhjärtat

image description

image description


I don't know whats the problem is


Myser

Med sötnosarna men nu lär jag göra mig iordning, puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_188237670.jpg" class="image">


Börjjar kl 3 imorgon

Hatar att jobba kväll, så jääääävla drygt. Men håller på att somna och ska försöka att sova uuuuuut imorgon så jag bli pigg. Men natti på er

tjockis


Väntar på mami

Fick sluta 4timmat tidigare, allstå kl 11. Drog hem och somnade i soffan, sen vaknade jag av att min käre bror stog ock knacka på dörren. Så nu har vi skrattat som fan osv, så ha jag ätit lite chips och glas, dåligt samvete för det? ÖÖh, somfan. Tänkte hålla mig idag att inte käka något, men ne. Gick inte, haha. Men nu håller jag på losa ner vikt, och snart når jag målet hoppas jag. Aja, vi ska snart till mammasvän och sitta där eftersom jag inte har något bättre för mig så följer jag med.

 


Love u

Världens bästa kille och finaste. Tur jag har dig gullepluppen


Sagt goodnatt till pojken min

Och lovade honom att jag hade stängt av bajs datan men, det har jag inte. Men satt mig precis och ska snart titta på one tree hill.  Men hitta en as fin klänning som jag jäääääättttre gärna villa, MEN DEN ÄR FAN SLUT ÖVERALLT OCH KOMMER ANTAGLIGEN INTE TA IN NÅ MER HELLER JÄVLA KUKSUGERare.. :(

Kanske hur fin som helst? Men självklart så är den tokslut, FUCK MY LIFE


Är ute i skogen

Är hos philips mormor och har vart det i 3 timmar ska hem om 45min..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945558.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945616.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945624.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187945637.jpg" class="image">


Ägde sönder honom iigen

På samma spel, haha. Philip har sålt sin gamla bajs moppe idag och hag köpte godis för 200 kr till philip. Vi har gjort mat och semlor och nu väntar vi på melodifestivalen :))))


Vilken tröttis jag är :-)


Ägde sönder philip på monopål eller vafan det heter

Haha han vart skyldig mig 110 000 kr och jag hade 11 hotell och han hade 2 hus på ett ställe. Haha jg döööööööör. Aja nu ska vi kolla på film


Gjort semlor och bara tröttat sönder

Slutade halv 12 idag och for hem och bytte skor och gick till bussen. Kom knappt upp idag, sängen var för varm och det var för jobbigt att gå upp. Men ska lägga mig i tid idag så jag blir utvilad tills måndag.  Ska mumsa i mig kex och mjukost (typ) lite senare, heheheheheh. Vi höres.

Hahah så fint..

Kollade igenom lite gamla bilder, alltid kul.

Min fina blick.. Då fattar man varför ingen ville vara i närheten av mig :( Men sen började leendet komma :D

Nära döden

Älskar hur glad jag är men hatar gubben

Min hobby var att rulla ner för trappan ;D

Min älskade bror, han var nog den sötaste ungen

Min favorit apa

Hahha glada gänget. Jag, Alex, Nikita, Natasha.


Städar och packar.

Vi tänkte ta kort i helgen eftersom jag är ledig!!!!!!!!

Men packar ner kameran och lite kläder, lite smink osv. Men vad ska ni göra i helgen då? TEEL MEEEEE

haha, as gammal. Från 7an tror jag?!


Castle walls


Vart kan jag ha tagit vägen?

Alla har väl perioder när man mår bra/dåligt, är det samma med glad/sur?

Jag var sån jävla dryg unge som inte kunde hålla käften för några månader sen, nu är jag mest tyst och blir sur för minsta lilla? Why? Vad fan är det för fel på mig. Jag har blivit en sån tråkig person, menar om man märker det själv så är det jävligt illa?

 

Jag har dragit ifrån alla på något sätt, skiter i alla känns det som. Jag gör inte det, men jag tappar hoppet rätt fort. Menar, skriver folk aldrig till mig, t.ex ska vi göra något? Nej, juste du ska vara med Philip, så vi skiter i det. Det är typ så. Sen säger alla att jag inte har tid med andra för jag bara är med Philip? WTF. Vill du leka med mig, fine. Säg till så fixar vi en dag, det är ju inte så att Philip tvingar mig att vara med honom? Blir fan helt snurrig. Sen är jag inte den bästa på att höra av mig, det vet jag. Men är man en riktig vän så hör man väl av sig? Jag måste ha brist på riktiga vänner.. Haha. Jag bryr mig inte längre, helt ärligt. Jag tappade hoppet förlängesen av dessa människor. Och dom för mig med. Det märks ju, hur det är mot en osv. Jag har en bästavän, och honom behöver jag bara, inte några falska bitches som snackar skit direkt man drar hem eller när det samlas tillsammans. De snackar om det som är nytt, menar det här intresserar dom, som det glädjer dom på något sätt.

 

Sen hatar jag verkligen när folk säger såhär ''ååååh, jag saknar våran tid, vi hade så roligt '' Eh, varför hör du inte av dig om jag var såååå himla rolig avv umgås med. Ne, trött på alla. Alla kan väl slänga sig i väggen och vakna till liv.


Tröttare än tröttast

Ligger i sängen och dricker varm chocklad. Att göra själv är fan så mycket godare än oboy, nyttigare med. Men har ingenting att skriva heller, slutar halv 1imrogn och far till Philip direkt då.

image description

image description

image description

image description


Sitter i soffan

Tar en liten rast efter de har fått frukost. Höll även på att försova mig för jag hörde inte alarmet så vaknade en kvart innan bussen gick, så fick stressa litegrann. Men ska nog ta en nap när jag kommer hem slutar 3 men ska ta kvart i 3 bussen tror jag. Eller så blir det kvart över bussen. är även as trött -.-

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3081689/images/2012/pic_187385887.jpg" class="image">


Tänkt mycket på det här..

Och nu var mitt första melj skickat. Vart Stockholmsgruppen till och börja med. Men vågar jag dom andra? Fan, jag blir ju bara nervös att titta på hemsidorna..

Men vad säger ni? Ska jag satsa eller vad? Kanske ska vänta något år eller så? Har faktiskt ingen aning..


Lång daaaag..

Vaknade imorse av att philips mamma och patric höll på och pigg blev jag. Men jag somnade om brevid mig älskling och blev väckt av cptelen. Men vi mös lite osv, hehe. Sen klädde vi på oss och gick till bussen.

 

Lämnde in min tele igår, eller mammas och fick en as gammal tele. Så jag har Philips tele för han fick en ny igår, den bortskämda lillan plutten. Men jaja. Har nyss ätit pytte lite, have no hunger. Men det var lite lax och någon gryta mamma hade gjort. Ligger här med min kokheta chocklad. Vi hörs snart igen!

Igår dog min favorit, lillen gubben :(


Lkommer hem till 9....:(

Finns ingentin att göra så vi slappar framför tven


Tar bussen till Sandviken nu och jobbar :-(


RSS 2.0