Mumsssssss

Sitter och äter banan och grädde, sen ska jag och älsklingen gå på bio kl. 21.00:-)


Skit tröttt

Sitter här och målar naglarna, sen ska jah ta 5 bussen till Gävle, så sitt inte på den bussen, haha. Ska även lämna in min bajs tele, eller mammas. Den har allvarliga problem. Men har ingentign att skriva. See you later.

Heheheheheheh


Vi gillar modeveckorna

Är ledig idag, sover antagligen nu och är svin trött nu (04:36) Men ska på bio imrogn med älsklingen. Någon som inte har premiär än, men hans mamma är guldmedlem så vi får förtur, hehe. Men kanske ska ta en badpass med mamma innan jag sticker till Philip imorgon, jag vet inte riktigt. Men aja, ha en bra dag!

Kanske har sagt det hät förut, men i Usa, typ L.a och newyork så tjänar modellerna upp till 150 000 dollar på 2veckor. Hur insane är inte det? Fast modeveckorna är ju galna.


Vår fashion är verkligen på gång


Elak?

Haha, det är fan synd om honom.. Lärade printa för att visa hur elak jag kan vara, eller elak och elak. Jag vill helst inte svara på random folk.

 

Och tänkte visa ett par byxor som jag ska ta mig och köpa, sett dom på reklamen, och vill ha, vill ha. Självklart är det dom lila jag vill ha, så snyyyyyggga!


10 random saker

1. När jag ser någon jag inte tycker om eller är pinsam osv, så ler jag när jag ser dom. Allstå på ett elakt sätt, så elakt av mig... Men annars kan jag gå med ett leende jämt om jag är glad. Men det syns i ögonen. Så lätt att ta fel på det :(

2. Jag har den värsta hickan, den är så hög så alla hör. Skojjar verkligen inte eller överdriver inte. Alla tror att jag fakear den med, as drygt.

3. Jag kan inte vissla, om jag kunde vissla skulle jag göra det precis hela tiden.

4. Älskar när man kommer hem och bara tar på sig en tröja och lägga sig i sängen. T.ex jeans, värsta jag vet! Så är nog nästan alla, haha. Skulle passa mig som fan att bo i L.A, gå i klänningar varje dag, ehhe.

5. Jag gillar att plugga, konstigt nog. Jag var borta 7an och 8an och i 9an så började det hela, det började bli roligt för jag kunde.

6. Mitt ordförfråd är magiskt när det gäller bråk eller om någon anklagar mig! oftast kommer min elaka sida fram, hieieheieoe

7. Min dröm är att gå på en runway i Newyork. Ja, och bli modell, få kontrakt osv.

8. Jag älskar attt sjunga, men kan verkligen inte sjunga..

9.  Kissie är den bästa bloggaren jag vet.

10 Jag har ett snett ansikte, haha.

Fast här höjer jag ögonbrynet men ena ögat är typ längre och det andra är mer runt eller vad man ska säga. Samma sak med munnen, mungipan kommer mer upp påvänster sida, hur kul?


vackert


Blogg.se har inte alls funkat?

För mig har den inte alls funkat, har inte fattat någonting, men nuså. Men ska svara på 2frågor nudå.

1. Jadu, jag provade proteindrycken och den ökar ämnesomsättningen och så går man väl ner i vikt. Då ska man ta den någon timme innan eller efter man har ätit. Sen slutade jag äta godis i 2veckor ungefär och gick då ner. Hade ingen matlust heller eftersom Philip var i Thailand. Men jag åt och gick ner. Nu har jag gått upp alla igen, haha. Men ska börja köra på drycken igen så jag tappar vikt. Ne, men väger mellan 57 - 59. Olika varje dag.

image description

2. Jadu, han var verkligen min bästavän. Köpte honom och en till häst som hade bott tillsammans väldigt länge. Och han är ju ett russ, 1.21 i mankhöjd. Han är inte så stor. Men jag vägde inte så mycket på den tiden och var kort. Men jg blev längre och tyngre. På slutet gick jag bara mest med honom i grima. Velade inte direkt rida på honom när jag vet att det var tungt för honom. Men vi skulle flytta ifrån Storvik och vi bestämde oss att sälja homom, för hans bästa. Skulle inte ha tid att åka buss varje dag till ett stall och kunde ändå inte rida på honom. Det gjorde verkligen ont, det skärde i hjärtat när vi lämnade honom hos dem. Han har det bra, 2 småungar som rider honom.

Men när vi hälsade på honom så fick jag ta en sist rundtund tur på honom, känslan går verkligen inte att beskriva. Man känner sig friskare och lyckligt direkt man är i hans närhet. Men jag såg när småttingarna red på honom, när han vägrade gå, vänd sig om. Han vr ju precis så när jag hade honom i början. De är då man leer inomsig, nästan så man glänser. Fan, blir tårögd när jag bara skriver om honom. Men alla vet hur det är när man mister ens bästavän, det gör ont och man saknar den för varje dag som går. Dagen innan han åkte satt jag med honom i boxen i timmar, satt och grät och lovade honom att han skulle få det bra, inget skulle bli som förr men bra kommer du att få. Jag satt där tills han la sig, och försökte få tiden att gå långsammare för jag velade inte att han skulle åka ifrån mig. Undrade flera gånger den dagen hur jag skulle må, vem skulle göra mig glad. Jag mådde verkligen dåligt efter han hade åkt, som sagt. Han var den som fanns där när ingen var där. Hästen som äter på min knappar på mina jackor. Åh gud vad jag saknar honom.

 


H&Ms? Likt de eller not?

david b för hm? Tjejerna kommer bli galna

snnyggt.


Slänger in lite saker innan jag somnar

Har kikat på one three hill, bara att vänta tills fredag igen då......

Våååååååååååååååååååååååren

1. topshop ungefär 700kr. 2 gucci ungefär 6 000kr. Helt insane egentligen.

Aja, godnattii <3


Finns inte ord på hur mycket jag saknar dig, bubben.

Du var verkligen my lifesaver


OJJJ shieet

Vart veckans blogg på ens blogg och jävar vad besökare jag fick. Men jag hoppas alla stannar kvar också :D

Sista dagen på veckan och imorgon är med det måndag igen. Har bestämt att jag ska ta hand om alla själv där borta, och inte springa runt efter min handledare. Det är inte svårt men nu vet jag hur man ska göra osv. Men jag är ju så upptagen med alla, måste underhålla de så mycket det gååår. Men nu sitter jag och käkar kladdkaka, ska försöka fåslut på den så jag slipper se skiten. Men ska kolla runt på lite bloggar och lägger upp mera snart. :)

Samma blider i repris gillar ni va`;) haha. Ska ta nya.


han inte blogga idag

men jag jobbar från 3 till 9 idag så jag bloggar väll när jag kommer hem nån gång. :D

image description

orkar inte BLOGGA

Allvarligt. Trött på livet nu, orkar ingenting. Orkar inte ens ta bilder eller gå ut, äta bara sova. Njuta av livet va, blir fan plågad i skolan och allt sånt skit. Orkar inte med allt nu, så jävla trött och bitter WWIIIHHHOOOO

Om allt började om så man kunde göra saker annorlunda, eller att jämt vara liten. Typ som Pater pan.

Mammas favoritbild på mig, förstår inte varför. Det är ett smile som egentligen inte fans där, för jag kunde inte lee xD

Aja, nog på depp, ska bada nu och glo på film. Sen ska vi baka imorgon, sen kommer det ett par som jag inte har sätt på åratal. Ska bli fun


En gång en pundare, är alltid en pundare

arg, ledsen, glad, skrikig, elak. Men vem fan orkar


Vi gjorde en inspelning, men var så jävla ful så ni får inte se.

Har inte gjort någonting idag förutom att ''jobbat''. Läste tidning, bakade och lärde de att spela kort. A, sen har vi vart till affärn och bakat. Sen börjar jag kl 1500 imorgon....

 


jag och "philip" ska göra ett video inlägg imorn...

vad tycker ni vi ska säga? eller fråga något som vi kan prata om. annars kommer vi inte göra någon video ;D


tRYCK OCH BLI MEDLEMAR NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.plusikassan.se/

hihiehihehi

Sen ska jag göra det ni fråga om, och blir svårt det där med philip. Men ska iallafall försöka ;D


Blev väckt av Philips bajs bror

Blev väckt halv 1 och sen for jag ner till soffan innan han skulle sno den och slog på the realhousewifes. Vill man skratta, så ska man glo på det. Men ska ta bussen till jb och möta Philip senare. Sen ska vi glo på en film sen ska vi hem till mig och baka och vara kvar där. Me vad ska jag göra tills 3? Sitrta här antar jag

 

Underbar röööööst


Har inget att blogga om, därför ni ska ge mig tips, hejdå

At philips place för ett årsen typ. SAKNAR LABAN TAPETERNA

Blondieeeeeeeeeeeeeee <3333333333333333333333333

 


Ne, Alex. Jag skämtar inte.

Varför är jag helt tom? Varför är jag så arg/sur jämt mot mamma eller Philip? Vad fan har hänt med mig själv, kan inte lista ut det.

Men imorgon åker jag till min underbara. Ska köpa med mig en chipspåse och mumsa i mig. Sen vet jag inte men jag får väl hitta på något under tiden när philip är i skolan. Får väl ta och träffa en liten vän i Gävle, hehe.


SOMMAR <3

Titta, en påsatt björn nere vid sjön


HAR INGENTING ATT BLOGGA OM, GE MIG TIPS FAN

2010 sep typ någongång


Dagen vart nog lite bättre än igår

Lär ju säga att de är så gulliga, har en favorit. Han är så go. Men fick gå från högbo, för bussen jäveln kom inte. Min fötter och öron höll på dö eftersom jag hade tygskor och ingen mössa. Men var väl bra att jag rörde mig lite. Men jobbar imorgon till kl 3 sen får jag min ''helg'' sen börjar jag på lördag och söndag. Men nästa vecka är jag ledig på tisdagen och lör - söndag. Hehe. Men ska byta avdelning imorgon, inte kul. Byter mellan 2 avdelningar, inte så farligt då. Men jaja. Sov direkt när jag kom hem, pratade med älsklingen och höll på falla ihop när jag satt på kanten, så trött var jag. Men har städat lite, var folk och kollade på huset. Ska flytta igen...... Min mamma måste flytta 30483gånger om året, så dryg. Får se vart vi hamnar, men på något sätt vill hon testa att bo på bruket? Haha.

Nice bajs


Väntar på att criminal minds ska börjaaaaaaaaaaa

Ligger i sängen med min varmchocklad, mumma. Försökte kämpa med de sista frågorna med medicinen, typ 4frågor men det gick inte. Ingen ork kvar. Men får min helg på torsdag och fredag, WIHO. Haha. Men jag och Philip ska bowla på fredag ifall, myspys och den här gången ska jag fan vinna :d

Dom 2.... EHDAJBFAJLFNSM. De kommer efter bradpitt i snygghet.. Men den som ligger på först på listan är Philip!


Jag skrattar åt dig.......

Aja, första dagen. Var inte så tokig ändå. Men fanns inte så mycket att göra så jag fick gå en halvtimme tidigare. Tog bussen och somnade direkt. Sov skönt och vaknade arg. Men nu är jag snäll och glad.. Haha.

Mitt schema var väl inte så jätte dåligt med vill inte jobba på helger heller, men är ledig 2helger och 1-3 dagar mitt iveckan så rätt lungt. Jobbar även på kvällen, lite skönare än på morgonen. Aja, nu ska jag kolla på mammor och minimodeller.

Jag tycker det är okej att bli modell när man typ är 14år men fan inte 8år osv, det är nästan hemskt

4-real?


Asså, man vill bara klappa er i pannan..

Till er ALLA som använder ricinoljan. BÖrjar med ett HHAHAHHA Sen synd om er för det är ett stort skämt..

 

Det började med att carolina gynning(stavas honså?) Skrev ut det att det funka, pr-trick såklart. Hon gick ut med att hon skämtade och kollade hur många som gick på hela grejen. Haha, var ju typ hela jävla landet. Man ser på varje jävla blogg man trycker in på så ser man '' jag har köpt ricinolja, ska tydligen vara bra för håret och gör så det växer snabbare. '' SUUUUUCK. Till och med philip gick på det. Så han knallade iväg och köpte det åt mig. Den står här, men tänker aldrig i hela mitt liv stoppa laxerings medel i mitt hår? Sen anstränger ni er så jävla hårt för att ni ska tro att det fungerar. Jamen, då inbillar ni er om det funkar. För det har ingen mening alls i att förbättra håret, det ända det gör för eran stackars hårbotten är att ni täcker all porceller för oljan är så jävla fet och det tar bort eran glas i era hår. Gör mig en tjänst, släng skiten. Man ser alla resultat, ÅÅÅH MITT HÅR HAR VÄXT 4CM ISTÄLLET FÖR 1CM, OOOMG!!! ÖÖH, ne. Ni står alltid 3m bort eller 5m framför den första och andra bilden. För då ser håret kortare och längre ut. Mnan bah, DAAAH? Ni inbillar er så sjukt mycket för ni tror att det fungerar. Aja, fortsätt som ni gör, hoppas ni gillar lukten ierat hår... :))) Ni är så jävla korkade

 

Ska berätta en sak. Ni får finnar, bölder, tappar hår och luktar allmänt jävla illa. Så, hoppas ni njuter av eran bajsolja i håret, tack för mig. :)

http://sv.wikipedia.org/wiki/Ricinolja , nice.

 


as snyggt

rev + bröstben + nyckelben

Hur snyggt är det inte då? Man kan ju drömma om att få sånt, men kan man få det?

Sen är ryggraden och skulderbladen bajs snygga med när de syns.

Smala armar och ben, minst 10cm mellan benen. Gad, ge mig det! <3


Never let me go

Den dagen jag vann över ditt hjärta, så visste jag hur bra allt skulle bli. Jag älskar dig, min dregelphilip<3


i mitt huvud pågår det alledes för mycket skit.

 


Typ, hej?

Idag känner jag, ingenting. Jag känner mig smällfet för jag har ätit fel. Jag har ätit för mycket helt enkelt. Imorgon ska jag till min första dag till äldreboende. Vet inte hur kul det kommer bli, men kan nog vara roligt ändå.

 

Vart i älsklings armar hela helgen, lika underbart. Lika kär som förut, bara att jag har blivit ett bitterfitta. Vilket håll drog jag åt då? Aja,det är mig det är fel på. Men jag drömde att jag nästan vart våldtagen, jag räddade hela grejen. Ljög att jag hade aids, haha. Sen tog han en annan i rummet, men han tog påå mig och allt. Ne, hemsk dröm. Sitter nu och dricker upp min brors te. Var även nyss och kollade vart ängsbacken låg, så nu vet jag exakt vart det ligger! :d

aja hejshörssenare,bajs.


Natti, fast ne

Ska kolla på day after towmarrow, haha bra stavning????? Sen ska vi glo på irene huss, wiiooooo:)))


Hej olof

Gjort semlor och gjort kyckling wook. Jar nada att skriva


Bajs trött och äckligt hår

Som vanligt väcker Philip mig tidigt, BARA FÖR HAN INTE KAN SOVA SÅ BETYDER DE INTE ATT AJG INTE KAN!!

Får damp, haha. Men jag älskar han ändå fast han är dne drygaste på morgonen. Men är på bättre humör nu och vi ska till valbo och handla en sväng sen far vi till gävle. Nice bajs. Vet inte när ni får nästa inlägg men antar att det blir vid 3-4 tiden! :D


Länk byte + lite bilder

http://vphotos.blogg.se/

Vi gjorde mat till mama och Stefan sen handlade vi godis och gick till min bror, vi dog av skratt, philip dreglade osv. Sen målade jag och philip varandra med karjalen osv. Men a. Se får ni bild från thailand.

Är så jävla ful på denna bild så det inte ör sant


Trött som fan så kastar mig in i greys värld och kanske sover tills Philip kommer.

I var på sinnesriket (stamkund när jag var litttle) Men aja, var väl halft skönt, här får ni en bajs bild på bästa


Inge trött, som vanligt.

Varför kan jag inte bli trött?

Och älskar att kolla IPn på alla, för nu var det ju såhär att den dära ''Johanna karlsson'' som var lite elak mot mig skrev nyss att jag var grym, eller ni bor i samma hus ifall? Lite knas det dära. Kan ha fel med, man vi skrattade lite till där.

Kommer sluta typ 11 - 12 imrogon och det firas att umgås med älskling. Blir taco chips med gräddfil och den dära röda såsen. Så jävla muuuuuuuuuuuuuuuuuuummmms. Men ni får nog ett till nattinlägg som kommer suga, precis som detta.

Skulle ha lagt upp denna igår, men glööööömde.


Philip kom och skrämde skiten ur mig

Ah, de förklarar det hela, var inte meningen att vi skulle träffas. Gulligapojken! Men sitter just nu och pluhggar alla dessa frågor som skulle ha gjorts igår. Men glömde boken iskolan. Är 28frågor, inte så farligt och har 6kvar. Men ska mysa ner mig med honom efter det och skriver senare. puss på er!

Du som kommentera, jag ska svara på misshandel om det var du? Men vill inte direkt snacka om han. Men undrar du något, kan du maila, för vill inte skriva på bloggen. :) [email protected]


Livet snurrar, fast bara inuti ditt huvud.

bild från 2009


NU ska jag sova!

Haft redovisning och sen sluta jag.Har ringt till praktikplatsen och ska börja kl 8på måndag. Blir säkert jätte bra, hoppas jag trivs iallafall. Ska nog göra extrabra iffrån mig så jag kanske kan få sommarjobb eller extra jobb. Men det visar sig. Men vi hörs senare, ska ta och glo på tv tills jag somnar, pusshej


Tjenare nattugglan, här är jag, mitt inatten som vanligt.

Har tråkigt så kör samma sak som precis all andra tjejer gör på sina bloggar...

The boys who..........

När jag ser de här bilden så tänker jag på när jag och Philip satt längst ner på en liten kant i Galveån i sommras!

Haha, här har vi en äkta Philip, fast det är en sida han bara visar mig :LLL

Philip hatar att kolla på film och jag älskar de.. Haha, så synd om han när han blir rastlös..


blir så jävla ledsen och trött, vill inte släppa taget nu när jag har hittat tillbaks på något sätt.

så fan heller


Alla bilder är tagna 2010

Don't tell me if im dying


Ni kan väl ta och följa mig dåååååå

Haha, just nu är det 6st. Gad, jag är popppppis. Bajs

Så sant


Äckel schema

Fått ett nytt schema nu och som tidigast slutar vi halv 2 (mentorstid) och som senare halv 5. Vi slutar i stortsätt 3-4 alla dagar och 2 feta sov morgonar, fan jag vill inte ha några sovmorgonar, vill sluta tidigt!!!!!!!!!!


Jag vill ha det som andra aldrig skulle vilja ha.

Eftersom jag själv har autism så skulle jag vilja se mig själv. Hur jag var. Men vill inte att den ska bli som jag var, elak var det änd ajag var. Men De är så underbart goa, speciellt. Skiljer sig verkligen och man slipper dryga tonåringar som vill supa och röka osv. Vill inte ha en handikappad, vill kunna ta hand om min unge själv, vill inte ha en till som hjälper mig. Såklart, Philip vill ju inte ha en sån unge, haha. Men jag vill och jag har fastnat för de, alla som har autsim, handikapp osv är de mest underbara personer. Även fast de kanske inte kan prata eller sitta stil, så visar de alltid något på något annat sätt.

 

Jag kommer inte kräva att mitt barn ska kunna tala, man vill det bästa för sitt barn, det förstår jag. Men föddes man som man gjorde, ja då var det meningen att man skulle bli så. Min mamma var än av dom som kämpade för att jag skulle bli som en ´´normal´´ person. Visst jag är glad för det, men hade hon inte tränat mig så hade jag aldrig förstått att jag var annorlunda. Hade inte tänkt samma som jag gör idag. Allt handlar om att träna, träna, träna. Min mamma kämpat sen jag födddes. Nu är jag gott som ''normal''. Men ibland önskar jag att hon aldrig gjorde det, för då hade man sluppit allt det jobbiga. Men då hade jag aldrig fått träffa alla underbara människor jag har i mitt liv.

 

Ni ser, alla som har diagnoser behöver inte se helt cp ut, menar ser jag retard ut?

De blir allt vanligare att folk föds med adhd. Och folk undviker sådna som har det, alla som skiljer sig ifrån andra. Dom drar sig ifrån den personen som har den diagnosen. Samma sak med asperger, jag tänker inte alls samma sätt som er. Jag tar omvägar varje gång jag tänker, blir omvägr för er. Jag fattar inte ironi, fugerar inte haha. Var som idag. Vi pratade om skabb, så sa alex att prickarna blir lila och bah dirket NEJ de är vita. Och mamam och alex asg. Menar hej, jag sitter där som en fån och fattar nada. Aja Godnatt.

Mamma berättade alltid att hon hade lapp på min mage att det stod att jag hade autism, hon var så trött på att alla kollade, gjorde blickar och pratade.

Och jag börjar halv 2 imrogn så blir dålig update. Och jag och mamma ska göra egna köttbullar imorgon, hihi gååååtttt!

 


Lovade att berätta om jag gick ner något kilo..

Har gått ner 5kilo.. Och lovar, jag äter! Haha. Vägde 62 och nu väger jag 57, men jag tycker att jag ser likadan ut? Ser absolut ingen jävla skillnad. Det ända jag vill är att bli med min fett hög till mage, haha. Sen tycker jag inte om att fina ben går ihop lite sådära. Inge mycket men nuddar varandra med 1cm kanske och det stör mig -.- Men har käkat massa chocklad idag...... Men går ändå ner? Hur bra är inte det här då!!!!!


Sovit 7timmar, första på länge.

Börjat sova skit dåligt och är skit trött hela tiden. Men igår somnade jag kl 00:15 och sov ungefär i7timmar. Min dröm var halft rolig och vaknade att min täcke luktade basj för jag hade andas på de, haha. Ska bädda rent idag. Men ska hem och sova nu när vi slutar, tror jag. Är så jävla trött, valde bort sminket, eller smink och smink. Brukar ha under ögonen för jag är alltid så svart, men sket i detifag. Nu ser jag inte bra ut, haha. Hejs

Lära ta den här bilden för det gick skit bra på matte provet, får D eller C. Stolt tjej!


LV spring 2012


jaavisst


Jag vill bara gråta

Ingen förstår hur mycket jag vill, jag blir helt förstörd för jag drömmer om något som är omöjligt för mig. Det krossar mig, för det känns som att jag aldrig kommer få visa att jag kan. Ibland känns det som jag inte orkar vänta, att jag bara ger upp. Varför måste modellskiten vara 1 av det svåraste yrket i världen, this sucks.

en fucking snorunge på 10år som är med i vouge ...

Varje gång man säger att jag ska bli större än Tyra banks så skrattar alla åt en, men skratta alla åt henne när hon sa ungefär samma sak? Skillnaden är att hon är lång som ett träd och har en kropp och ansikte för det. Det har inte jag, och det har folk redan sagt eller visat. Fan vad jag tycker synd om mig själv.


Sitter och har tråkigt

Mikaelas fula björn fitta

Philip kommer sen, har bestämt att vi ska käka tårta då. Aja, puss och hej


1år. Ett helt år.

Jag trodde inte att man kunde vara så kär, så pass länge. Fattade aldrig hur alla kunde vara tillsammans så länge i den här åldern. Jag visste inte vad som anade, men när jag visste. Då såg jag min framtid. Och den är med dig. Du är den finaste jag vet i min närhet, den mest underbara killen.

 

Du är den dära söta killen som inte många har, du tröttnar aldrig på mig som andra gör, jag kan alltid lita på dig, jag känner mig alltid hemma när jag ser på dig, jag leer alltid innombords när vi bråkar för att jag vet de kommer gå över för jag älskar dig.


Förlåt älskling när jag är sur och är omöjlig att prata med.

Förlåt, alla gånger jag har vart elak mot dig. 

Förlåt för att jag inte alltid är den drömtjejen.

Men, jag kan inte säga förlåt egentligen, för allt som har hänt har fört oss närmre varandra. Nästa gång vi bråkar eller tjafsar, precis som alla gör. Så vet vi alltid hur vi ska hantera problemet. 


Jag tänker inte sitta och skriva hela natten älskling, men du vet att jag alltid kommer stå precis brevid din sida och andas samma takt som dig. Du som gör mig hel, den halvan som var tom har fyllts. Min fina pojke. Har aldrig hört någon säga att det finns killar som är änglar, men du är den vackraste ängel som någonsin har skapats. Att jag står här idag, med dig, Känns underbart. Du har fått mig så kär så jag aldrig vill släppa taget även när det känns som att vi hatar varandra för stunden eller när vi verkligen inte orkar med varandra, när vi är för dryga. Våra planer för livet, de är du och jag tillsammans. Som vi planerade igår, vi flyttar till Thailand när vi slutar jobba. Mitt liv skulle vara som ett pussel om du försvann, mitt hjärta skulle skrika tills du kom tillbaka. Bara att få känna din hud, din lukt och ditt leende kan göra hela min dag. Om du inte fanns kvar i mitt liv, vem skulle torka mina tårar och hålla om mig? Vem skulle säga, kom lägg dig här på mitt bröst, vem skulle säga, får jag dela täcke med dig. Vem skulle säga Jag älskar dig på det sättet du gör när du är så trött så du knappt orkar prata. Finns ingen som kan vara lika underbar som dig. Jag har en sån tur. En sån jävla tur att jag fick träffa dig. Att bli kär och att du fall även för mig. Bubblandet finns fortfarande kvar när du ger mig kyssar, allt finns kvar. Utom din blyghet. 

 

Jag älskar dig, min Philip hedkvist.

(vi ska ta nya bilder)


tryck i mig 1 och en halv semla, nu har man dåligt samvete

Vill öppna magen töm ut all mat, sätta en gummisnodd på magen så jag aldrig blir hungrig igen -.- Trött på att jag inte kan sluta käka onyttigt. Men ligger på samma vikt, yuuuuiiiiiiiie!

 

Har duschat håret och sånt där nu, hänger lite vid datan nu, haha. Ne men ni får ett inlägg snart!


Semloooooor <3

Idag väckte älsklingen mig 10:00 -.- skapligt trött jag var:-( men nu har vi handlat, gjort mat och semlor :D skriver mer sen :D


Ska lägga oss snart

Jag vann på bowligen ;) ( fastne) våran bana var cp så vi fick 50spänn tillbaka xD men åt sen gick vi hem och kollade på tv, och sen badaaaaa :)))))))


Ska bowla sen käka med älskling

Ikväll allstå, har ätit osv nu, ska tydligen städa också, wiiiheeeeeho. Men hörs senare :)


Ska badaaaaa nu

Kollat film och käkat så ska bada nu sen somna till film, skööööööööööööööööööööönt, pusspå er föör nu pussar philip på mig. ;D


Försov mig, hatar att snoozaaaaaa -.-

Har ingen lust att gå på naturkunskpaen, har en lärare jag hatar. Så ska Philip möta mig med, heheh9hiiheiheiheheheiheiheihe. Men, har en lång lektion efter engelskan som har börjat nu. Ska skynda mig och ta mig ett par byxor som jag måste ha glömt att gjort? Var tvungen att platta luggen med, den såg konstig och ful ut så nu vart jag lite snyggare ;D Nä men hörs senare :)

JUste, ska ta och fixa naglarna idag med, Philip får hjälpa mig :D:D:D


Förlått ur kass blogg

Har bara vart med Philip och myst. Har ingenting att berätta heller men ska sova nu och drar till Philip imrogn. Feting fusk för han har ingen skola på fredagar -.- Fuck jb. Men ahja, natti <3


gått ner 3kilo, och nu när jag har ätit mer än vad jag borde, så har jag gått upp 6hg

FUUCK!

Men nu ska jag äta chips med philip, känns som att jag inte förtjänar det :(

Men ska möta honom snart sen ska vi gå ut med hundarna så de blir superglada :D


Somnade kl 05:00 till O.C 4

Gud, vad jag har saknat O.C. Och var super mega trött, höll på somna på bussen och jag trvides isängen i philips armar. Han höll om mig nästan hela natten, hur bra är inte det då. Men råkade väcka honom pflera gånger, sne fick jag as ont imagen och höll på dö. Men har gått hem från skolan, mår inge bra alls. Hoppas Philip kan gå och köpa lite chips åt mig så jag mår bättre, heheh. Nä men ska ligga här hemma ensam med hundarna tills han kommer. Puss på er.

Fick det här av älsklingen, gullllis <3


Hundar måste vara dom bästa, hur underbara är dom inte då..

Om en hund vore din lärare, skulle du kanske lära dig saker som dessa:
■ När någon du älskar kommer hem, spring alltid och möt dem.
■ Låt alltid känslan av frisk luft och vinden mot ditt ansikte vara anledning nog för extatisk lycka.
■ Bits inte när det räcker med att morra. ...
■ Låt andra veta när de inkräktar på ditt område.
■ Spring, hoppa och lek en stund varje dag.
■ Ta en tupplur då och då, och sträck alltid på dig innan du stiger upp.
■ Njut av uppmärksamhet och var inte rädd för andra människors beröring
■ Om det är varmt ute, pausa ibland och lägg dig ner på rygg i gräset
■ När du är glad, dansa runt och skaka på hela kroppen
■ Oavsett hur ofta du får skäll - tjura inte. Spring tillbaka på en gång och bli sams istället.
■ Njut av den enkla glädjen i en promenad
■ Var lojal.
■ Låtsas aldrig vara något du inte är.
■ Om det du vill ha ligger nedgrävt, gräv tills du hittar det

■ När någon har en dålig dag - var tyst, sätt dig nära och erbjud tröst genom att bara vara.

 

Den här gör ont i hjärtat :( ...

 

Hundens 10 budord! ♥ ♥ Jag lever i ungefär 15 år. ♥ Varje gång du lämnar mig betyder sorg för mig. ♥ Ge mig tid att förstå vad du begär av mig. ♥ Gör mig lycklig, du är hela mitt liv. ♥ Var inte arg på mig länge åt gången och lås inte in mig som straff. ♥ Du har ditt arbete, dina vänner, dina nöjen. Jag har bara dig. ♥ Tala med mig fastän jag inte förstår orden, jag blir glad bara över att höra di............n röst. Kom ihåg att jag aldrig kan glömma hur du är mot mig. ♥ Innan du slår mig, kom ihåg att mina tänder kan krossa din hand, men jag använder inte min styrka mot dig. ♥ När du blir irriterad på mig för att du har mycket att göra så tänk på att jag kanske är sjuk, har ont i magen, är trött eller deppig. ♥ Ta hand om mig när jag blir gammal, kom ihåg, du blir också gammal. ♥ Var hos mig när jag har det svårt, allt blir lättare bara jag har dig. Jag älskar dig!

haha men usch :((


nattugglan

Ligger brevid Philip, gud vad jag har saknat det. Fast han bara har vart borta i en vecka.

Men jag skrämde skiten ur han, haha. Jag visste när de skulle komma hit osv, så jag drog till han 45min tidigare och hans bror som bor i källaren släppte in mig. Och självklart visste han inte om det. Så sa han att jag skulle gå av tågstation så de kunde hämta mig så jag skulle slippa gå och så säger jag. Men jag måste ta halv 10 bussen, måste fixa en grej. och då var kl halv 8. haha. Så kommer det hem och så pratar dom där nere och jag väntar och väntar. Allt var svart, inga lampor var på. Så går han i i rummet och tänder så säger jag hej och sitter på hans säng. Hans ögon vart som kaffekoppar. haha.

 

Men vi har bara legat och myst och han har ffått berätta och har fått så fina saker av honom, ni får se imorgon. Han var inte så brun heller. Haha, så säger han såhär. Men det var för varmt, orkade inte ligga still............. Vet exakt hur han är, hur många gånger tvingade jag inte honom attt ligga på stranden med mig i typ 4timmar? haha, han velade verkligen halft döda mig då. Men ska krypa ner vid min pratande sovande älskling. Men drar typ med halv 10bussen till skolan eller 9bussen eftersom jag har sovmorgon. Men puss på er och sköt om er och jag hoppas attni inte är vakna ;d

my sweet thing <3

och hur gullig är inte du Lovisa då. Tack för alla kommentarer jag har fått ifrån dig, gullunge! :)


Fick en kommentar '' du var finare som fjortis'' Haha, näe, kan jag inte direkt hålla med om..

Kan säga min fjortis tid i några ord. hatad, osäker, inget självförtronde, gömde mig bakom sminket , och fall för svin. Vet inte vad jag ska skriva, nästan alla har vart i den tiden. Men har knappt haft killar, velade, men ingen tog mig seriöst. Alla gick utifrån utseendet, knulla. Men har inte varit den som har knullat med vilken som helst, har bara gjort det med sådna jag har tyckt om eller vart på ''G'' med eller vad man ska säga. :)


Blev nyss väckt

Haha, känns som helg. Ne, men ska gå upp och duscha nu kolla lite på tv och ta ut hundarna. Sen far jag till skolan ungefär vid 1. Kanske första gången jag inte kommer se ut som en zombie? haha. Jo, är trött nu och somnade ungefär vid halv 12. Mina ögon dödade verkligen mig. Dom sved och gjorde ont att röra på, så jag nattade dom. Nu är dom bra fast lite trötta eftersom jag vaklnade för 3minsen. haha. Men hörs senare :)

 


Våra pinsamma kroppar eller Systrar i jeans - andra sommaren? Båda går kl 20:00 :(

vem fan ska man välja då? Har ju sätt systrarna, men de var ju rätt längesen. Men aja, visar sig :D

Snygg var man ju iallafall. Tycker jag, haha. Men det där sommarn var jag nog som snyggat under hela mitt liv, haha.


Här kommer bilderna och en tävling på en annans blogg :)

Vi börjar väl när jag precis började 8an. Mådde bra och längtade lite att trääffa alla iskolan.

Det här var ibörjan av 8an, tror jag. Haha. Ifall sista bilden.

Sen gick de väl lite och hände inte speciellt mycket. Men började dra ner på sminket iallafall, haha..

Började tjasfa med allt och alla, i november. Haha, över ett jävla löshår som var gult, som jag råkade säga till en och förde det vidare. haha. Men alla tog parti osv, självklart vart jag den som stod ensam, fast var inte ensam. Hade min govänner jag med.

Haha, håret... Gick inte sådär, var lite överdrivigt det där. Hade inte sovit en blund här, hade snackat i tele hela natten med alex, någon kille i halmstad? haha.

Men ifall, jag slutade sminka mig, började mådåligare och dåligare

Den här bilden togs innan jag berättade hur jag mådde osv.

December, vi hade flyttat till sandviken och ifrån Storvik, umgicks fortfarande med Rebecca

Haha, ni ser ju att jag bytte hårfärg hit och dit, vart brunt sen svart och höll på sådär ett jävla bra tag.

Nyår, kommer ihåg hur noga jag var att säga, det här kommer bli ett bra år. Haha, jo jätte..

Här hade rättegången blivit över och började må bra efter allskit hos psykologen. Och här skulle jag dra till sundsvall, till my first boy. Men de orkar jag inte ta upp xD

Drog till stockholm med Linnea, fick de som födelsedagspresent. När vi väl hade roligt, så hade vi så jävla roligt. Men vi är inte vänner nå mer idag, sa upp kontakten totalt.

Fick för mig att sminka mig och ta kort, åhhh titta så liten Cindy vaaar :(

Började umgås med Erika

Gjorde sådna naglar för första gången

Livet knalade på och jag började må bättre för varje dag som gick.

Börjde göra slingor. Blond skulle jag bli

Skolavslutnings klänningen hade kommit och längtade som fan till sommarlovet

Hade den finaste katten, härligaste. Men vi gav bort han för han trivdes inte när vi flyttade till stan så han bor med ett par gamlingar nui :d

Var skit glad där, lära ta bevis för att visa att jag hade gått ner 4kilo.

Skolvavsluting och bla bla

Skulle precis dra iväg till Bulgarien här, jag och rebecca lekte fjortisar osv

Hade precis kommit hem från Bulgarien

Och det var hela sommarlovet på mig, haha. Du får se 9an imorgon. Orkar inge mer nu xD

http://laakinoiise.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-iphone-4.html#comment


3 bilder från idag

vi fick sluta tidigare, halv 3 istället för 4. Och vi fick lära oss att fixa hår på tanter och fixa händer osv. Har legat hemma sen dess och segat, mamma kommer snart hem. Ska fixa det där med bilderna från 8-9an senare, ska kolla på teen mom först så blir väl om en timma :)

gullia fior det här, haha.


Mirenda kerr <3<3<3<3<3<3<3<3

Snyggast i victorias s <3


My life sucks

Men sneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeella, ställfrågoooooooooooooor -.-

Är så jävla fattig, vill ha en ny tele, måste verkligen. Vill ha mycket pengar så jag kan göra allt. Säger det, nu ni kommer bli chockade. Menjag vill ha en iphone 4s. Gad vad jag vill ha, gud ber dig. skänk mig pengar, haha :(

goodie-bag värde 9000 kr på http://hotgossips.se


Går och lägger mig i sängen med min mens mage

Har skoldatan då ochkan ni ge förslag om vad jag ska skriva om? Något ni vill veta kanske? Har ingen aning om vad jag ska skriva eller vad ni är intresserad av att läsaaaaaaaa :)


Om jag gör så, så kanske jag känner meningen med tystnaden.

Sommar <3


Vaknade för en halv timme sen

Och har duschat, och mamma tvingade mig att käka. Vad är meningen med att äta om man inte är hungrig? xD

 

Aja, missde philip, men 2 timmar. Varför, fast kanske stannar uppe inatt och väntar på att han ska vakna :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Har ingenting alls at skriva. Kanske att det var jävligt skönt att sova, somnade nästan i skolan, men där är man aldrig fri från kamror.Jävla bajsungar som tar kort. Men jaja. Imorogn ska jag gå och köpa chips som philip ska få, vi ska fira att han kommer hem, ahha xD Fan vad jag pratar om han hela tiden..... Har inget liv utan han, suger.


Men allvarligt

Åtnyss, sitter på en hård bänk med Ida. Jag saknar Philip så jag dör, ni fattar inte. KÄnns som han har vart borta i 2månader. Han ska ju vara med mig hela tiden, jag villll somna brevid han, höra hans ''får jag ha samma täcke som dig''. Så svarar jag. NEJ. Haha, älskar dig älskling.

 

Aja, ska hem och sova senare, slutar halv 2. alltså efter denna lektionen som börjar 10över 12. Ska sova över denna  dag och längta en dag till tills han kommer hem. På onsdag drar jag till honom, kommer nog gå en kvart tidigare så jag hinner med halv 5bussen. HEHE. Aja, hörs sen när jag vaknar. Ungefär vid 6- halv 7.

Haha, Philip och patric i usa? Kan jag, heheheheh. Nu kommer han döda mig


Därför jag och Philip passar så bra ihop, för vi båda är helt sinnessjuka.


Från fulsidan

Ni kommer aldrig att förstå, så försök inte.


Jag och Philip kan inte bestämma oss?

När vi flyttar in tillsammans så ska vi självklart ha en hund, annars skulle jag aldrig våga sova själv. Men, han vill ha en, och jag vill ha en annan. Men erkänn att min är bäst?;)

En boxer, underbarast av dom alla. Min bror hade en, wille. Den bästa hunden jag har träffat, så go.

Den är är Philips, kanske hur söt som helst? Men boxer vinner lätt!!!


Blev bajs arg

Somnar kl halv 6 inatt och mamma kastar in en hund på mig och skriker godmorgon vid halv 12? Varför just jag... Hon vet säkert när jag somnade, som det var planerat. Så frågar jag henne, vad fan ska jag göra nudå? Så säger hon, du kan äta. Kul liv mamma. Fan så sur jag är -.- :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Lära ta en före bild innan jag skulle börja gå ner i vikt. Vill inte bli blind för hur smal jag är, inte najs. Något jag aldrig ska göra, är att räkna kalorier, då är man inte frisk.

Men kollade igår hur mycket jag vägde, har gått ner 2kiloo? Hur fan? Vägde 62 innan philip drog, och nu 60.2. Vägde mig flera gånger i omgångar för att kolla att det stämde, hur fan lyckas jag?


Kommer bli en låååååååååång tråkig dag..

Aja, ska försöka leka psykolog nu...

Snacka med mig om ni mår dåligt osv, kommer ändå inte ha en aning om vilka ni är.

Men maila mig isåfall [email protected]


Naw, mitt humör vart genast bättre när jag tittade igenom det här!

Minnen måste vara det bästa som finns

Haha, här är ett bevis hur dryg jag är

 

Jag är helt sämst och alla tycker det med, haha :(

 

Naw, glömmer aldrig hur jävla mycket det regnade den här dagen! Hur skönt som helst med en dusch ;D

 

haha, sommarn 2010 var den varmaste sommarn jag har vart med om. HUr skön som helst och gjorde verkligen saker varje dag.

Aja, här har ni lite, ni kan gå in på mn kanal om ni vill se mera ! :D


tack för era fiiiiina kommentarer. ♥

Men kom nyss hem från min bror. Vi har spelat kort i 5timmar och jag vann inte en jävla gång, jo en gång när de lät mig vinna. Sen fick jag damp för de sa att jag fuskade( fuskade jämt förr, och är grym på de) Så inte tror på mig -.- Men ska kolla på på t,v just nu om michkel jackson, om hans apa osv. Men godnatt på er, ha det bra ♥

Ps, jag har ätit 5 äckel kakor och en pizza bit, hård banting imorgon xD men höll mig ifrån godis och chisp, de var det viktigaste :D

summertimes . åh gud vad jag saknar Philip, helt sjukt :(


Jag älskar dig mer än någonsin, älskling.

Boyce Avenue – The One That Got Away

Gmx – Min Ängel (Extra Track)

Taio Cruz – You're Beautiful

Hot Chelle Rae – The Only One

A Day To Remember – If It Means a Lot to You

Lady Antebellum – Just A Kiss

Simple Plan – I Can Wait Forever

Alex Goot – Pretty Eyes

Taylor Swift – Mine


Tar med mig en sviken dröm och hit igen


Går i genom mitt liv, tro inte att jag överdriver nu

Inte många som läser min blogg jävel, men har inget att dölja, de flesta vet ju redan.

 

Jag föddes, alla bebisar ler. Jag var den som inte log. Jag hade den dära elaka blicken. Alla på bb vart chockade, de fattade inte varför jag inte log. Vet inte exakt hur lång tid det tog tills jag fick diagnosen autism och adhd. Jag var den första som hade de blandat. Jag var den elakaste ungen, alla var rädd för mig. Min blick, har den på kort. Fattar inte hur man kan se så elak ut i ögonen. När jag var 9månader så satt jag på golvet, tog en plastpåse över mitt huvuvd. Och min bror var den bästa, han rädda mig alltid. Så säger han, nej Fanny. Det där är farligt, och tar bort den från mitt huvud. Gissa vad jag gör? Jag skallade honom. Jag var fucking 9månader?! Men de har aldrig fått fram hur jag kunde, hur jag visste att de gjorde ont och de värsta sakerna man kan göra. Jag var en galen. Mamma sa alltid, du får inte göra sådär. Då såg man i min blick som en lampa tändes, jag gjorde saken dubbelt så värre. Ni fattar? Mamma var tvungen att ha sele på mig, för jag rymde, kom aldrig tillbaka. Jag slog någon om de tillade på mig, tog något från mig. Jag slår? Asså det gör ont med.

 

Men iallafall jag pratade inte, inte ett ord på 4år. Jag nickade första gången när jag var 3år. Alla läkare sa att jag aldrig skulle kunna prata, liksom som en ''normal person''. Mamma ville att jag skulle få ett bättre liv, hon kämpade och kämpade för att få mig prata. Min tunga och hjärna kopplade inte. Var slut på bränsle typ. Men hon tog mina fingrar och satt dom på hennes mun och sa ord, flera gånger om dagen, varje dag. Hur orkar man det? Folk skratttar åt mig idag, visst det är roligt. Men min hjärna och tunga kopplar fortfarande inte. Jag kan inte säga långa ord, jag lär dela upp ordet i 3 olika bitar för att få fram det.

 

Senare fick RS-viruset. var eller är farligt. Jag var döende. Den tiden levede jag på sjukhus och gud. Men en dag få kunde de inte göra något så jag fick åka hem, har en bild som ni ska få se. Men jag låg i pappas famn, och så slutar jag andas. Fort in till sjukhuset och de fick mig inte till att andas så de velade göra hål i halsen, ni fattar va? Om man är alergisk coh tappar luften t.ex. så brukar man göra så. i 2 dygn så var det massor med läkare som va och kollade till mig. Hur otur med livet får man ha? haha.

 

Tiden gick och elakare vart jag. Jag älskade att gunga, gjorde man inte tillräckligt fort så sprakade jag de som gungade mig. Haha, det var två tjejer som frågade om de fick gunga mig. Och mamma var väl tveksam. Sen ser mamma att jag tar mer och mer stats, sen sprakar jag ena tjejen i ansiket. Haha, skönt..

 

Jag hade ju inga vänner haha. Jag var den ensamast av alla. Min bror, Alex. Han var min hjälte typ, mamma sa att jag nästan velade gifta mig med honom. Kan förstå de, han var den ända som aldrig gav upp och alltid var snäll även fast jag var elak mot honom. Jag tappar mer och mer kontakten med han, men när vi träffas så har vi så roligt. Alltid när han kommer eller om vi åker till honom så är man alltid glad.

 

När vi kollar på bilder på mig, så ser man hur jag fakear alla smiile, jag kunde inte ens le. Jag satt bara där med den elaka blicken, alla vart rädd för mig. Men ingen förstår, för alla säger att man alltid överdriver. Mamam säger att hon är glad att jag blev så elak som liten och glad nu. För henne var det tvärtom, hon säger att det där var en payback för hur om var mot alla. Jag kan vara elak idag med, men de gör jag så medvetet. Om någon är dryg på mig, elelr elak kan jag inte hålla tillbaka. Jag kan vara arg i månader innan jkag kan förlåta personer. Men ibland kan jag även säga saker som sårar andra, fast jag inte menar de på det sättet.. Så mycket skit jag har fått. Men kommer till det.

 

Men de började utreda Aspeger på mig, och det hade jag. Men ingen idag märker det. Det är för jag har en sån underbar mamma, hon har tränat bort allting. Vet att ni tänker på han i ''Finns inga känslor i rymden'' De är den värsta delen av Asperger, så blir man om man låter göra som man vill. Alla gånger jag har nekat, bara för jag var ju inte som alla andra. Fan vad hemskt det var, alla fördommar alla hade. Det är först nu jag vågar att säga det, det har vart den värsta fienden för mig. Jag trodde att Philip skulle lämna mig när jag berättade de för honom. Vi hade vart tillsammans i 4månader och jag kunde knappt säga det, han tvingade ut orden nästan. Men det vart bättre när han fick veta. Jag kan alltid skylla på att jag har aspeger när jag är dryg. haha

* jag förstår inte när folk berättar saker, måste alltid av bryta och fråga

* jag fattar inte skämt, samma sak där.

* A, min kuddar, gillar inte förändringar

* Är osocial som fan, inte i skolan. Vill helst vara för mig själv, men mest bara vara med Philip.

* Vet inte vad som är rätt och fel att säga till personer, kan såra andra. Men menar inget illa.

 

Alla hatade mig, folk hatar mig än. Varför vet jag inte, kanske var elak mot de, eller mot deras vänner. Jag fattade aldrig varför. Jag grät jämt, mamma förklarade, men jag fattade ändå inte. Jag fick liksom i 2an. Jag mådde dåligt redan då. Jag avr så ledsen alla dessa år. Fattad einte varför folk skrattade åt mig, varför ingen velade vara med mig. När jag var med någon, så jävla glad var jag. Men folk kan ta det fel, eftersom min blick, har den än idag. Men det här höll på ända till 8an. Jag var så ledsen, jag kunde gräta i sträck. Jag mådde så dåligt, jag velade ha allt det dära alla andra hade. Var med massor i grupper, åt mat tillsammans osv. Det hände aldrig, haha. Har inte hänt än. Men ni förstår? Var som att de var snälla mot mig, sen sedan högg mig i ryggen efter. Jag kan förstå att de var trött på mig. Men jag fattade verkligen aldrig varför, varför passade jag inte in? Varför velade de inte vara med mig? Gud. I skolan var alla hemska. De som var äldre var elaka, hittad epå massa saker om mig så jag skulle få skit, och det fick jag. Hade kallat folk saker hit och dit. Men det hade jag inte, jag är ärlig. Jag kan inte ens ljuga. bBörjar bara skratta, ser ingen menning i att ljuga. Men det kastade vatten opchh allt det gjorde.

 

I 6an började mina tankar komma. De var så hemskt, jag fattade inte vem det var som pratade. Den fick mig göra, testa saker. Saker som är farligt. Ungefär såhär. Vi testar att ta internett sladden runt halsen och dra åt i 1min. Kollar om du dör på den tiden. Jag gjorde det. Mamma ropade på mig, tog på mig en tjocktröja så hon inte skulle se märkerna. Höll på sådär, kändes som repriser av allt. Om du skär av dig handleden, så lovar jag dig att du slipper det här. Du kommer till något bättre, för ingen vill ha dig här ändå. Jag vart sjuk, av mina tankar. Jag var fast. Ibland kändes det som jag skulle gå till tågrälsen och sitta och vänta på tåget, kolla hur snabbt jag dör och om det gör ont. Ingen visste om det här. Men samtidigt skrek jag på hjälp. Men ingen såg, alla tyckte att jag velade ha uppmärksamhet. Jag velade att någon skulle se hur jag mår och hjälpa mig. Men jag vågade aldrig be om hjälp. Jag lät de pågå i 2år. Tillslut var jag rädd för mig själv. Jag vart så rädd så jag satt och skakade. Visste inte vem jag var, och varför hör jag röster som ingen annan hör. Det började smått och vart värre. Visste att jag skulle prata med min läkare på skolan, han som har vart med mig hela min uppväxt. Men dagen kom och jag satt och kollad in i bordet. De frågade vad osm var fel, och jag sa att mamma skulle gå ut. Jag berättade att jag hade självmordstankar Där det började.

 

Någonstans inne så såg jag ett ljus, det här kommer vara min chans, jag kommer överleva. De kommer hjälpa mig, jag var glad, men visade det inte. Jag fick komma till Bup, på södertull (där man utreder om man behöver komma till riktiga bup eller vad man ska säga) Men fick fylla i ett test. Det kändes helt okej, bara jag slapp prata så var allt bra. Men testet var hemskt att visa, jag skämdes så det var sjukt. 40 var väl högst ochjag hade 36. Fick papper att jag var nere i en djup depression, det var jag. Jag var väl lite pysksjuk. Jag var så sönder inuti mig, jag visste vart jag skulle ta vägen. hade tappat greppet om mig själv och gav min kropp till en annan, kändes det som. För jag styrde inte mig själv. Men de dära killarna gjorde inte så mycket. de gick segt. De totog mig inte på riktigt. Var som att jag hittade på allt, för att få uppmärksamhet. Jag var så ledsen, varför fick jag inte hjälp, jag klarar det inte längre. När ingen var hemma så skrek jag alltid '' låt mig vara'' Ibland trodde jag att jag var störd på riktigt. Tog kuddar, täcket över mitt huvud för att försöka sluta höra dessa röster, för dom blev bara fler. 2årsen, snart. Snart. Den 21januari, har sagt det miljoner gånger. Men Jag stoppade i mig allt jag kunde hitta. Tog 30alvedon, man kan dö av det, hade hört de. Tog mammas medicin, tog allt jag kunde hitta med tabletter. Jag tog vinet, mosade alla tabletter, hade 3stora skedar och en vinflaska brevid. Allt blir värre med alkohol. Visste att jag skulle dö, jag hoppades. All skit skulle vara över, jag skulle bli fri.

 

Jag tar alla, och jag känner att jag håller på spyr. Men sväljer det. (hah, sitter och gör miner nu, glömmer aldrig hur vidrigt det var) När jag var klar, så la jag mig isängen. Började de få svårt att andas, vart rätt trött fort. Vet att jag skrev på datorn '' älskar dig mamma''. Jag säller inte kl, visste att jag inte skulle vakna. Men min bror kommer och väcker mig, jag blev så arg. varför kunde jag inte få dö, min högsta önskan. Men jag ställer mig upp och känns som hela magen är på väg upp. Har aldrig spyt i mitt liv. Men mått illa har jag gjort. Och Rebbecca var magsjuk och jag ringer till mamma och säger att jag inte mår bra och stannar hemma från skolan. Var väl inget mer med de. Men sen vaknar jag att jag spyr på golvet. Mamma kommer in och tar bort det, sen spyr jag igen. Mamma ställde in een hink. Sen såg hon att det låg bitar av tabletter påå mattan och golvet. Så kollar hon i soptunnan. Aså, egentligen så väntade alla på det hemska skulle hända. alla visste att det skulle hända, kändes det som. Men Stefan kommer och jag börjar bli yr, hör knappt vad alla säger. Jag ställer mig upp och tårarna sprutar och ambulansen kom, tog mig ner. Minns hans blick som satt brevid mig i bilen. Jag klarade inte ens av att kolla honom i ögonen. Varför skämdes jag så mycket?

 

Men kom dit, de tröck på min mage så allt skulle komma ut, de visste inte om jag skulle klara av det, min lever var nära på att den skulle dö eller vad man skulle säga. Men hade jag sovit längre, hade jag antagligen inte vart här idag. mamma stod och grinade, min  bror kom, jag låtsades sova, orkade inte med all skit. Jag lovar, vet ni hur galen jag blev när dom på sjukhuset sa att jag skulle sova kvar där? Jag tvärvägarade. Men smaaken av tabletterna försvann inte på 3veckor. Kunde knappt äta, mådde så jävla illa hela tiden. Men det var nu de tog mig på riktigt.

 

Skolan kom, visste att folk visste om vad som hade hänt. Jag vågade knappt ta av min jacka, visste att folk skulle glo. Träffade mkin vänner, hade ingenting att säga. Jag var helt död som person. Men sen började allt jobbbiga börja. Var hos pyskologen 3dagar iveckan, ibland 4. Var nästan aldrig i skolan och jag var hos henne på måndag kl 11, på onsdag kl 13:00 på fredag kl 11. Minns det solklart, gud vad jag hatade det. Men jag vart bättre. Jag träffade en kille, han gjorde mig glad. Men jag började inse att jag inte var så kär som jag sa. Jag tror att var så fast i han för jag var rädd att vara ensam. Jag ville inte ha de som förr. Men det tog slut osv. Jag grät för jag var rädd, var så jävla rädd för att vara ensam. Men han drog upp mig ur hålet på något sätt. Är glad att han hjälpe mig.

 

Hände väl inge speciellt över sommarn, var utomlands och var med Erika jämt och mådde rätt bra. Vart intresserad av en kille (namn Philip) Men vågade inte ta första steget. Men jag ville träffa han så baaadly. Det hände, och det var för 2dagar sen, 1årsen. Jag har aldrig mått så bra i mitt liv. Så mycket jag skrattat, han blev min andra halva, min bästavän och pojkvän. Han fattar nog inte. Jag höll på att hamna i samma spår på julovet förra året. Men träffade honom, kände att det här var min plats. Med honom. Och nu är jag här. Käkar medicin och mår bra. Kan bli lite kaxig och elak när jkag inte tar den, kan må lite dåligt med. Men för de mesta mår jag bra.

 

Det är fan värt att kämpa, fast det inte känns just då. Men alla vill dö någon gång. Men tonåren är så, de är den värsta stunden i livet. Men tror inte alla försöker ta sitt liv, vissa lyckas. Men jag är glad att jag inte är död, för då had ejag aldrig upplevft allt som jag inte hade gjort innan.


Gullfior.

Den mest underbara

och vi slutar med en ful bild

 

Den finaste

Slutar med en ful bild

 

Den mest lata

Slutar med en ful bild, här med.


Ser du lyckan genom sorgen

vi har något stort på gång, så länge ingen bryr sig om vilka höjder vi kan nå


I'm okey, i promise.


haha, tar kort..

Ska försöka se elak ut, och inga problem med det. hehe......

Har så tråkigt så tog och sminka mig, fult som fan. Men ni får väl lite bilder, tänkte ta kort på hundarna med. heeeeeeeeejs


Hur jävla underbar röst

brukar vara kräsen mot alla som sjunger, hatar när det inte kan sätta en ton rätt osv. Men själv kan jag inte sjunga alls, låter förjävligt. Ska spela in ett klipp åt er....

Hon måste vara den bästa jag har hört

 


måste fan skaffa anorexia för att bli så smal, men palla svälta, mat är fan det bästa.

Jag är kort, för kort. Jag har för mycket fett på kroppen. Det är fan omöjligt.

 

Jag tappar hoppet mer för varje dag, känns som att jag aldrig kan lyckas. Alla skriver när det är fotograferingar osv, om du är under 174 t.ex. Anmäl dig inte. Ni ser, hur jävla omöjligt kan livet vara egentligen. Jag orkar inte ens ta upp kameran och sminka mig. Jag tar aldrig bilder, mitt hopp är fan borta. Tomt där inne.

 

Läste om en tjej, hon ville komma med i Elite model, när hon kom dit skulle de mäta hennes kropp och längd. Hon fick inte för hon hade höfter soom var 2cm förstora. Kul liv. Varför ska man vara anorexia smal för? Varför i hela helvete. Hur mycket pressar inte det här än? Vad äre för jävla kroppsbild man får av sig själv, jo en fet jävla elefant. Alla säger att man är smal, fast min hjärna tror inte på det, ser fortfarande en jävla elefant i spegeln, fettet hoppar och har sig -.- Och elefantar är söta :(

 

Jag orkar fan inte, ger fan upp modell skiten. Även fast jag älskar det.

blä


När jag gjorde rätt så hittade du ändå fel.


Älskar dig min lilla pluuuuuuutis <3<3

Hoppas du har det bra där hemma i kalla sverige utan mig, kommer snart tillbaks och pussar på dig. Älskar dig<3<3

Svar och arg


Blir arg för er alla som kommentera elaka kommentarer på bloggen, hur vidriga är ni inte då?

Blir as arg för att man får inte skriva vad man vill på fb utan att en jävel ska kommentera något ''halv elakt''.

Allvarligt, jag skulle kunna grina nu, är så jävla trött på allt alla skriver till mig. Jag ger fan upp, ska ta bort min fb, har redan tagit bort den andra. Man får fan aldrig skriva något, man söker uppmärksamhet, needs likes, sen har man inget liv heller. Är as löjlig nu, men hur orkar dessa människor, såklart är det killar. Äckliga, som vanligt? Inte alla. Från mig nu. De söker fan lika mycket uppmärksamhet, genom att leka skön när de säger något taskigt? De vill att folk ska gilla deras jävla kommentar. Och varför bryr jag mig? Vet inte. Är väl en svag jävel. Så jävla trött på fb, och alla andra

_____________________________________________________________________________________________________

 

Eftersom ingen orka chansa så säger jag det nu..

Men när man äter så åker det nere i magen, det vet alla. Men det blandas med syre och sen när ni spoppar ner fingrarna ner i halsen så fräter ni sönder halsen och tänderna. Jag skojar inte nu. Ni dör snabbare av bulimi, nästan. För när väl halsen är sönder frätad kan ni inte dricka eller käka längre.

nice, tänk er för innan ni gör något dumt. :)

Tog även bilden ifrån aftonbladet


En frååååååååååågggggggaaa

Varför är bulimi så farligt? Och varför farligare än anorexia?

AA, nujävlaar. chansa på nu, vill ha något att göra :(


Smala kroppar är mums

Haha, en kille gjorde om bilden, men det roliga är ju att hon nästan ser ut så.. ;d

en gammal och ung Janice dickinson

Fortfarande snygg? Men silikonbrösten funkar inte längre när man är 50


Get your ass back home


Vart något fel påå internett´?

Ingenting hat funkat sen såg jag att philip skrev på telen på fb, vart galen och ingenting funka. Men starta stordatan och här funkar det.

 

Ska prata klart med Älsklingen nu sen ska jag kolla på film med mamma, blir ''jag saknar dig'' Eftersom hon inte har sätt den. Men skriver efter den är klar goooosissar. Puss

Älskar dig, bästa


Vaknade nyss och ska ta en dusch nu

Kl 3 ska jag iväg att bowla med Linnéa, så jag kommer ut lite, hehe. Sen vet jag inte vad jag ska göra men ser väl vad som händer.

 

Hade en bajs dröm inatt. Drömde att jag var philip osv, hur han va mot tjejer och hur dom var mot han, bläää. Tur att den inte är sann ifall. Han skrev på fb, glaaaaaaaaaaaaaaad jag blev då. Haha. Men ni hörs seeeenare..

Skulle inte sitta helt fel att vara där :(


Den bästa, den som alltid får mig glad.

Mitt liv vart så jävla underbart när du kom in imitt liv. Men tycker inte om dig just nu.. Jävla thaiphillie som lämnar mig i kalla Sverige. Men du sitter antagligen fortfarande på planet som du har gjort nu i 9timmar, är väl bara 5timmar kvar. Saknar dig nå sjukt redan och mitt liv suger när du inte är brevid.


Lättaste man kan göra för sig själv är att förstöra för sig själv..

Jab blir så trött på mig själv. Jag kan aldrig hålla käften, varför kan jag inte? Varför måste jag alltid hamna emellan och göra saken värre? varför i hela jävla världen. Hans hus, hans regler, hennes hus, hennes regler. Varför måste jag alltid vara den som är så dryg och inte pallar göra något? Hatar att ta insiativ, orkar inte. Jag vill kolla på tv, vara ute eller sitta vid datan. Jag vill inte städa någon jävla bil eller dammsuga. Men ni fattar? Tror ingen vill det.


Men saken är ju den, allt är inte bara mitt fel. Den som lockar fram mitt elaka jag får fan skylla sig själv, men jag förstör fortfarande för mig själv, det slår bara tillbaka. Blir antagligen att hon/han/dom vill inte ha mig där. Mitt samvete är fan inte bra nu. Mår inte bra. Jävla kuk. Hur jävla många gånger har inte mamma sagt det här till mig? miljontals gånger.


Jag fortsätter att sätta mig i fuckade sitser, sen ler jag alltid för jag har aldrig fel. Tycker så jävla synd om mig själv hela tiden. Jag ligger hemma och väntar på att folk ska höra av sig? Jag blir sur om jag inte får som jag vill, jag en sån jävla dryg människa, som folk helst vill slippa. Märker själv när det blir för mycket, då drar jag och jag hoppas på att den personen snackar skit om mig så jag vara arg för något mer så jag slipper vara med den personen.

 

När i helvete ska jag lära mig.



sanningen, waaoowooowww

Saker om mig själv jag har hört hela mitt liv.

* Lat, typ trött jämt.

* Ser sur/arg ut hela tiden.

* En elak fitta.

 

Asså dah säger jag, haha. Jag har bajs asperger, vad jag ska göra?  jag har vart trött i hela mitt liv, jag ser ut som en zombie som har vaknat efter 20283 år.Min ögon ser speciell/konstiga ut, jag ser drogad ut. Sen har jag fått drag som jag har ingen aning om vart de kommer ifrån, men jag ser sur och arg ut när jag bara är ut och går själv t.ex. Jag brukar oftst vara glad, ler och skrattar, men direkt när jag är själv så får jag den minen eller ansiktsuttrycket. Och folk har kallat mig allt möjligt, hatat mig för hur jag ser ut? jag har tränat och försöka släppa ''hårdheten'' i mitt ansikte. Men blir jag smalare så kommer jag bara se mer elak ut, haha. Det suger. Sen här kommer ett äkta tecken på asperger, haha. Jag säger allt rakt ut, elak saker. Eller, de blir elaka i andras öron. Jag förstår det, men jag säger ju bara sanningen och jag tycker de ska få höra den. Det finns ingen ''spärr'' i min hjärna eller vad jag ska säga, för det finns det hos ''vanliga'' människorna. Men, thats life? ;D

Fanny bajs banan carlson. Det suger på fb, kan inte byta namn till bajs istället för banan, hahah.


Käkat med den underbara varelse.


Ni får välja vilken bild som jag ska ha som profil bild på fb?

2

3

Ni kan väl vara lite snälla och inte så lata? ;D


Strife made me tougher

Fjååån nyår.-


Från Philips mormor och nyår

Fick ingen bra bild alls, så den får duga.

hih fjortis är jaaaaaaaaaaaaag..

haha så jävla ugly

 

Haha ful äckligt ful kan man vara?  Dagen efter nyår. Jag söp inte, satt i inne på allstar och skratta åt alla som var fulla- Men hur fan kunde jag vara s¨trött? Kändes som ajg hade sprungit w1293+7849mil fan.


03. 24

Är hur pigg som helst och philip sover som en åsna. Ska upp om 4 timmar och sen säga hejdå till min underbara och sen dra med bussen. My life sucks. Aja.

 

Till dig som undra så kostade de 199kr billigt och bra :D och köpte det på life, de finns nog överallt ilandet :d

Kollade nyss på denna, den var lite konstig, men funkar om man har tråkigt. :)

hoppas ni sover allafall ;D


har nothing att skriva, byyye

fin tjej 2009


Svaaar

Glllad that you ask :)

Har inte börjat riktigt med det, har tagit det några gånger och glömde det hemma.. Men Börjar imorgon på riktigt och har gått en hel dag utan godis och chips, insane.......

Men man går ner i vikt om man inte äter samtidigt som man tar shaken, för den förbränner nå sjukt. Så den är väl bra om man ska gå ner i vikt. Men jag köpte den eftersom min händer och fötter sväller upp som fan och gör ont för jag har proteinbrist. Jag har nog inte gått ner någonting än, men säger om 1månad om det blir bra. :)

image description

 


Fan vad rädd jag blev..

Sitter nere och telen ringer uppe, orkar inte gå upp och svara så jag lät det ringa. Ringer igen och går upp. Så säger tjejen, ''Hej, jag ringer ifrån polisen och du hade vart med i en utpressing för ett par hörlurar? Jag bah va? Jag vart ¨så nervös så jag inte kunde prata. Men det var tydligen på söderskolan, haha. Har fan valdrig vart där. Så sa att det fanns en till fanny karlsson fast på söderskolan som är 96. Hon bah, jaha då har jag nog ringt fel fanny, jag bah ja.

 

Åh gud, fattade fan ingenting, tänkte. Vad har jag gjort nu? Typ har någon drogat mig eller`? haha. Aja skönt att det löste sig ;D


Jag ska nog aldrig bli en storbloggare, hehhe

Jag suger på att blogga på lov, haha. Men blir bättre snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart. Ska vara med bajs Linnéa på onsdag, aknske lillida orkar ta sig ut med? Haha. Nä kommer sakna min plutt så jävla bajs mycket och gud vad jag kommer tjata om det här på bloggen. För ingen orkar nog sitta och lyssna på den skiten ;)

 

Men Philip och hans pappa ska åka iväg och tvätta bilen osv, men jag orkar inte så jag ska lägga mig i sängen och halv sova. Lika trött och seg i dag med.

Sen ska man inte kolla på little bit of heaven, fyfan vad jag grät inattt. Väckte Philip och stor bölade, så följde han med mig på toan, kissade, sen somnade han igen. Tur att jag sluta böla för min näsa var full i snor, haha. Men filmen var bra och om man väl börjar grina så kan man inte sluta.

pehr vart gaaalen

min älsklinnnnnnng

en ful bild sen sommras

april kanske?

Philip i 99an, hehe

 


Har aldrig vart så här trött och seg

Ändrade planer sen igår, vi fick jobba på All star i Gävle ochsatt i entern. Var skit roligt och tjänade pengar, fast vart av med dom lika fort, var skyldig philip. Vi kom hem kl 03:45 kanske. Vi badade i en kvart kanske sen somnade Philip direkt. Så hade han dreglat sönder hans ena sida, trodde han grina men, nejnje. Hhahha, fyfan. Men jag somnade halv 5 och vaknade 2. Så har jag inte orkat gjort någonting alls idag, inte ens suttit vid datan förutom i 5min, skrev en jävla fb status. Men ni får bilderna den 3de, när jag kommer hem ifrån Philip, han åker til Thailand då................

 

Aja, kommer upp nått senare <3

trött på livet


RSS 2.0