För det första så var det inte jag som la upp statusen, för det andra, så var det Erik din fucking luderknullare.

För det tredje, lär dig svenska.


FUCK THIS

Orkar inte, orkar verkligen inte vänta tills i vår på att nya säsongen av grey's anatomy, hatade slutet. Jävla bög. Men nu har jag något att verkligen längta till. Men sen den 12dec på måndag kl 20:00 börjar teen moon, dom första som var med, grymt. Väntat på det år nu. Saknar min gulleplutt redan men bara att svälja, ska plugga nu, puss och hej.

WAAAAAAAAAAAAAAAAAh


nu sitter jag och trycker på toan.....

 

skönt är det kan jag lova...... :D


Gööölligt

hahah, sötnos

Tjööööööött


hahha, ööööh.

Satt nyss med Siv med 9orna, typ fatta inte varför jag satt där, fick typ inte säga något ändå. Måste ha sett lite dumt ut. Tråkig var det så jag passade på att bita på läppparna..

Ska äta snart, hoppas jag. OCH inte pizza Ida!

ful och sliten


Hahah, har smått kul här.

Sitter inne på Eriks fb och han min, han får känna av min jobbiga facebook. Kanske låter lite knas, men ni fattar inte hur drygt det är när 839493 personer skriver till en hela tiden -.- Aja, ska skriva till några nu, och är inge trött alls, kul liv........


Vad tyckte ni om min smink video?

Ska jag fortsätta att göra sådna här? Fast i olika grejer? Ge mig förslag ifall! Tänkte göra emo sminkning nästagång, men hjälp mig med saker jag ska göra isåfall. Bara roligt ju, har inga problem med att skämma ut mig själv! :D

 


Skinny love - birdy

Trött i hela kroppen, har ingen ork till någonting längre.


OhYYYYYes

Klarade matteprovet (omprov) Matte är inte precis min bästa vän men vi försöker komma överens..

Vet inte hur medicin provet gick, men kan allt, men jag fattade inte frågorna, varför händer alltid sånt här mig? Pluggar sönder mig själv och sen blir utan resutalt, men visst jag kommer inte få F och inte E kanske D eller C, B. Jag vet ju inte.

 

Men jag somnade när jag kom, var helt slut. Inte konstigt när jag somnade kl 2inatt. Men Sen hade jag ställt kl på 15:07 för jag inte vela missa one tree hill, så vaknar jag och kollar på telen, den var kokhet. Den hade inte ringt och kl var 15: 43. ÅÅÅÅÅÅÅH. Just my luck. Men imorgon slutar jag 4 och spelar in progamet, haha. Min älskling kommer även imorgon, ska pussa på han så mycket jag kan. Och han kommer även bli super glad när han får reda på att vi ska kolla på massa program jag har spelat in. Speciellt top modell, haha.

2 Bilder från igår xD


the beatuy of our eyes


Så extremt ful jag kan vara

Varför vara normal när man kan vara onormal? Nä, ska gå och bajsa nu.


I fucking craaaaazy

danceing in the moolight


Smink video !!!!!

Nu är den här! Väldigt lång, men väldigt bra! För er som inte fattar är den på skämt, ni måste se resutaltet ju.. :(

WIIIHooooo


Sov dags!

När sommarlovet började så kunade jag inte ens ana hur lycklig jag skulle få vara. För jag fick vara i dina armar varje dag som gick.

 

Trött som ett as, skulle vilja gå i ide och drömma om mitt bröllop. Jag saknar Philip, hans pussar, hans goa leende. Haha, innan jag åkte hem så låg jag på honom, med hela kroppen. Sen hade jag mitt huvud på hans bröst och ja, sen somnade jag så. Vaknade av att han nyste, sen höll jag på somna igen.. Hhaha. Kände mig som en bebis.

Ska plugga lite med nu, puss och godnatt!


på sommaren blir man alltid snyggare på något sätt?

haha, ett undantag här

 

 

Saknar sommmmmmmaren så mycket


Homesick - a day to remember


We're not gonna fall

Bild från Februari.

Vi är starkare än andra, för vi har varandra. If i lose my mind, i just look at you. 

Jag kommer aldrig med ord kunna beskriva vad du betyder för mig. Jag ska ge dig allt du behöver, för jag behöver dig. Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet. Jag vill vara i din närhet, tills jag dör. Jag älskar dig.


Half ddeeeeead.

Vaknde av att Philip tog sitt blöta hår i mitt ansikte..
Men vi åt gröt och sen drog vi ner till stan och försökte hitta ett par skor åt älskling men han hittade inga alls. Bara converse men dom fick han inte, men fryser fan sönder i dom. Men vi kikade på stan och fick rabattkuponger osv, sen köpte vi remmar och nu väntar vi på mat. Eller Philip gör potatismosen! nam nam, drar hem med halv 6 bussen ifall. :)




MUmmmmmmaaaaaaa!

Bloggar ifrån philips tele.

Philip sover och jag ligger och halv sover. Vi har ätit kinamat och det varblääää :(sen har vi bakat kladdkaka och jag blev lös imagen, mindre bra. men här får ni lie bilder och ska väcka min svettiga man :;<3


Lördag

Har städat i Philips rum, men han tog bort han bevis på hur äckligt det var. Men ska iväg och handla åt hans mamma osv, hare bra.




Väntat hela dagen och somnade

Väntar på att mamma ska komma hem så jag kan sno hennes busskort, blir halv 6 bussen till Gävle. Har inte träffat min älskling sen söndags, så ska bli så härligt att träffa honom nu! :D

Orkar inte vara såå jävla ful, haha..

Btw, brukar ni se one tree hill kl 15:10 på 5:an? Jag är fan helt fast vid det nu..


Fucking sheeeeeeeeeeit

 

Var till sjukhuset och jag har kvar epelipsin, men den är bara på vänster sida, hade på båda sidorna förut. Men, thats life.

Slutar halv 1, hem och plugga som faaaan.

Min älskling har lite brist på liv och gillar alllas statusar osv. :)


Det händer, flera gånger om daagen

Ny dos på medicien.

Jag blir överkänslig, jag blir arg, jag blir irriterad, jag blir glad.

När jag är överkänslig, arg och irriterad, det går över på mamma och Philip. De som står mig närmast får skiten. Grejen är att jag blir elak, det sprutar fan ut elaka ord. Allt för att de ska tycka synd om mig och att de ska få skuldkänslor. Jag är såhär i vanliga fall, utan medicin, skulle jag vara ensamast på jorden. Ingen skulle orka stå ut med mig, ingen skulle vilka höra allt jag vill säga. Mamma och Philip säger alltid till mig att ta medicien, men gissa varför. Jag förstår inte själv hur jag är.Tack och lov att jag har er, ni är bäst. Imorgon far jag till sjukhuset för att kolla mitt senaste EEG(epelipsi test) Om jag fortfarande har det, jag tror inte att jag har det.Jag vill bara slippa den medicinen, hatar att svälja äckeljävlarna. 1 på morgonen, 2på kvällen.


A, den medicinen, gör så att jag tappar apititen, ser mat och skiter i det istället. Jo, medcinen kan ju göra så att man svälter, men det skulle aldrig hända, för jag älskar mat. 


Sen är jag så jävla trött på det här stället, vill bara dö här ifrån. Bajs. Vill till Stockholm.. :(


>Något kul hände nyss..

Och nu försökte Juntti leka skön igen..

Är det här att vika ut sig? haha


but, duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuude..

I stare at my reflection in the mirror, why am I doing this to myself? Losing my mind on a tiny error.


We find love in a hopeless place


Sitter i soffan och pluggar..

Kan allt till medicin provet och nu är det bara naturvetenskapen. Fick F på matteprovet, men var inte långt ifrån E. Men ska plugga lite till det. Men känner av att det är lite kul att plugga ändå, för det är jobbigt nu men det är så värt i slut ändan!

trötta? Men jag fick dom pigga direkt efter jag sa '' Ska vi gå ut?''


Bara du och jag, min andra halva.

BÄÄÄÄÄsta, spelade även den här låten den 16novembeeeer<3<3<3

 

Varje gång jag hör den här låten så tänker jag på de första gångerna vi träffades. Gud, man skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva det igen, fick min kille. Hur lycklig var inte jag då? Och är ännu mer lycklig idag. Är det vanligt att tjejer jagar killar? Haha.

 

Kommer aldrig glömma andra gången vi träffades, precis innan vi skulle gå till bussen. Jag visste inte vad han ville, så jag vågade fan knappt titta på honom. Första gången när han var hemma hos mig kunde jag aldrig sluta gloo på han, hade fan aldrig sätt något finare. Men iallafall. Tänke dryga med han för han hade sagt att han hatade att börja pussas med någon. Så jag la mig skit nära, jävligt nära hans ansikte och vara låg och kollade på honom. Sen får jag höra lite kaxigt '' Vill du ha en puss eller''. Haha, börjar fan skratta när jag hööör det. Så söt. Man säger att om inte första kyssen blir perfekt är det inte den rätta killen, vårann var misslyckad, han började skratta. Frågat han flera gånger varför han började skratta hans svar '' Men jag var neeervös''.

 

Som sagt, tur att jag kämpade med att träffa honom, tur att jag aldrig slutade hoppas. För nu är han min.


MIna läppar dör, torrare än någonsin..

Biter sönder dom, hatar när skinnbitarna sitter löst. Kan aldrig låta läpparna vara.. Ska ta med mig lepsylet i skolan, innan jag inte har några läppar kvar alls..

Tog bilden från goooooogle

Sen hittade jag den här och den var sniiiiiggg.

Seb 2 fina bilder från medicinen idag, Linnéa hade as kul ..


Blogg troka..??

Idag..

Vattengympan var as kul. Jävlar vad man arbetar verkligen med hela kroppen, bästa sättet att träna på! Sa till mamma att jag önskar mig ett sånt kort, fatta vad fort jag går ner i vikt! :D

Åt nyss 2 knäckebröd, 2 morötter, nam nam.  Sitter här med mamma i soffan och har det skönt, helt slut i kroppen. Förlåt för att jag inte har bloggat idag så mycket.

 

Har ni några förslag vad jag kan skriva om så säg till gääääääärna. :)

Hehe, jag om några månader xD


Somnade framför tv..

Har kollat på tv mEd mamma och ätit. Ska nu på vatten gympa, haha as kul. Men vi hörs efter det!

mammas data..

Hjälp. JÄÄvla sjö snigel

 

 

Bästa serien, varför kunde de inte fortsätta? Så jävla grym. Örjan lax är på g!


Har Rast!

Länge sen

Kan man bli fulare än mig? Haha, nej.


Don't go breaking my heart

 

 


Kul Liiiiiiiiv..

1. Hur gammal är du om fem år? 21

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min klass

3. Hur lång är du? 1,68.. :(

4. Vilken är den senaste filmen du sett? OCEAN

5. Vem ringde du senast? Mamma

6. Vem ringde dig senast? Mamma, haha.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? '' Men han är bättre nu''

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa, men skönare att smsa, t.ex. om man kollar på tv.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? för 3min sen kanske

11. Vilken ögonfärg har du? bajs blåa..

12. När vaknade du i dag? Halv 8

13. Vilken är din favoritjulsång? ööööhm, min egna

14. Vilken är din favoritplats? Hemma hos philip, i hans underbara säng!!

15. Vilken plats föredrar du minst? Det området skolan ligger på.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I Los angelos :D

17. Vad skrämde dig som barn? Lastbilar!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När jag sa till mamma '' för det finns inget smör''

19. Hur stor är din säng? 1,20

20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och

21. Sover du med eller utan kläder på dig? hm, mest med på ;)

22. Hur många kuddar har du i sängen? 8st

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Vilka städer har du bott i? Sandviken, elelr gävleborg,

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? STRUMPOR
26. Är du social? ja, det är jag. Men inte på min fritid.

27. Vilken är din favoritglass? Ben jerrys, cookie

28. Vilken är din favoritefterrätt? Makaroner och kötbullar, hamböredressing.. Som jag inte får äta, fuck my life.

29. Tycker du om kinamat? Äckligaste som finns

30. Tycker du om kaffe? Blää

31. Vad dricker du till frukost? Ingenting, kanske mjölk ibland.

32. Sover du på någon särskild sida? Längst in mot väggen ifall.

33. Kan du spela poker? Nope

34. Tycker du om att mysa/kela? ja, klart.

35. Är du en beroendemänniska? Ja, uutav Philip

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nääe.

37. Vill du ha barn? jaa, skulle vara så mysigt.

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans? japp, 3gånger

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Jadu, ibland kläder, ibland på Philip, ibland ingenting, men dom försvinner, det gör dom. Men på vad?

42. Äger du dyrbara smycken? Haha, nej.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Topmodel, grey's, värsta pojkväns någonting.

44. Kan du rulla med tungan? nej, men önskar att jag kunde :D

45. Vem är den roligaste människan du känner? Pehridaphilip. Hehe..

46. Sover du med gosedjur? Haha never

47. Vad har du för ringsignal? Ingen alls

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min medicin bok.

50. Flirtar du mycket? Bara på philip.

51. Kan du byta olja på bilen? Hahha, nej.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Ja, går alltid för fort.

53. Vilken var den senaste boken du läste? Angelina jolie

54. Läser du dagstidningen? Nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, men jag köpte alltid tidingarna ''nu'' och ''bild'', skit roliga att läsa.

56. Dansar du i bilen? Ja??? Vem gör inte.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? NRj? Stavas de så?

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? skelett, leder, muskler

59. När var du i kyrkan senast? Eeeeeh, typ skolavslutingen

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Niklas

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 1 ;o

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Philip

63. Vad lyssnar du på just nu? Adrian lux - teenage crime

64. Har du varit med i tidningen? Yes, senaste i september -.-

65. Vad är det konstigaste du ätit? Bajs. Nä, men vet faktikst inte.

66. Vem såg dig naken senast? Philip såklart. :D

67. Vad är det för färg på din tandborste? Röd och vit

68. Hur imponerar man på dig? Jadu, skratta åt allt jag säger, haha xD Nä, men omtänkssam, motsatsen mot mig. :)

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ingen, döljer det helst. :)

70. Har du någon piercing? Läppen och örat

71. Din största vinst? 75sppänn

72. Civilstånd?

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? fb, bloggar

74. Är du fåfäng? Vad är det?

75. Ångrar du någonting du gjort? Att jag var dum och lätt när jag var mindre.

76. Hur gammal är din pappa? ingen aning?

77. Vilket är ditt drömjobb? Att vara modell, ända jag drömmer om för fan.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till det? Skaffa en lookbook och köpa en häst

79. Vad har du haft för husdjur? får, hästar, hundar, katter, marsvin

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag är allmänt störd, dryg och ingen empati
81. Svär du ofta? inte så mycket längre

82. Sverige när det är som bäst? På sommarn, när det är varmt.
83. Kan du åka slalom? nej

84. Vad har du ätit i dag? Lite kalopps, sen pölsa

85. Vad har du för utbildning? ehm går min utblindning nu *;D

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Mina ögon

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? min mage, ben

88. Vilken är din bästa egenskap? Att jag är glad för det mesta

89. Vilken är din sämsta egenskap? Att jag blir arg så lätt och väntar alltid på den andra att den ska säga förlåt.. -.-

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Vet ingen

91. Saknar du något? Min hääst

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja, man har en dag som man får känna sig speciell.

93. Vad gör dig ledsen? När folk ljuger, sviker och sånt

94. Vad gör dig glad? Nästan allt

95. Har du varit gift eller förlovad? Nej

96. Vad ska du göra i helgen? Vara med Philip<3

97. Vad är det knasigaste du gjort? Allt jag gör ör knasigt, så vet inte.

98. Vad har du för laster? ?

99. Vem är din förebild? Angelina jolie

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Kika på topmodel

 

 

TV PROGRAM IDAG PÅ 3AN

20:00 Top model

21:00 värsta pojkväns

22:00 Svenskars hemliga liv

 

Lägger upp lite bilder på Sötnosarna med!

Bitchen

Underbar och älskad ( haha, det är bitchen med)


sorry för dåligt bloggande idag

Har pluggat och kollat på tv. Åt nyss med mamma och nu ska jag plugga igen, skriver lite senare.

Att smink kan göra en sååå annorlunda är sjukt


Morgonen började bajs

Vaknade och börja packa och hittar inte badkort och fick daaaaaaaaaaamp. Ringde till Philip och där log det. A, fick damp började halv skrika. Vart sur på bästa hundarna, men arg vart jag bara för jag kunde ha fått sov morgon och att jag var trött.. SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuck

 

Hade nyss Matte prov, gick skit. Hade inte ens börjat med vissa saker och det var ju bra.. Men får göra det muntiligt annars sen. Men bajs, snart börjar medicin lektion, slutar 2, niceee. Ska hem och sova och plugga till naturvetenskapsprovet.


Killar ska torka tjejers tårar, inte skapa dom.

Själv så har jag världens bästa pojkvän. Så himla glad att han finns i mitt liv.

Sen, tycker jag om kommentarerna, asbajskul att ni kommenterar :)



Rätt svar på frågan är '' för att nästan alla modeller får anorexia tillslut''

och ingen hade rätt, tråkiga bajskorvar som inte kommenterar :((

Hela modellvärldens är så jävla hård. Man blir rädd och backar, tänker är det här jag viill? Man utsätter sig för psykistmisshandel ungefär, av folk du inte ens känner. Har du lite mer fett än vad du ska ha, så blir kommentaren '' tror du att vi har kläder i din storlek'' Allstå, det hatar mulliga, normal smala tjejer. Haha, vet det är sjuk. Men då fattar man varför de får anorexia. :) (Sen är det väl mest så i U.s.a, kanske inte så vanligt i Sverige)

Det är snyggt att vara som en pinne, men kanske inte som den smalaste pinnen då.


Svara på frågan i förra inlägget, just precis nu!!!!!!!!!!!

Bajs


Daaaagens frågaa, wiohooo

Varför mäter man bmi på modeller? :)

Rättsvar får väl en länk eller något, kanske inte blir någon skillnad på eran statistik, men gör det bara för jag har tråkigt. :((((

Ester A.


Time of dying

falling down


Svar till den som frågade vilka bloggar jag läser. :)

Jag läser

http://www.kissies.se/ (Den bästa bloggaren)

http://werun.nyheter24.se/isabelles/

http://werun.nyheter24.se/desireenilsson/

http://www.paow.se/

www.gossips.se

 

Sen mina småisar

www.idakristiansen.blogg.se

www.feliciamariaeriksson.blogg.se

www.aboutkim.blogg.se

www.lisayttermyrs.blogg.se

www.epicfaiil.se (awesome)

Det var alla. Fastnar inte för bloggar, nästan alla är tråkiga :( A, inte de här då, skulle inte läsa annars, jävla dum jag är.

 

 


Ny vaken är jag inte så smart..

När mamma kommer in till mig, kl var 07:15 och frågar när jag ska gå upp mitt svar ''För det finns inge smör'' hahaha, alltså jag sitter och dör för jag skrattar så mycket. Det gjorde min dag och Idas, hahha.

 

Sen drömde jag i lördags jag om kärnkraftverket som spränges i ryssland på 80-talet. Och jag var där när de stängade av pumparna och när det sprängdes. Var typ, 50m ifrån. Sen försöker jag springa, men det går inte, hatar när det blir så i drömmar. Men så kommer mamma och cyklar jag bah, mamma jag har radioaktivtet på mig, (hon var nästan på samma plats) Hon bah : Ta min cykel'' Hahhah allstå, fattar ni? Det är stört..

Typy öde i den staden, för man får inte vara däääääär :d

tjernobyl


Haha, facebooks porr spårar


Kul, ser ut som en rishög, eller ifall håret

Hahah, yeeah, snigg


Älskar dig hjärtat mitt <3

Älskar dig mest i världen,du betyder allt för mig, puss min pingla <3<3<3

// Din philip <3<3

Svar till den dära Moa.

Jag skrev aldrig att jag skulle svälta mig själv -.- Har alltid velat haft en ''svält kropp'' eller vad man ska säga. För det är så man ska se ut när man är modell, och ja. Jag är fet jämfört med en modell, jag skulle aldrig få ett jobb med den där vikten. Sen är väl längden ett problem med. Men att du blir irriterad kan jag inte förstå. Men glad att du läser ifall! :D

 

Sorrry med allt dåligt bloggande, det är ju heeeelg. Men tror inte att ni har siittitoch klickat in här ändå! Men som sagt, Twilight var grym, hatade slutet. Men så är det alltid, får väl bara sitta här och vänta tills nästa år.. Jag bestämmde mig att det här var en helg, den sista helgen jag skulle få njuta av det jag älskar nästan mest, godis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& chips.. Vart lite igår och idag. Men som sagt, var sista gången på två månader! :D Men ska lägga mig nu, är bajs trött och ska spela Word feud med älsklingen, ska fucking vinna.

 

Tänke ta lite kort imorgon om jag hinner med. Lite nytt och sådära. Har inga bilder på mig i kort hår, så :D

Ser ut som jag sitter naken ;o

Fan, saknar det blonda håret -.-


Tack för kommentaren Lovisa! :)


Låten funkar alltid!
Jag och Philip ska på bio sen, twiligt.
Har städat lite hos Philip och gör ingenting nu., puss och hej


Vem ååååker ut idag?

Tror fan att Amanda P åker ut. Eller jag hoppas att hon drar :)))))))))))


sooooooooooooooorryy

För att jag inte har bloggat idag, har vart med älskling hela dagen och nu ligger vi i sängen och väntar på idol. Har vart feting duktig idag, käkat popcorn, loka och en morot. Hehehehehehhehehe. Men ska till Gävle imorgon och ha kul. Ne men nu ska jag dra, puss och hej

Hade sås på hakan idag, och vet det ser ut som det som kommer ut i ens killes penis. HEHEHEEHEEE


If your dad or mum was a criminal, what would you do?

We’re young enough to say this has gotta be the good life.


Nu har jag fan bestämmt mig på riktigt.

Nu ska jag gå ner i vikt. Mitt mål är 5 kilo, åt början iallafall. Men har slutat käka, pasta, ris, potatis, bröd, godis, kakor, chips och allt det där. Ska försöka hålla mig i minst 2månader. Inte lätt när man har en pojkvän, sen vill man ligga och mysa, sen proppa i sig godis.

 

Idag körde jag hårdbanting fan.

Frukost - inget (äter aldrig)

Lunch - 2biffar, lite sås sen en hårdbröd macka, var as hungrig.

Middag - nothing

vid 7tiden käkade jag fil och cornflaks, för mamma sa att jag skulle. Annars hade jag klarat mig utan. :)

 

Ska börja äta lika lite som en myra, dricka mig mätt om jag fortfarande är hungrig så ska vi se att jag rasar ner i vikt. Har alltid vart halv fet(tyccker jag) Hahha. Aldrig vart nöjd med min kropp heller. Kört att jag ska gå ner i vikt miljontals gånger. Är som en missbrukare fan. Men jag och älskling har bestämmt oss nu och det ska fan bli resultat! :D

Hur jävla avundsjuk blir man inte då? suck

victoria secrets dammmmmmmmmmer här.. Kuk

 


Bilder från 8an, var väl en tid som man vill helst glömma -.-

Osäker på denna, vet inte om den är i 7an eller 8an.. -.-

Hoppas det rääääcker


Lite fula bilder sen jag var i stockholm i september med Philip.


NI ser de nya sakerna på vänster sida, tryck på dom! :)

Min Janne Ida, förfaaaan!

My fucking princess, eller hur fan stavas det? haha

Klarade provet på samhällskunskapen och pratade med läraren, hon tycker att jag är jätte duktig och vet vad jag vill, hehe.

Sen drog jag, Ida och Linnéa och köpte julklappar, haha ifall jag.. Sen stannade vi på donken och det här var min mat! ;D Snart börjar one tree hill så ska gosa ner mig under täcket och efter det ska jag slå in lite julisarklappar.

OOCH du som ville se mig i 8an, du får se bilder ikväll när jag sätter mig vid den andra datan. :)


Haha, the real meeeee.

 

Ser inte alls ut som jag, tycker jag. Men ser ut att vara vinögd eller något


Han är som han är.. Haha

Kunde han inte hitta en fulare? :) Näe, är han njöd med den, så visst. Men jag går inte nära när den startas..


Fucking tandläkare.

Jävla sur fitta jag har som tandläkare. Surar över precis allt. Haha. Missa hela medicin lektionen med, fuck my life. Roligtste lektionen förfan. Ska snart ha prov, samhällsprov, tror jag kommer faila, men hoppas inte. Tränat rätt mycket de visar väl sig på provet. Tänker be Philip komma till mig idag, fast vi bestämde att vi inte skulle ses förs på fredag. Men har träningsvärk över hela kroppen och någon måste massera mig, så får väl be han snällt ;D Ida är lika toppform som mig ;D


Nu: Power walk!

Kollade på tv när jag kom hem, sen plugga jag lite tills imorgon. Nu sitter allt! Och nu tänkte jag för en gångsskull ut och röra på mig, vill bara gå ner 10 kilo :(..


Tack båten Janne-ida för att du visade denna!

Kan inte bli bättre!


Vet inte vad Philip har gjort med headern nu, men den ska vara samma som förr. Han som trollar lite.


Förvandlingen!

 

Haha, glömmer aldrig!

7an.. Haha.

Sminkade mig olika varje gång, men la av med mascaran när jag mådde som sämst. Sen i april i 8an försvann brunkrämen med. Tack för att jag mådde skit, vart av med sminket ;D

Skulle precis börja 9an här, och lär säga att dden tiden såg jag fan bäst ut i alla deessa år. :D

Skolavslutning av 9an, fetaste lyckan!

NUUUUUUUUUUUU! Fast med smink.. Mycket fulare utan, så ser ni mig nångång, lova att inte dö, typ

Men den roligiaste tiden var fan fjortis tiden, var bara det i 4-5 månader, men ändå. Skulle fan vilja gå tillbaks. Så jävla hatad man var för man hade några extra kilon i ansiktet.


Att tappa hoppet för varje dag som går, visar att mitt självförtroende sjuker som en båt.


Somnade till i några timmar..

haha, så söt du är gubben min!

Siitter nu med denna Gull, men hon är så jävla dryg. Ingen vill ha henne, lovar. Låter elakt men hon är fan den elakaste och drygaste av dem alla. Någon som är frivillig att ta henne ;D

- Hon älskar killar, dock är hon fast i Stefan, så direkt han drar så står hon och piper i år och dar tillls han kommer tillbaka. Sen älskar hon även när folk går förbli, hon skäller inte alls, kanske så att hon vill döda personen.Sen tittar hon alltid ut så för varje person som går förbi så skäller hon. Direkt när man bara nuddar henne så morrar hon och ser ut som man slagit henne så hon skulle ha tappat en tand. Sen vill hon alltid fighta mot den älsta hunden som är sjuk, biter henne och försöker visa som bestämmer, aa. Hon hatar att mysa, hon ger aldrig några pussar ( om man inte gråter ) Sen är hon förjävla söt så man dör :(

 


Snyggaste jävla tjejen i hela världen

Synd att hon har en sån vidrig anorexia. Angelina jolie.

Modell för louis vuitton och fick 64 miljoner. Satsar på det tror jag.

 

Sen ÄR snyggaste paret i L.A



Ett stort jävla självklart.


Michael Angel - Runway - Spring 2010

Vaaaackert


björnar <3333333333333333333


fick höra en röst jaginte har hört på 10 år, saknat den, åh fyfan.


Varje gång man tror att den ska förändras och hoppas på att allt ska bli som förr, så blir allt tvärtom. Precis som förut.

Näee, orkar inte.


vell, i miss you

Saknar dagarna när vi knappt kunde vara ifrån varandra. Okej, det där lät fel -.-


naaw, men vad ska man säga? :)


Haha, så jävla bäääääst

 

 

 


11-11-11

Kollar på idol för första gången, bara för att det är i Gävle. Skulle ha vart roligt att gå, men skulle kännas bortslängda pengar eftersom vi aldrig tittar på skit programet. Har inte tyckt om Moa, men idag tyckte jag att hon gjorde bra ifrån sig.

Jaaay på min fucking skola förra året, var lite fjant. Haha

Kolladde inte en jävla gång förra året på idol ;D


Skriver om kärnkraftvärk.

Visar hur det funkar, riktigt fint faktiskt!!!!!!!

Tycker atombomder är nice med.


Svar på: Åh vilka snygga byxor vart har du köpt dom ?:)

Köpte dom på bikbok förra året, för 700 tror jag. Men dom finns nog inte kvar, kanske på webben då men inte i affären iallafall.

AA, här är mina, dom var rätt hel i början. Men tyckte att dom skulle bli snyggare om jag drog bort alla vita sakerna och snyggare blev dom!

Finns ju tusen tals olika slitna, men dom var ju rätt ''inne'' förra året,satttttttttttttttt

 


Sitter och pluggar till prov..

As tråkigt..

 


Best thing i ever had

 


Ni som inte kan gå i högklackat, sätt inte på er dom skona och gå ut.

Fint va? ;)

YSL - sisodär 7000kr?                                                       jeffrey campbell - 1600kr typ.

Finaste skorna som fiiiiiiiiiinnnns


Liteeeeeeeeeeeeeeee bilder. Dagen var vart tråkig, somnade sittandes på museet..

 


Blogg designen färdig :D



Puss Puss <3

Drar till Stockholm nu, sorry för jag inte bloggade igår.

 

Bilder från Januari


Never that i find someone like you

Skulle dö utan dig.


pehr was here today


summer 2010


better, faster, stronger


kul liv

en fredag för några veckor sen


Stockholm yesterdaaay

hm 150kr

Zara - 299kr

pojkens

Nk - 399

WEZC - 600kr

Drar till Stockholm igen på onsdag med klassen!


snyggt '

håller på att fixa bloggen därför ser den ut som den gör, fixas när jag orkar... :D

at my house, hehe

Kanalgränd 9c


Saker man hittar och måste bara ha

Undrar när jag ska sluta bita på naglarna

 

 


Just me, myself and I


17år, om några min.. Loooooooooooovve you

<3<3<3<3<3

Och du som fråga vart jag hade köpt tröjan, så köpte jag den på vera moda i Stockholm. :)


RSS 2.0