Dryga fAcebook

Allt man ser just nu när alla skriver om hur grymma brynäs är (håller med) och andra skriver hur dåliga vi är för vi tycker bara om de när det går bra för dom? Haha, assssså.

 

1. Kan hålla med att det är dåligt att vissa bara skriver när de går bra för de, även när det går som sämst ska man ju ända tycka att det är bra osv. Men vem vill läsa om något deppigt skit? Inte jag ifall. Man blir ju as glad när de vinner och vill dela glädjen typ? Lite rätt är det.

 

Sen det andra då. Man ska tydligen alltid vara på plats när det spelar hemma, kanske inte är lätt? menar det bor 36 000 i Sandviken och 100 000 i Gävle och det finns 10 000platser ungefär i arean, ahha hur fan tänkte ni där? Alla får inte plats, ni vet, slutsålt. Vad ska man göra dÅ? Jo, man bänkar sig framför tven. Men det är tydligen fel?

Ni alla som skriver sådna suriga statusar är bara sura för brynäs är i final, och inte era favoritlag? Brynäs är så jävla värd det här, var 13årsen det vann och var med i final? Shut the fuck up och var glad istället för laget, och sen sluta klaga på alla som inte är på matchen men skriver på fb.

Kommer somna när som helst, hörs imorgon <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0